Τι θα συμβεί αν αποκλείσω κάποιον στο Instagram

Αρχική σελίδα Instagram Όταν κάποιος σου δίνει πάρα πολλά συμπαθεί y σχόλια στο Instagram, ή συνεχίστε να αναφέρετε άτομα που δεν γνωρίζετε καν, μερικές φορές βαριέστε και αποφασίζετε να αποκλείσετε τον χρήστη. Τι σημαίνει όμως αυτό; Θα ξέρει ο εν λόγω άνθρωπος ότι τον μπλόκαρες; Θα σταματήσετε να λαμβάνετε ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις;

Στην ερώτηση τι θα συμβεί αν αποκλείσω κάποιον στο Instagram, θα σας δώσουμε την απάντηση και άλλες επιλογές για το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Τι θα συμβεί αν αποκλείσω κάποιον στο Instagram Στην αρχή το Instagram επέτρεπε να μπλοκάρει ένα άτομο και αυτό ήταν, αλλά με τον καιρό κέρδισε αρκετούς ενδιάμεσους πόντους γιατί δεν είναι όλα ασπρόμαυρα. Οι επιλογές έχουν επίσης αρχίσει να περιορίζουν και να κάνουν σίγαση λογαριασμών, γεγονός που περιορίζει επίσης τις αλληλεπιδράσεις, αλλά όχι τόσο πλήρως όσο ο αποκλεισμός.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του τι συμβαίνει εάν αποκλείσετε, περιορίσετε και σίγαση κάποιον στο Instagram, ακολουθεί μια ανάλυση.

Τι σημαίνει να μπλοκάρεις κάποιον στο Instagram;

μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Η έννοια της μπλοκ είναι το πιο εύκολο να διακριθεί γιατί σημαίνει έκοψε σοβαρά τη σύνδεση με το άλλο άτομο. Αφού αποκλείσετε κάποιον στο Instagram, δεν θα μπορεί να σας στείλει μηνύματα ή σχόλια, να δει αν είστε συνδεδεμένοι ή να δει τις αναρτήσεις ή τις ιστορίες σας.

Το μπλοκ λειτουργεί και με τους δύο τρόπους και επίσης δεν θα μπορείτε να δείτε το πλήρες προφίλ του ατόμου μέχρι να καταργήσετε το μπλοκ. Το Instagram δεν ειδοποιεί άλλους ότι τους έχετε αποκλείσει, αν και όταν το κάνετε είναι προφανές γιατί ο λογαριασμός σας εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Τα σχόλια και οι επισημάνσεις "μου αρέσει" από λογαριασμούς που έχετε αποκλείσει θα εξαφανιστούν και δεν θα εμφανιστούν ξανά ακόμα και αν καταργήσετε τον αποκλεισμό.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείω κάποιον στο Instagram;

αρέσει το instagram

Όταν αποκλείετε κάποιον στην εφαρμογή Instagram, μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσετε μόνο τον λογαριασμό του ή να αποκλείσετε τον τρέχοντα λογαριασμό του και τυχόν νέους λογαριασμούς που δημιουργούν. Το άτομο δεν θα λάβει καμία ειδοποίηση σχετικά με τον αποκλεισμό.

Και τι γίνεται με τα likes, τα σχόλια, τις αναφορές και ούτω καθεξής;

Όπως και σχόλια

  • Όταν αποκλείετε έναν χρήστη, sus Μου αρέσει y σχόλια θα αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Η κατάργηση του αποκλεισμού του ατόμου δεν θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τα προηγούμενα likes και σχόλιά του.
  • Τα άτομα που αποκλείετε εξακολουθούν να βλέπουν το δικό σας Μου αρέσει y σχόλια σε αναρτήσεις που κοινοποιούνται από δημόσιους λογαριασμούς ή λογαριασμούς που ακολουθούν.

Αναφορές και ετικέτες

  • Αν μπλοκάρεις κάποιον, αυτό το άτομο δεν θα μπορεί να αναφέρει το όνομα χρήστη σας ή να σας επισημάνει.
  • Εάν αποκλείσετε κάποιον και μετά αλλάξετε το όνομα χρήστη σας, Αυτό το άτομο δεν θα μπορεί να σας αναφέρει ή να σας επισημάνει εάν δεν γνωρίζει το νέο σας όνομα χρήστη.

