Sådan foretages gruppevideoopkald på WhatsApp, når de er tilgængelige

tid til at slette WhatsApp

WhatsApp er blevet messaging platform regerer over hele verden, delvis takket være det faktum, at det var den første til at nå markedet, som det skete med Facebook. For at forsøge at holde alle brugerne af platformen glade i løbet af de sidste par år har WhatsApp tilføjet nye funktioner såsom opkald og videoopkald samt tilbudt end-to-end-kryptering af alle de meddelelser, vi sender.

Den seneste nyhed, der allerede er begyndt at være tilgængelig for et stort antal brugere, er gruppe videoopkald, en funktion, som virksomheden annoncerede i maj sidste år, men der var ikke annonceret nogen forventet lanceringsdato blandt de mere end 1.500 milliarder brugere, der bruger appen hver måned.

For nu, mens platforme som Skype eller Apples FaeTime giver os mulighed for at tilføje op til 16 deltagere til videoopkald, er denne messaging-platform det er meget sjældnere i denne forstand, da det kun giver os mulighed for at se ansigterne på yderligere tre samtalepartnere, så vi kun kan foretage videoopkald med op til 4 personer, en begrænsning, der ikke giver mening i betragtning af at det er den mest anvendte kommunikationsplatform i verden, langt fremme af både Microsofts Skype og Apples FaceTime.

Denne nye gruppeopkaldstjeneste er også ende-til-ende-kryptering, ligesom skriftlig kommunikation, så hvis de opfanges undervejs, kan de aldrig dekrypteres, og hvis de gør det, hvilket er muligt, kan de tage lang tid.

For at foretage gruppeopkald på WhatsApp er vi bare nødt til at foretage et første videoopkald til en samtalepartner. Når det går i stykker, skal vi bare trykke Tilføj deltagere, knap i øverste højre hjørne af skærmen.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.