Sådan fjernes dit telefonnummer fra Facebook

Facebook-telefonnummer

Mest sandsynligt har mange af jer en Facebook-konto. I dette tilfælde er det meget almindeligt for telefonnummeret er linket til den konto på det sociale netværk. Det sociale netværk har længe insisteret på, at telefonnummeret skal indtastes for at linke til kontoen, noget mange mennesker har gjort. Men du ønsker muligvis ikke, at de allerede skal være linket.

Hvis dette er tilfældet, skal du følge et par trin for at fjerne linket eller slette dit telefonnummer fra Facebook. Du ønsker muligvis ikke, at det sociale netværk skal have disse data, så du vil fjerne dem. Dette er noget, vi kan gøre både i webversionen og i appen til det sociale netværk.

Når vi har fjernet telefonnummeret, er det sandsynligt, at det sociale netværk vender tilbage for at vise os påmindelserne om at linke det til kontoen. I så fald er vi simpelthen nødt til at ignorere disse anmodninger og ikke føje telefonnummeret til det på noget tidspunkt. Desværre er der ingen mulighed for at stoppe med at se disse meddelelser på partnernetværket, de vises normalt fra tid til anden. Vi viser dig de trin, du skal følge i dette tilfælde:

relateret artikel:
Facebook ødelægger det for den femtende gang: lækkede 419 millioner telefonnumre

Slet Facebook-telefonnummer på din computer

Slet telefonnummer facebook

Hvis du for det meste bruger desktopversionen af ​​det sociale netværk, eller det virker mere behageligt at arbejde fra computeren, kan vi fjerne telefonnummeret fra denne version uden problemer. Den første ting, vi bliver nødt til at gøre er indtast Facebook og log ind på vores konto i det sociale netværk på samme måde som altid.

Når du er inde i det sociale netværk, skal du klikke på ikonet for en pil nedad placeret øverst til højre på skærmen. En kontekstmenu vises derefter, hvor vi har flere muligheder. Klik derefter på konfigurationsindstillingen. Dernæst skal vi se på kolonnerne, der vises til venstre, hvor vi har forskellige sektioner. Af dem klikker vi på mobilsektionen.

Hvis du har dit nummer tilknyttet kontoen, vil du se dette nummer vises på skærmen i midten af ​​det. Under dette telefonnummer, Facebook har mulighed for at slette, skrevet med blå bogstaver. Vi klikker derefter på den nævnte tekst for at fortsætte med at fjerne den. Det sociale netværk viser os en advarsel og siger, at det er et vigtigt stykke information, der ikke anbefales at slette. Vi burde ikke være interesseret i denne besked, og vi fjerner blot telefonnummeret.

Hvis har flere telefonnumre tilknyttet kontoen, trinene til at følge er de samme, du bliver nødt til at fjerne alle disse Facebook-telefonnumre i samme sektion. Du vil måske kun slette en især, så slet det nummer, som du synes skal gå.

relateret artikel:
Sådan deaktiveres min Facebook-konto

Slet fra mobilappen

Slet mobiltelefonnummer Facebook

Mange bruger kun Facebook-appen på deres telefon, både på Android og iOS. Også i denne version af det sociale netværk kan vi slette det telefonnummer, som vi har tilknyttet kontoen. Trinene i denne forstand er ikke meget forskellige fra dem, vi har fulgt i det foregående afsnit, så du har ikke problemer.

Indtast Facebook-applikationen først, og når du er inde, skal du klikke på ikonet med de tre vandrette striber, som er placeret øverst til højre på skærmen. Når vi klikker på dette ikon, åbnes en sidemenu i det sociale netværksapplikation, hvor der er flere muligheder tilgængelige. Det afsnit, der interesserer os Det er konfigurationen og privatlivets fred, hvor vi trykker på. Derefter klikker vi på indstillinger for at få adgang til det.

Når vi er inde i konfigurationen, ser vi, at der er flere sektioner. Det afsnit, der interesserer os i denne sag er den personlige information, hvor vi derfor skal komme ind. Her finder vi alle slags personlige data om vores Facebook-konto. En af dataene, der findes i dette afsnit, er telefonnummeret, som vi engang linkede til det sociale netværk. Vi ser efter sektionen af ​​telefonnummeret og indtaster det.

Vi vil så se det pågældende telefonnummer og under det får vi muligheden for at slette. Vi klikker derefter på den valgte mulighed, og det sociale netværk viser os en advarselsmeddelelse, som de forsøger at forhindre os i at gøre dette. Da det er, hvad vi virkelig vil gøre, ignorerer vi din besked og fortsætter med at fjerne det nævnte telefonnummer i applikationen. På denne måde vil vi have fjernet telefonnummeret fra vores Facebook-konto i nogle få trin. Meget simpelt som du kan se.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.