Hoe om verwyderde Facebook-boodskappe te herstel

Facebook slim luidsprekers Julie 2018

Ondanks die vele skandale wat die afgelope jaar ervaar is, Facebook is steeds die gewildste sosiale netwerk wêreldwyd. Dit is 'n webwerf wat ons baie moontlikhede bied, hoe om ons eie bladsy te skep. Die algemeenste is dat gebruikers hul profiel gebruik om in kontak met hul vriende en familie te bly. Om hierdie rede word boodskappe gewoonlik op die sosiale netwerk geskryf, deur middel van die klets wat daarin geïntegreer is.

Dit is wel moontlik dat hierdie boodskappe wat op Facebook gestuur word, soms verlore gaan. Hierdie gesprekke is per ongeluk verwyder. As dit gebeur, is daar 'n manier om sulke boodskappe wat verwyder is, te herstel?. Alhoewel dit afhang of ons hierdie boodskappe geargiveer of verwyder het. Hierdie verskil is noodsaaklik. Daarom vertel ons u hieronder meer.

Verskil tussen verwyder en argiveer

Kop verwyder inhoud Facebook

Dit is 'n wesenlike aspek in hierdie situasie. Aangesien dit moontlik is dat wanneer ons 'n gesprek verwyder het, ons het regtig gegee om in te dien. Om hierdie rede, as ons tans 'n klets op Facebook gaan verwyder, vra die sosiale netwerk ons ​​of ons die klets wil verwyder of dit wil argiveer. Dit is iets belangriks, want die verskil tussen hierdie twee aksies is iets baie duidelik.

As ons wed op die argivering van die genoemde klets op die sosiale netwerk, hou ons dit in die afdeling vir geargiveerde gesprekke waarin ons pas was. So, wanneer ons wil, kan ons weer toegang tot die gesprek hê. Om dit te doen, hoef u slegs die afdeling vir geargiveerde gesprekke te betree. Die betrokke klets is dus steeds toeganklik vanaf Facebook en die Messenger-app sonder enige probleme. Hiermee kan u hierdie boodskap normaal herstel.

Die verwydering van 'n gesprek is 'n ander handeling. Aangesien ons in hierdie geval doen, is om die genoemde klets permanent te verwyder. Dit wil sê, al die boodskappe en lêers wat daarin gestuur is, sal vir ewig verwyder word. U sal dus nie teenwoordig wees in geargiveerde gesprekke nie. Sodra dit verwyder is, word die inhoud van die gesprek nie weer gewys nie. Dit is belangrik om dit altyd in gedagte te hou. Veral as u op 'n stadium 'n gesprek op Facebook wil verwyder. Ons moet nadink oor watter opsie die beste vir ons is. Aangesien die gevolge baie is.

Kyk na geargiveerde gesprekke

Gearchiveerde gesprekke

Wanneer 'n gebruiker 'n boodskap op Facebook verwyder, is dit waarskynlik dat dit nie permanent verwyder is nie. Daarom moet die gebruiker steeds toegang tot die gesprek hê. Solank dit wat in die vorige afdeling genoem is, vervul word. Om dit te doen, moet u Messenger aanmeld, binne 'n afdeling genaamd argiefgesprekke. Daarin is dit moontlik om toegang te hê tot al die geselsies wat verwyder is. Dit moet dus altyd die eerste stap in hierdie situasie wees.

Daarom moet Facebook eers op die rekenaar oopgemaak word. As u binnekant is, moet u na die kolom aan die linkerkant van die skerm kyk. Hulle het 'n reeks opsies en die tweede daarvan is Messenger. Deur daarop te klik, word die gesprekke op die sosiale netwerk of in die Messenger-app met die kontakte op die skerm geopen. Aan die linkerkant, bo die lys van gesprekke, is daar 'n ikoon van 'n ratwiel. U moet op hierdie ikoon klik.

As dit gedoen word, verskyn 'n klein konteksmenu met verskillende opsies daarin. Een van die afdelings daarin is die argiefgesprekke. Ons moet daarop klik, en hulle sal dit doen wys dan die gesprekke wat ons verwyder het op die skerm op Facebook. In hierdie geval moet daar op die oomblik die gesprek wees wat ons wil herstel.

Gearchiveerde gesprekke Facebook

 

Sodat u die boodskappe te alle tye daar kan sien. As u wil hê dat die gesprek weer moet werk, kan u 'n boodskap aan daardie persoon stuur. Alhoewel dit gewoonlik ook uitkom die ikoon om die betrokke gesprek op te spoor. Hierdie klets sal dus normaalweg teruggaan na Messenger, soos die res van die gesprekke. Alhoewel u dit wil hê, kan u dit in hierdie afdeling besoek, want tensy ons iets doen, sal dit nie verwyder word nie.

Is dit moontlik om kletse wat ons verwyder het, te herstel?

As daar gedoen is om die opsie te gebruik om die gesprek uit te vee, in plaas van te argiveer, is daar slegte nuus. Facebook self bevestig dit daar is geen manier om die klets op enige manier te herstel nie. Wat beteken dat al die boodskappe wat daarin gestuur is, benewens die lêers (soos foto's, video's of GIF's) vir ewig verwyder is. Dit is op geen manier moontlik om toegang tot hulle te verkry nie.

Die sosiale netwerk bevestig dit net daardie gesprekke wat ons geargiveer het sal beskikbaar bly in hul ooreenstemmende afdeling. As ons op 'n sekere oomblik 'n klets in die argiefafdeling wil verwyder, is dit moontlik. U moet egter onthou dat dit beteken dat die klets vir altyd verlore sal gaan. Dit is dus die beste moontlike opsie om dit in die argiewe te laat.

Herstel geselsies op Android

Herstel Facebook-kletse

As u 'n Android-slimfoon het, is daar 'n lang kans, maar dit kan werk. In hierdie sin, jy moet 'n lêerverkenner gebruik, soos ES Explorer, byvoorbeeld. Danksy 'n blaaier het u toegang tot die kas wat in die telefoon opgebou is. Eerstens moet u die Android-lêergids invoer, dan Data en daar, binne die gids is daar 'n oproep fb_temp, waar data van die sosiale netwerktoepassing gestoor word.

In dieselfde ons kan steeds hierdie gesprekke hê wat op Facebook verwyder is. Al hang dit deels af van die ouderdom van die gesprek. Aangesien die tyd verbygegaan het, is dit waarskynlik dat ons nie meer toegang daartoe sal hê nie, omdat die data herskryf is. Maar dit kan die moeite werd wees om te probeer.


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.