Як лёгка выдаліць усе мае паведамленні на Facebook

Загаловак выдалення змесціва Facebook

Адкрываючы ўліковы запіс у сацыяльнай сетцы, мы павінны ведаць, што з гэтага моманту ўвесь змест, які мы загружаем альбо публікуем, можа бачыць практычна кожны. Таму вельмі важна ўсталяваць мінімальныя фільтры прыватнасці абіраць хто бачыць кожная дэталь усяго што мы падзяляем.

Але, магчыма, можа наступіць момант, калі мы з любой прычыны вырашым, што хочам адмяніць увесь наш агульны змест і выдаліце ​​яго з нашага ўліковага запісу. Як мы можам гэта зрабіць? Ці трэба нам назаўсёды дэактываваць свой рахунак і страціць яго? У сапраўдным гаджэце мы раскажам вам усе падрабязнасці.

Першае, пра што трэба памятаць, - гэта у нас ёсць два варыянты, выразна дыферэнцыраваныя, якія мы тлумачым ніжэй, кожны са сваімі плюсамі і мінусамі.

Адключыце ўліковы запіс Facebook

Самы радыкальны варыянт - гэта адключыць свой рахунак на Facebook. З дапамогай гэтай опцыі вы атрымаеце выдаліць сваё імя і профіль, што можа вас не зацікавіць, бо мы гаворым толькі пра выдаленне публікацый, не закранаючы астатнія рэчы вашага профілю. Гэта значыць, вы хочаце працягваць карыстацца Facebook, але без публікацый. Вось чаму, хоць гэты варыянт сапраўдны, ён можа быць не тым, што мы шукаем. У любым выпадку, мы можам правесці гэтую дэактывацыю з Меню "Налады" - "Кіраванне ўліковым запісам".

Адключыце ўліковы запіс Facebook

Аднак калі ваша мэта выдалення ўсіх паведамленняў на Facebook заключаецца ў тым, што вы больш не вернецеся ў сацыяльную сетку, лепшае, што вы можаце зрабіць, гэта выдаліць уліковы запіс цалкам, што будзе азначаць гэта вы назаўсёды перастанеце быць часткай сацыяльнай сеткі.

Выдаліце ​​фільтрацыю публікацый на наш густ

Як вы маглі б здагадацца, яшчэ адзін спосаб выдалення ўсіх нашых публікацый - не што іншае выбіраючы па адным тых, якіх мы хочам ліквідаваць. Гэта вельмі нудна і доўга, хоць ёсць знешнія інструменты якія могуць дапамагчы вам у гэтым заданні, і адзін з іх называецца Дыспетчар сацыяльных кніг, Гэта адзін пашырэнне для аглядальніка Google хром дазваляе выдаліць усё, што вы размясцілі на Facebook на працягу пэўнага года, выбар фільтраў падаць заяўку раней.

Яго эксплуатацыя вельмі простая, і вам трэба будзе зрабіць толькі наступнае:

  • Выконваць Дыспетчар сацыяльных кніг па гэтай спасылцы, і ўсталюйце яго ў Chrome.
  • Адкрыйце свой профіль у Facebook і запусціць пашырэнне адтуль, націснуўшы на значок, які з'яўляецца ў Chrome у правым верхнім куце.
  • Адкрыецца меню, дзе вам давядзецца адзначце хаця б адно поле. Напрыклад, каб выдаліць усе публікацыі 2017 года, вам давядзецца адзначыць гэты год і націснуць на кнопку ніжэй пад назвай «выдаляць».

Пашырэнне Chrome для выдалення паведамленняў на Facebook

Калі вы хочаце больш канкрэтныя альбо больш абмежаваныя публікацыі, у вас ёсць магчымасць адзначыць месяц і нават тыя, якія ўтрымліваюць пэўныя словы. Але аперацыя тая ж, запоўніце тое, што вас цікавіць, і націсніце "выдаліць".

Такім чынам, вы зможаце выдаліць са свайго ўліковага запісу Facebook тыя публікацыі, якія вы не зацікаўлены мець у сетцы з любога моманту. Пашырэнне для Chrome гэта не ідэальна, таму трэба ўлічваць, што Магчыма, я не выдалю іх цалкам за першы праход, так што мы павінны былі б зрабіць другі мінулае, альбо рэгуляваць хуткасць да ніжняй з опцыі «Хуткасць», каб, нягледзячы на ​​тое, што працэс ідзе павольней, сціранне больш дакладнае і бяспечнаеo.


Змест артыкула адпавядае нашым прынцыпам рэдакцыйная этыка. Каб паведаміць пра памылку, націсніце тут.

Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Мігель Анхель Гатон
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.