Google Fotos fjerner en af ​​de bedste muligheder, jeg havde

Google billeder

Næsten siden lanceringen er Google Fotos blevet en af ​​de applikationer, der mest bruges af alle brugere, takket være det faktum, at det giver os mulighed for ubegrænset at gemme alle de fotos og videoer, vi tager med vores enheder, uanset hvilket operativsystem vi bruger. Da tjenesten gik ud, Google Det tillod at gemme indholdet i den originale opløsning og størrelse så længe fotos ikke oversteg 16 mpx, og videoerne ikke blev optaget i 4k. Men over tid ændrede han disse muligheder ved at komprimere billederne og videoerne, så vi ikke længere havde en nøjagtig kopi af vores film. Men det har ikke været den eneste.

Da applikationen blev lanceret, gjorde indstillingerne, som applikationens konfiguration tillod os kun at kopiere til Google Fotos, når enheden blev opladet, et ideelt øjeblik, hvis uploadprocessen var intens, vi ville undgå at spilde batteri i en proces, der ikke rigtig skynder os, så længe det er gjort rigtigt. Derudover tillod det os også at kopiere fotos, når vi opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, så begge muligheder var det perfekte ægteskab. Men det er forbi. Google har fjernet muligheden for kun at uploade fotos, når enheden oplades. Et meget vigtigt skridt tilbage.

En af de største fordele, som Google Fotos tilbød os sammen med dens ubegrænsede plads, var dette, da vi takket være denne service ikke behøver at bekymre os om, at batteriet på vores enhed begynder at falde eksponentielt uden at vi ved årsagen. Hvis du har bekræftet det din smartphones batteri falder betydeligt, selv når du ikke laver noget og tidligere har du lavet fotograf, du ved allerede årsagen Vi ved ikke, hvad der var årsagen, der har motiveret Google til at fjerne denne mulighed, men hvis du er nødt til at tilmelde dig et eller andet sted, for at den kan implementeres igen, tilmelder jeg mig, og sikkert vil mange af jer også.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.