Dropbox вече ви позволява да коментирате какво споделяте с приятели

Dropbox и коментари при споделяне на файлове

До преди днес, всички онези хора, които преди споделяйте файлове с помощта на вашата услуга Dropbox Те трябва да използват връзката или връзката, за да я изпратят по-късно по имейл, където могат да бъдат написани различни видове коментари за съдържанието на тези файлове.

Това може да стане не само с нашия имейл клиент, но и чрез социалните мрежи, като изпратите вътрешно съобщение до човека, с когото искате да споделите този файл, хостван в Dropbox. В момента ситуацията се е променила благодарение на нова актуализация, направена от нейните разработчици и къде можете да пишете всякакви коментари сред няколко други функции.

Нов лесен за употреба интерфейс в Dropbox

Очевидно трябва да предупредим всички читатели, че трябва да имаме акаунт в тази услуга за съхранение в облак, особено ако сме хората, които ще споделят файл, хостван там за други. Когато въведете акаунта си и изберете който и да е файл, който да споделите с контакт или приятел ще можете да се възхищавате на разширен интерфейс, нещо много подобно на това, което ще предложим по-долу.

коментари за Dropbox

От лявата страна е информацията за файла, който ще споделим, което в случая е таблет тип rar; към дясната страна е новата функция, внедрена от Dropbox, където можем да стигнем до коментар за това кой ще го получи. Без съмнение това е голяма помощ, тъй като при изпращане на конкретен файл или документ ще предупреждаваме получателя за съдържанието му. С това се прави опит да се попречи на този тип файлове, изпратени от Dropbox, да отидат в „нежеланата“ (спам) папка. Но това не е всичко, тъй като освен че можете да напишете коментар в тази област, ще бъде възможно да се обърнете и към всеки друг потребител, който може да се нуждае от този прикачен файл.

Разширени опции, инсталирани в Dropbox

Това, което споменахме по-горе, е друга от добрите новини, тъй като пространството, което разработчикът на Dropbox е интегрирал не се ограничава само до възможността да напишете коментар но също така да споменем името на някой друг контакт. В същото изображение, което поставихме в горната част, ще можете да осъзнаете тази подробност, защото точно там се препоръчва да споменете всяко лице, използващо знака "@"; Това означава, че ако напишем на този символ и незабавно поставим буквата на някой от нашите контакти, името им ще се появи веднага, което е един вид етикетиране това днес стана много важно и от което много хора са свикнали да го използват във Facebook или Twitter.

Ако нямаме добавен контакт, който да се появи под този малък режим на използване, тогава бихме могли да разчитаме на имейла на подателя. В същото време ще трябва да го напишете в областта за коментари, която предложихме по-горе. Можете също така да използвате малката икона, разположена в дясната страна на споменатото поле (във формата на знак), която ще ни помогне да намерим по-лесно да намерим контакт или приятел.

Деактивирайте коментарите и известията в Dropbox

Въпреки че всичко това може да звучи фантастично за много хора, със сигурност малцина няма да искат да публикуват никакви коментари и по-лошо, получавайте известия по имейл когато някой от подателите, ние трябва да отговорим на това, което сме изпратили. За да направите това, трябва само да отидем до опцията в горната дясна част (Настроики), който действа като малка конфигурация на услугата; Може да забележите, че има няколко опции, които ще ви позволят да деактивирате функциите за споделяне на съобщение, както и тези, които се отнасят до известия. Можете да го използвате за файла, който изпращате към този момент, или за всички, които ще изпратите от днес нататък.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.