Hvad sker der, hvis jeg blokerer nogen på WhatsApp

blokere kontakt på whatsapp

Hvis der er et messaging-program, der har et stort antal i dag, er det WhatsApp. Den Facebook-ejede applikation er det foretrukne valg af brugere til holde kontakten med dine venner og familie På en enkel måde. Desværre er de samtaler, du har i appen, ikke altid behagelige. Da der muligvis er nogen, der generer dig i det.

Så når det sker, muligheden for at blokere en kontakt bruges. En mulighed svarende til den, vi har i andre applikationer, såsom sociale netværk. Hvad sker der, når en bruger er blokeret på WhatsApp? Hvilke konsekvenser har dette?

Bloquear a un contacto da WhatsApp

Sådan blokerer du en WhatsApp-kontakt på Android

Muligheden for at blokere er noget, der anvendes til i tilfælde, hvor der er enhver kontakt, der generer dig. Det kan ske, at du er gået løs med din partner, og hun holder ikke op med at sende dig beskeder, noget du ikke vil have. Eller at du er stoppet med at have kontakt med en bestemt person, så det giver ikke mening at beholde det som en kontakt på WhatsApp. I denne type situation bruges muligheden for at blokere en person.

For at blokere nogen skal du søge efter denne person i WhatsApp. Det kan være, at du har en åben chat med hende, så indtast den chat. Klik derefter på deres navn øverst på skærmen. Du indtaster derefter den pågældende persons profil i applikationen. I bunden er der flere muligheder, hvoraf den ene er at kunne blokere direkte til denne person. På denne måde er blokeringen blevet udført.

Hvis vi indtaster WhatsApp-indstillingerne, i kontosektionen og derefter i fortrolighed, har vi der en liste med alle de kontakter, som vi har blokeret i applikationen. Så det er muligt at have god kontrol over de mennesker, vi til enhver tid har blokeret i applikationen. Meget simpelt og behageligt at have disse oplysninger.

relateret artikel:
Sådan ved du, om du er blevet blokeret på WhatsApp 2019

Hvad sker der, når jeg blokerer nogen på WhatsApp

WhatsApp logo iPhone

WhatsApp giver os mulighed for at blokere alle de kontakter, vi ønsker. Der er ingen grænse i denne henseende, så hvis du vil, ville det endda være muligt at blokere alle dine kontakter i messaging-applikationen. Selvom det faktum at blokere en kontakt i appen har en række konsekvenser, der skal tages i betragtning, da de påvirker driften af ​​appen eller kommunikerer med mennesker.

På den ene side, hvis du blokerer nogen i appen, du vil ikke være i kontakt med nævnte persontil. Fordelen ved at blokere en person, der generer dig, er, at denne person ikke kan sende dig beskeder. De kan ikke kommunikere med dig ved hjælp af appen. Så ingen af ​​hans beskeder når dig eller filer, han sender, eller hvis han prøver at ringe til dig via appen, er det heller ikke muligt. Der er ingen kommunikation mellem de to på nogen måde. Dette er noget, der også tæller for dig. Da du ikke kan sende beskeder til denne person.

Du vil heller ikke kunne se, hvornår denne person er forbundet (online) i applikationen. Da denne kontakt er blokeret, holder WhatsApp op med at vise disse oplysninger til enhver tid. Så du kan ikke se, om det er online, og du kan heller ikke se sidste gang denne person var online. Du vil heller ikke kunne se profilbilledet for denne person, som det var muligt indtil nu. Selvom denne person ændrer sit profilbillede, vil ændringen være synlig for dig. Så du kan fortsætte med at se dette. Tværtimod kan den anden person ikke se dit profilbillede på noget tidspunkt.

relateret artikel:
Sådan vises du ikke online på WhatsApp

Hvis du er eller var i en gruppe på WhatsApp med den person, de meddelelser, denne person sender, vil ikke være synlige for dig. Du kan ikke se, hvad denne person skriver, og hun vil heller ikke kunne se, hvad du skriver i denne gruppechat. Dette er noget, der skal holdes på denne måde, medmindre det besluttes at fjerne blokeringen af ​​denne person. Ellers vil disse meddelelser ikke være synlige. Heller ikke hvis filer sendes i chatten, kan de ses.

Sådan afblokeres en kontakt på WhatsApp

Sådan afblokeres en WhatsApp-kontakt på Android

Det er muligt efter et stykke tid beslutningen er taget for at fjerne blokeringen af ​​denne person på WhatsApp. Det kan være, at der ikke er flere problemer med hende, eller du ved, at hun ikke vil prøve at kontakte dig mere. Under alle omstændigheder, hvis denne beslutning om at låse op er truffet, tillader applikationen et par muligheder i denne henseende. Begge meget enkle og hurtige.

På den ene side er det muligt at gøre det fra listen, hvor du kan se de blokerede kontakter. Så du skal indtaste applikationsindstillingerne og derefter i kontosektionen. Inden for det skal du indtaste fortrolighed og der er det afsnit, hvor der er en liste over blokerede kontakter. Derefter skal vi bare finde den pågældende person på listen, klikke på deres navn, og så kan denne person låses op.

relateret artikel:
Sådan blokeres en kontakt på WhatsApp

Den anden måde er at søge efter denne person blandt dine kontakter på WhatsApp. På listen over kontakter vil du se denne person, og under deres navn vises det, at det er en kontakt, du har blokeret. Så for at låse den op skal du bare klikke på dens navn. Et lille vindue vises derefter, hvor spekulerer på, om vi vil fjerne blokeringen af ​​denne kontakt. Som det er, du vil have i dette tilfælde, skal du bare klikke på denne mulighed. Denne kontakt er blevet låst op.

På denne måde, når vi har fjernet blokeringen af ​​den nævnte kontakt i WhatsApp, betyder, at vi nu kan sende hinanden beskeder med denne person. Så kommunikation vil være normal igen, som det var tidligere. Hvis denne person forsøgte at skrive beskeder til dig, da du havde blokeret dem, når disse beskeder dig ikke.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.