Kio okazas se mi blokas iun en Instagram

Hejmo Instagram Kiam iu donas al vi tro multajn similaĵoj y Rimarkoj en Instagram, aŭ daŭre menciu homojn, kiujn vi eĉ ne konas, foje vi enuiĝas kaj decidas bloki la uzanton. Sed kion ĉi tio signifas? Ĉu la koncerna persono scios, ke vi blokis lin? Ĉu vi ĉesos ricevi nedeziratajn sciigojn?

Al la demando pri kio okazas se mi blokas iun en Instagram, ni donos al vi la respondon kaj aliajn eblojn por koncerna socia reto.

Kio okazas se mi blokas iun en Instagram En la komenco, Instagram permesis bloki homon kaj tio estis ĝi, sed kun la tempo ĝi gajnis plurajn interajn poentojn ĉar ne ĉio estas nigra kaj blanka. Opcioj ankaŭ komencis limigi kaj silentigi kontojn, kio ankaŭ limigas interagojn, sed ne tiel tute kiel blokado.

Se vi havas demandojn pri la diferenco inter tio, kio okazas se vi blokas, limigas kaj silentigas iun en Instagram, ĉi tie estas paneo.

Kio blokas iun sur Instagram?

bloki iun sur Instagram

La koncepto de ŝlosi estas la plej facile distingi ĉar ĝi signifas severe fortranĉis la rilaton kun la alia persono. Post kiam vi blokas iun en Instagram, ili ne povos sendi al vi mesaĝojn aŭ komentojn, vidi ĉu vi estas enreta, aŭ vidi viajn afiŝojn aŭ rakontojn.

La bloko funkcias ambaŭflanke kaj vi ankaŭ ne povos vidi la plenan profilon de la persono ĝis vi forigos la blokon. Instagram ne sciigas aliajn, ke vi blokis ilin, kvankam kiam vi faras ĝin estas evidenta ĉar via konto mistere malaperas. Komentoj kaj ŝatoj de kontoj, kiujn vi blokis, malaperos kaj ne aperos denove eĉ se vi forigas la blokadon.

Kio okazas kiam mi blokas iun en Instagram?

ŝatas instagram

Kiam vi blokas iun en la Instagram-aplikaĵo, vi povas elekti bloki nur ilian konton, aŭ bloki ilian nunan konton kaj ajnajn novajn kontojn, kiujn ili kreas. La persono ne ricevos sciigon pri la blokado.

Kaj kio pri ŝatoj, komentoj, mencioj ktp?

Ŝati kaj komentoj

  • Kiam vi blokas uzanton, sus mi ŝatas y Rimarkoj ili estos forigitaj de viaj fotoj kaj filmetoj. Malbloki la personon ne permesos al vi restarigi iliajn antaŭajn ŝatojn kaj komentojn.
  • Homoj, kiujn vi blokas, ankoraŭ povas vidi vian mi ŝatas y Rimarkoj en afiŝoj dividitaj de publikaj kontoj aŭ kontoj kiujn ili sekvas.

Mencioj kaj etikedoj

  • Se vi blokas iun, tiun personon ne povos mencii vian uzantnomon aŭ etikedi vin.
  • Se vi blokas iun kaj poste ŝanĝas vian uzantnomon, Tiu persono ne povos mencii aŭ etikedi vin krom se ili konas vian novan uzantnomon.

