WhatsApp underretter automatisk dine kontakter om, at du har ændret dit telefonnummer

WhatsApp

Hvis lige siden du bruger WhatsApp du har ændret dit telefonnummer, vil du helt sikkert have indset, at hvis du vil have nogen af ​​dine kontakter til at vide om denne ændring, skal du direkte underrette dem direkte. Dette er en procedure, der selv i platformens officielle FAQ beskrives, at det indtil nu skulle gøres på denne måde.

Blandt de nyheder, der forventes i den næste version, da den er lækket, ser det ud til, at platformens udviklere har implementeret en ny funktionalitet, så WhatsApp vil gøre alt arbejdet for dig. Grundlæggende hvad applikationen vil gøre er send en underretning til alle dine kontakter, når du ændrer dit telefonnummer. I øjeblikket er det ikke officielt kommenteret, om dette vil være en funktion, der kan deaktiveres manuelt.

WhatsApp underretter dine kontakter om, at du automatisk har ændret dit telefonnummer.

Som vi sagde, er der i det mindste i øjeblikket ingen form for officiel erklæring, hvor det meddeles, at WhatsApp virkelig arbejder på denne funktionalitet, selvom flere velinformerede brugere bekræfter, at dette er sandt, og at det er bare et spørgsmål om tid, før denne type meddelelse er til stede i WhatsApp Beta Derfor er forbuddet åbent for spekulationer om den mulige funktion af det.

Vender tilbage til samfundet, mange er de brugere, der ud over at bekræfte, at de arbejder på denne nyhed, meddeler, at applikationen, når du ændrer telefonnummeret, vil tilbyde os to muligheder, underrette alle vores kontakter om ændringen eller bare kontakter, som vi for nylig har haft nogle samtaler med. Problemet er igen inde hvad sker der, hvis vi ikke vil underrette nogen af ​​disse kontakter, som vi for nylig har haft en samtale med ...


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)