Μηνύματα

  • Όταν μπλοκάρεις κάποιον η συνομιλία με αυτό το άτομο θα παραμείνει κατευθύνει, αλλά δεν θα μπορείτε να του στείλετε μηνύματα.
  • Εάν κοινοποιήσετε ένα μήνυμα σε μια ομάδα και αποκλείσετε κάποιον σε αυτήν, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ρωτά εάν θέλετε να παραμείνετε στην ομάδα ή να αποχωρήσετε από την ομάδα. Εάν αποφασίσετε να παραμείνετε στην ομάδα, μπορείτε να δείτε μηνύματα από άτομα που έχετε αποκλείσει.
  • Εάν τα άτομα που αποκλείετε σας στέλνουν άμεσα μηνύματα, δεν θα τα λαμβάνετε. Επίσης, δεν θα παραδοθούν εάν ξεκλειδώσετε αργότερα.
  • Αφού αποκλείσετε κάποιον, εάν αυτό το άτομο είναι συνδεδεμένο στον λογαριασμό σας στο Instagram, αυτό το άτομο δεν θα μπορεί να εγγραφεί στο δωμάτιο που δημιουργήσατε.
  • Εάν το άτομο που αποκλείετε έχει πολλούς λογαριασμούς Instagram ή Facebook, μπορεί να χρειαστεί να αποκλείσετε κάθε λογαριασμό.
  • Εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook δεν έχει ρυθμιστεί στο Κέντρο Λογαριασμών, Ο λογαριασμός που αποκλείσατε μπορεί να στείλει μήνυμα ή να καλέσει τον λογαριασμό σας στο Facebook, εκτός εάν τον έχετε αποκλείσει και στο Facebook.

Εάν δεν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον, μπορείτε να τον αφαιρέσετε ως ακόλουθο ή να τον αποτρέψετε από το να σχολιάσει το δικό σας
φωτογραφίες και βίντεο.

  • Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να αποκλείεται κάποιος, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο.

Σίγαση κάποιου στο Instagram

σίγαση κάποιου στο instagram

Σιωπή είναι ο πιο ελαφρύς περιορισμός και τεχνικά δεν είναι πολύ αυστηρός. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η ορατότητα των αναρτήσεων από αυτόν τον λογαριασμό, είτε πρόκειται για κανονικές αναρτήσεις είτε για ιστορίες. Εννοώ, είναι μια λειτουργία όταν δεν θέλετε να δείτε τι δημοσιεύει αυτό το άτομο.
Οι λογαριασμοί που έχετε θέσει σε σίγαση εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις, τα σχόλια και τα μηνύματά σας, δεν θα ξέρουν ότι τους θέσατε σε σίγαση, αλλά μπορούν να πουν αν δεν έχετε αλληλεπιδράσει ποτέ με τις αναρτήσεις τους. Η μέθοδος σίγασης ή κατάργησης της σίγασης του Instagram είναι πολύ απλή:

  • Εισαγάγετε το προφίλ αυτού του ατόμου που θέλετε να σιωπήσετε
  • Κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ
  • Κάντε κλικ στην επιλογή σιωπή
  • Και τέλος, επιλέξτε το πλαίσιο (ανάρτηση ή ιστορία) τι θέλεις να σιωπήσεις

Περιορίστε κάποιον στο Instagram

Περιορίστε κάποιον στο Instagram

Μπορούμε να το πούμε αυτό η επιλογή του να περιορίσει είναι η μέση λύση μεταξύ σίγασης και μπλοκαρίσματος. Οι λογαριασμοί που περιορίζετε εξακολουθούν να μπορούν να σας γράφουν και να σας στέλνουν σχόλια και μηνύματα, αλλά τα μηνύματα αποστέλλονται ως αιτήματα και τα σχόλια δεν είναι ορατά εκτός εάν τα εγκρίνετε. Είναι σαν να αγνοείς αυτόν τον λογαριασμό.

Ο λογαριασμός που περιορίζετε δεν θα μπορεί να δει αν είστε συνδεδεμένοι ή αν έχετε διαβάσει μηνύματα, αλλά θα εξακολουθεί να βλέπει τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας. Δεν μπορούν να γνωρίζουν εάν περιορίσατε τον λογαριασμό τους, αλλά μπορούν να πουν πότε δεν λαμβάνουν την απόδειξη ανάγνωσης ή δεν βλέπουν εσάς ή τη γραμμή. Για να περιορίσετε έναν λογαριασμό Instagram:

  • Εισαγάγετε τον λογαριασμό που θέλετε να περιορίσετε
  • πρέσα μενού
  • Κάντε κλικ στην επιλογή να περιορίσει

Ελπίζω αυτό το άρθρο σχετικά με το τι συμβαίνει εάν αποκλείσετε κάποιον στο Instagram να ήταν χρήσιμο για εσάς και να σας βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις με συγκεκριμένα άτομα στα κοινωνικά δίκτυα.


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Miguel Ángel Gatón
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.