Mesaĝoj

  • Kiam vi blokas iun la konversacio kun tiu persono restos en rekta, sed vi ne povos sendi al li mesaĝojn.
  • Se vi dividas mesaĝon en grupo kaj vi blokas iun en ĝi, dialogo aperos demandante ĉu vi volas resti en la grupo aŭ forlasi la grupon. Se vi decidas resti en la grupo, vi povas vidi mesaĝojn de homoj, kiujn vi blokis.
  • Se homoj, kiujn vi blokas, sendas al vi rektajn mesaĝojn, vi ne ricevos ilin. Ili ankaŭ ne estos liveritaj se vi malŝlosos poste.
  • Post kiam vi blokas iun, se tiu persono estas ensalutinta en via Instagram-konto, tiu persono ne povos aliĝi al la ĉambro kiun vi kreis.
  • Se la persono, kiun vi blokas, havas plurajn Instagram- aŭ Facebook-kontojn, vi eble bezonos bloki ĉiun konton.
  • Se via Facebook-konto ne estas agordita en Konto-Centro, La konto, kiun vi blokis, ankoraŭ povas mesaĝi aŭ voki vian Facebook-konton, krom se vi ankaŭ blokis ĝin en Facebook.

Se vi ne volas bloki iun, vi povas forigi ĝin kiel sekvanto aŭ malhelpi ilin komenti vian
fotoj kaj filmetoj.

  • Se vi ne plu volas havi iun blokita, vi povas malbloki tiun personon.

Mutigu iun en Instagram

silentigi iun en instagramo

Silento ĝi estas la plej malpeza limigo kaj estas teknike ne tre strikta. Kio ŝanĝiĝis estas la videbleco de afiŝoj de tiu konto, ĉu ili estas regulaj afiŝoj aŭ rakontoj. Mi volas diri, estas funkcio kiam vi ne volas vidi kion ĉi tiu persono afiŝas.
Kontoj, kiujn vi silentigis, ankoraŭ povas vidi viajn afiŝojn, komentojn kaj mesaĝojn, ili ne scios, ke vi silentigis ilin, sed ili povas diri ĉu vi neniam interagis kun iliaj afiŝoj. La metodo por silentigi aŭ malmutigi Instagram estas tre simpla:

  • Enigu la profilon de tiu persono, kiun vi volas silentigi
  • Alklaku Sekvantaro
  • Alklaku la opcion silento
  • Kaj finfine, marku la skatolon (afiŝo aŭ rakonto) kion vi volas silentigi

Limigu iun en Instagram

Limigu iun en Instagram

Ni povas diri tion la eblo de limigi ĝi estas la mezo inter mutigado kaj blokado. Kontoj, kiujn vi limigas, ankoraŭ povas skribi al vi kaj sendi al vi komentojn kaj mesaĝojn, sed mesaĝoj estas senditaj ĉar petoj kaj komentoj ne estas videblaj krom se vi aprobas ilin. Estas kvazaŭ ignori ĉi tiun konton.

La konto, kiun vi limigas, ne povos vidi ĉu vi estas enreta aŭ ĉu vi legis mesaĝojn, sed ankoraŭ vidos viajn afiŝojn kaj rakontojn. Ili ne povas scii ĉu vi limigis sian konton, sed ili povas scii kiam ili ne ricevas la legan kvitancon aŭ ili ne vidas vin aŭ vicas. Por limigi Instagram-konton:

  • Enigu tiun konton, kiun vi volas limigi
  • Alklaku menuo
  • Alklaku la opcion limigi

Mi esperas, ke ĉi tiu artikolo pri tio, kio okazas se vi blokas iun en Instagram, estis utila al vi, kaj helpas vin eviti konfliktojn kun iuj homoj en sociaj retoj.


La enhavo de la artikolo aliĝas al niaj principoj de redakcia etiko. Por raporti eraron alklaku Ĉi tie.

Estu la unua por komenti

Lasu vian komenton

Via retpoŝta adreso ne estos eldonita. Postulita kampojn estas markita per *

*

*

  1. Respondeculo pri la datumoj: Miguel Ángel Gatón
  2. Celo de la datumoj: Kontrola SPAM, administrado de komentoj.
  3. Legitimado: Via konsento
  4. Komunikado de la datumoj: La datumoj ne estos komunikitaj al triaj krom per laŭleĝa devo.
  5. Stokado de datumoj: Datumbazo gastigita de Occentus Networks (EU)
  6. Rajtoj: Iam ajn vi povas limigi, retrovi kaj forigi viajn informojn.