Kiel forigi ĉiujn informojn de mia iPad antaŭ vendi ĝin

Fabriko reagordi iPad

Se ni aĉetis iPad kaj samtempe sur ĝi, multaj programoj estis instalitaj, agordis niajn kontojn por persona (aŭ komerca) uzo kaj ankaŭ, ni sinkronigis la poŝtelefonon kun iCloud, La plej logika afero estas, ke ni forigu ĉiujn ĉi informojn por ke neniu alia povu vidi ĝin.

La procezo ne estas tiel simpla kiel tio, kion ni povus fari en Vindoza komputilo, tio estas, en tiu operaciumo, vi nur devus elekti la durdiskon, formati ĝin, kaj poste reinstali ĉion denove sed sen personaj atestiloj. Sur la iPad vi devas recurrir al serio de paŝoj kaj procezoj por ke ili ne lasu spuron, de niaj personaj informoj kaj tiel, ni povas vendi ĝin trankvile kaj memfide. En ĉi tiu artikolo ni mencios per serio de sinsekvaj paŝoj, kion vi devas fari por atingi ĉi tiun celon.

Helpu forigi atestilojn de agordoj de iPad

Multaj homoj ne scias ĉi tion, sed kion vi vere devas fari, tion devas fari forigi ĉefe alirajn atestilojn rilate al la diversaj servoj, ion ni certe faris per la iPad (aŭ iPhone). Kiam ni forigos aŭ malaktivigos la antaŭe agorditajn atestilojn, ni jam havos la eblon forigi ĉiujn informojn kaj tiel reveni al "fabrika stato" por nia poŝtelefono. Ni sugestas, ke vi sekvu la jenajn sinsekvajn paŝojn, por ke vi povu havas tute puran iPad, io tre simila al tio, kion vi akiris, kiam vi aĉetis ĝin de la butiko:

1-paŝo

La unua paŝo estas ensaluti aŭ aliri la labormedion de nia iPad, kio signifas, ke ni devas ŝalti ĝin kaj destas ŝlosi la ekranon per la pingla kodo. Post kiam ni estas sur la Hejma Ekrano, ni devas elekti la ikonon "agordoj" aŭ "agordoj".

Post kiam ni devos direkti nin al la sekva itinero:

Agordoj -> iCloud -> Trovu mian iPad

Trovu mian iPad

Kiam ni elektas ĉi tiun butonon, oni petos nin enigi la identigan kodon (Apple ID) por malaktivigi menciitan servon.

2-paŝo

Post kiam ni daŭrigis la antaŭan paŝon, ni devas plu labori en ĉi tiu areo de la agordoj de iPad:

Agordoj -> iCloud

Ellasu iCloud de iPad

Situante en koncerna areo, ni devas iri al la fina parto de la areo montrita al la dekstra flanko; tie ni nur devas tuŝi la ruĝa butono, kiu diras "elsaluti". En versioj de iOS 7 ĉi tiu opcio povus diri "Forigi konton".

3-paŝo

Kiel tria paŝo, ni devas ĉesigi aŭ forigi kaj malaktivigi la servojn "mesaĝoj" kaj "Apple ID", sekvante ĉi tiujn paŝojn:

  • Agordoj -> Mesaĝoj -> iMessage (ĉi tie ni devas tuŝi la butonon dekstre por malaktivigi la servon)
  • Agordoj -> iTunes Store kaj App Store (Ĉi tie anstataŭe ni devas tuŝi la ligon kie nia Apple-ID aperas)

malŝalti mesaĝojn en iPad

En la unua kazo, la malgranda ŝaltilo ŝanĝiĝos de verda al blanka kaj en la dua, aperos fenestro, kie ni devas elektu la opcion kiu diras "fermi sesion"; Aldone, ni povus serĉi niajn sociajn retojn (kiel Facebook aŭ Twitter) por fermi la kunsidon de ĉiu el ĉi tiuj kontoj.

4-paŝo

Ĉi tio fariĝas la plej grava paŝo en la tuta procezo, kaj devas atentu kaj estu certa pri tio, kion ni faros, Nu, de ĉi tie ĉiuj informoj registritaj en la iPad estos forigitaj:

Agordoj -> Ĝenerala -> Restarigi -> Klara enhavo kaj agordoj

Forigu ĉiujn datumojn de iPad

Kiam vi atingos ĉi tiun lastan butonon, la ŝprucfenestro tuj aperos, kie ni devos skribi la aliran stiftokodon (tiun, kiu malŝlosas la ekranon); Post konfirmi ĉi tiun pinglon, aperos fenestro, kie ni petas konfirmi la agon, tio estas, forigante ĉiujn datumojn de iPad.

Post kiam ni procedos tiamaniere, devas esti neniu spuro de niaj informoj aŭ atestiloj pri la malsamaj servoj en la iPad. La metodo aplikeblas sen grava problemo en iPhone kvankam iuj funkcioj povus varii depende de ĉiu versio de iOS ĉeestanta tie.


La enhavo de la artikolo aliĝas al niaj principoj de redakcia etiko. Por raporti eraron alklaku Ĉi tie.

Estu la unua por komenti

Lasu vian komenton

Via retpoŝta adreso ne estos eldonita. Postulita kampojn estas markita per *

*

*

  1. Respondeculo pri la datumoj: Miguel Ángel Gatón
  2. Celo de la datumoj: Kontrola SPAM, administrado de komentoj.
  3. Legitimado: Via konsento
  4. Komunikado de la datumoj: La datumoj ne estos komunikitaj al triaj krom per laŭleĝa devo.
  5. Stokado de datumoj: Datumbazo gastigita de Occentus Networks (EU)
  6. Rajtoj: Iam ajn vi povas limigi, retrovi kaj forigi viajn informojn.