Sådan skjuler du venner på Facebook

Sådan skjuler du venner på Facebook I dag er vi alle forbundet via sociale netværk, på internettet. Selvom det er klart, at vi på sociale netværk kun uploader det private indhold, som vi ønsker at vise til andre, privatlivets fred respekteres ikke altid. For eksempel at dit eget sociale netværk viser dine venner til andre mennesker.

Så hvis du ikke vil have, at hele verden sladrer om dine venner, Her skal vi lære dig, hvordan du skjuler venner på Facebook.

Facebook Hjem Der er flere indstillinger om dit privatliv på Facebook. Når det er sagt, er standardindstillingen, at enhver, der ikke er blokeret fra dig, kan gå ind på din profil og se din venneliste. Som regel har de fleste ikke noget imod dette, men chancerne er, at du har nogen på din Facebook, som du ikke ønsker, at nogen skal vide noget om.

Så vi vil fortælle dig, hvordan du skjuler venner på Facebook. Og for at gøre det nemmere for dig, Vi vil forklare, hvordan du gør det fra din smartphone og fra computeren.

Sådan skjuler du venner på Facebook fra din mobil

Sådan gør du fra mobilen

Det er lige meget, om operativsystemet på din mobil er Android o iOSHer skal vi forklare det for jer begge. Når du åbner appen på din mobil, skal du kigge efter ikonet med tre vandrette linjer:

  • På Android OS er det i øverste højre hjørne.
  • I iOS-operativsystemet finder du det nedenfor, til højre.

Tryk på det nøddeformede ikon, det ved siden af ​​forstørrelsesglasset. Og følg nu disse trin:

  1. Indstillinger og privatliv
  2. Publikum og synlighed
  3. Hvordan andre kan finde og kontakte dig
  4. Hvem kan se din venneliste?

Men hvis din telefon er iOS, skal du indtaste Indstillinger for at få adgang til kontoindstillinger. Ja, vi er inde dine kontoindstillinger, der er mange muligheder, men du skal ind Privacy. Der er en dropdown med flere muligheder om dit privatliv, og det er her du kan vælge hvilke oplysninger om dig, der skal ses af alle, der kommer ind på din profil.

Faktisk er en af ​​mulighederne Hvem kan se din venneliste?, der, som vi nævnte i begyndelsen, er bestemt som offentlig. Det er der, du kan ændre det, så de kun ser det dine venner, venner undtagen nogle få eller bare dig. Nu får du en liste, hvor du kan vælge, hvem du vil have til at se din venneliste.

Sådan gør du det fra din computer

Sådan gør du fra computeren

  • Fra computeren har vi ikke så let adgang som fra mobilen. Så gå til din browser af alt liv, og Log på på Facebook. Når du er indenfor, så tag et kig i den øverste bjælke, specifikt til højre. Ved siden af ​​meddelelsesklokken er der en pil, der peger ned, klik på den, og du kommer blandt alle mulighederne indstillinger og privatliv, klik igen på indstillingen konfiguration. Nu hvor du er i konfigurationspanelet, skal du følge disse trin:
  • Vælg indstilling Beskyttelse, i kolonnen til venstre
  • Hvordan andre kan finde og kontakte dig
  • Hvem kan se min venneliste?

Som standard er den indstillet til offentlig, for at ændre det skal du klikke på redigere. Hvis du ser godt efter, er standardindstillingen i en blå boks, og hvis du klikker på den, kan du se resten af ​​de muligheder, der findes. De muligheder, der giver dig mulighed for at vælge, hvem der kan se din venneliste, er:

  • Offentlig. Alle Facebook-brugere.
  • Venner. Kun brugere, du har på din venneliste.
  • Venner undtagen bekendte.
  • Kun mig. Andre brugere end dig vil ikke kunne se din venneliste.
  • Personlig. Du kan vælge at skjule Facebook-venner fra bestemte personer på din liste.

Hvis du klikker på nogle af disse muligheder, indstilles det automatisk til det, du ønsker. Men hvis du ikke er overbevist af nogen af ​​disse muligheder, skal du gå til Flere muligheder. Her du kan vælge, at din venneliste kun er synlig for brugere fra din by, bekendte, din familie eller andre brugere fra dit samme job. Faktisk indstillingen af kendt y Familie du kan vælge det for hver person specifikt.

Men uden tvivl, hvis du leder efter en konfiguration, der helt tilpasser sig dig, det er den af personlig. Når du kommer ind i denne menu, kan du vælge den eller de grupper, som du vil have mulighed for at se din venneliste med. Og kigger man længere nede, er der en anden mulighed, der siger ikke dele med, der kan du angive, hvilke brugere du ikke ønsker skal se din venneliste, selvom du er i den samme gruppe, som du har besluttet at dele din venneliste med. Vi giver dig et eksempel, du kan kun dele din venneliste med vennegruppen, men du ønsker ikke at dele den med din nabo i byen, så du kan vælge, at den person ikke skal se den. Landsbysladderen er forbi.

Sammenfattende er den største forskel på at skjule Facebook-venner fra din smartphone eller fra din computer, at du på telefonen ikke har mulighed for at personlig, til personligt at vælge, hvem du vil skjule Facebook-venner for, og hvem du ikke vil. Den eneste mulighed er de grupper, der allerede er konfigureret af platformen selv, stadig ikke dårlige overhovedet. Jeg håber, at disse oplysninger har været nyttige for dig.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.