Как лесно да изтрия всичките си публикации във Facebook

Header изтриване на съдържание Facebook

Когато отваряме акаунт в социална мрежа, трябва да сме наясно, че от този момент цялото съдържание, което качваме или публикуваме, ще бъде видимо за почти всички. Ето защо е много важно да се установи минимални филтри за поверителност да избера който може да види всеки детайл от всичко какво споделяме.

Но може би може да дойде момент, в който по някаква причина да решим, че искаме отменете цялото ни споделено съдържание и го премахнете от нашия акаунт. Как можем да го направим? Трябва ли да деактивираме акаунта си завинаги и да го загубим? В Present Gadget ние ви казваме всички подробности.

Първото нещо, което трябва да имате предвид, е това имаме две възможности, ясно разграничени, което обясняваме по-долу, всеки със своите плюсове и минуси.

Деактивирайте Facebook акаунта

Най-радикалният вариант е да деактивирайте вашия акаунт във Facebook. С тази опция това, което ще получите, е изтрийте името и профила си, което може да не ви интересува, тъй като говорим само за изтриване на публикации, без да се засягат останалите неща от вашия профил. Тоест искате да продължите да използвате Facebook, но без да правите публикации. Ето защо, въпреки че тази опция е валидна, тя може да не е това, което търсим. Както и да е, можем да извършим това деактивиране от Меню „Настройки“ - „Управление на акаунта“.

Деактивирайте Facebook акаунта

Ако обаче целта ви да изтриете всички публикации във Facebook е, че повече няма да се връщате в социалната мрежа, най-доброто, което можете да направите, е изтрийте напълно своя акаунт, което ще означава това ще спрете да бъдете част от социалната мрежа завинаги.

Изтрийте публикации, като филтрирате по наш вкус

Както може да предположите, друг начин за изтриване на всички наши публикации е не друг като избираме един по един тези, които искаме да премахнем. Това е много досаден и дълъг, въпреки че има външни инструменти които могат да ви помогнат в тази задача и се нарича един от тях Мениджър на публикации в социалните книги, Този разширение за браузъра Google Chrome ви позволява да премахнете всичко, което сте публикували във Facebook през дадена година, избор на филтри да кандидатствате по-рано.

Работата му е много проста и ще трябва само да направите следното:

  • Изпълнение Мениджър на публикации в социалните книги DESDE Есте обгръщами го инсталирайте в Chrome.
  • Отворете вашия Facebook профил и стартирайте разширението от там, като щракнете върху иконата, която се появява в Chrome в горния десен ъгъл.
  • Ще се отвори меню, където ще трябва маркирайте поне едно поле. Например, за да изтриете всички публикации от 2017 г., ще трябва да маркирате тази година и да кликнете върху бутона по-долу, наречен „изтриване".

Разширение за Chrome за изтриване на публикации във Facebook

Ако искате по-конкретни или по-ограничени публикации, имате възможност да маркирате месеца и дори тези, които съдържат определени думи. Но операцията е същата, попълнете това, което ви интересува и кликнете върху „изтриване“.

По този начин ще можете да премахнете от вашия акаунт във Facebook онези публикации, които не се интересувате да имате в мрежата от всеки момент. Разширението за Chrome не е перфектно, така че трябва да се има предвид, че Възможно е да не ги изтрия напълно при първото преминаване, така че ще трябва направи втора минало, или регулирайте скоростта на по-ниска от опцията «Speed», така че, въпреки че процесът е по-бавен, изтриването е по-точно и безопасноo.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.