Sådan fjernes tilhængere på Instagram

fjern tilhængere på instagram

Instagram er et socialt netværk med enorm popularitet i dag. Millioner af mennesker har en konto i det. Især i tilfælde af mærker og influencers er det blevet et godt udstillingsvindue at promovere produkter eller sig selv. Derfor søger mange en vej til få tilhængere på det sociale netværk, noget der er muligt med nogle retningslinjer.

Men det kan også ske, at en person, du ikke vil følge, er din tilhænger på Instagram. Hvad kan man gøre i et sådant tilfælde? I nogen tid nu har den populære app haft en funktion, der giver brugerne mulighed for at fjerne tilhængere. Så du kan få denne person til ikke at følge dig.

Hvad er og fjern tilhængere på Instagram

Instagram

Der er mange gange, hvor en person kan følge dig på Instagram. Men det kan være tilfældet du ville ønske, at personen ikke kunne følge dig. Eller hvis du har en privat konto, accepterede du engang at lade mig følge dig, men nu fortryder du det. I så fald blev funktionen til fjernelse af tilhængere introduceret sidste år.

Selve navnet gør det helt klart, hvad det er. Det er en funktion, der tillader os fjern nogle af vores tilhængere På Instagram. På denne måde holder disse mennesker op med at tælle som tilhængere i vores konto. I tilfælde af en privat konto skal du forhindre disse mennesker i at se alt, hvad du uploader på det sociale netværk fra din konto. Så i sådanne tilfælde kan det være meget nyttigt.

relateret artikel:
Sådan slettes min Instagram-konto

Instagram giver dig mulighed for at fjerne alle de tilhængere, du ønskeraf dem, der er på vores liste. Der er ingen grænser i denne henseende. Så hvis der er en eller flere personer, du vil stoppe med at følge dig, kan du gøre det på en enkel måde. Derudover er processen med at eliminere tilhængere i det sociale netværk virkelig enkel at udføre. I denne forstand skal det gøres fra versionen til smartphones, hvor denne mulighed er tilgængelig.

Slet Instagram tilhængere

Slet følgere på Instagram

Den første ting, vi skal gøre, er derfor at åbne Instagram på vores smartphone. Når vi har det sociale netværk åbent, skal vi gå til vores profil på det sociale netværk. Der skal vi klik på antallet af tilhængere, vi har i vores profil. På denne måde viser telefonskærmen den komplette liste med de personer eller konti, der følger os.

Derefter er vi nødt til at lede efter den person eller de personer, som vi ikke ønsker at følge os, på listen. Hvis du har mange tilhængere, kan du bruge søgemaskinen direkte i dette afsnit på det sociale netværk. Når vi har fundet personens navn, ser vi det der er tre lodrette prikker ved siden af ​​dit navn. Vi skal derefter klikke på disse tre punkter. En lille kontekstmenu vises på skærmen med en unik mulighed i dette tilfælde.

Denne mulighed er at slette denne Instagram-tilhænger. Dette er hvad vi vil have, så vi skal bare klikke på det. Når vi gør dette, bliver vi bedt om en bekræftelse for at gøre det klart, at vi er sikre på, hvad vi laver. Det er kun at klikke på slet, så denne person ikke længere vil være vores tilhænger. Hvis du ønsker at gøre med flere mennesker, er processen i alle tilfælde den samme. Desværre er det noget, der gøres en ad gangen. Så hvis du har mange tilhængere at slette, kan processen tage ganske lang tid. Men de trin, der skal følges, er de samme, så de er meget enkle.

relateret artikel:
Sådan uploades fotos til Instagram fra pc

Hvad med de tilhængere, vi fjerner?

Instagram

I tilfælde af at vi har en offentlig profil på Instagram, virkeligheden er, at det er en handling, der ikke giver meget mening. Da denne person fortsat vil se dine publikationer på det sociale netværk. Du kan fortsætte med at kommentere, lide og se profilen eller historierne. Hvis den person ønsker det, kan de også følge dig igen når som helst. I denne forstand er det i en offentlig profil, hvis der er nogen, der irriterer dig, det bedst at blokere dem. Da blokering af denne person betyder, at de ikke kan se nogen af ​​dine publikationer eller have kontakt med dig.

For de brugere med en privat profil på Instagram, så er det noget af stor interesse. Da hvis der er en person, som du ikke ønsker at følge dig, får du det på denne måde. Ved at fjerne det fra dine tilhængere kan denne person ikke se nogen af ​​dine publikationer eller historierne om din profil på det sociale netværk. Dette er præcis, hvad der var ønsket, så i den forstand fungerer det meget godt.

Selvom denne person muligvis sender os en privat besked, hvis vi har aktiveret denne mulighed. Også Du kan anmode om at følge os igen på det sociale netværk. Så det betyder ikke helt, at vi slipper af med denne person. Selvom vi beslutter, hvem der følger os, og hvem der ikke følger det på Instagram. Men hvis det virkelig generer os, er vi nødt til at ty til muligheden for at blokere. Hvis du bare ikke vil have ham til at se dine indlæg, kan du altid fjerne ham fra dine tilhængere.

Er det en reversibel proces?

instagram ikon

Hvis du har slettet en tilhænger på din Instagram-konto, slettes den person som følger, ingen mulighed for at vende processen. Dette er noget, der ikke giver mange muligheder. Selvom det er den person, der skal handle i denne sag, hvis du vil have dem til at følge dig på din konto igen.

relateret artikel:
Sådan slettes min Instagram-konto

Derfor, hvis du ved en fejltagelse sletter en tilhænger, nævnte person bliver nødt til at følge din konto igen. Så processen er på en eller anden måde "vendt". Men det er noget, som den pågældende bruger skal gøre. I tilfælde af en privat konto skal vedkommende sende en anmodning igen for at kunne følge din profil på Instagram. En anmodning, som du bliver nødt til at acceptere, så jeg kan se dine publikationer igen.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.