WhatsApp-ek zure telefono zenbakia aldatu duzula jakinaraziko die zure kontaktuei automatikoki

WhatsApp

Geroztik erabiltzen baduzu WhatsApp Zure telefono zenbakia aldatu duzu, ziur konturatu zara zure kontaktuetako batek aldaketa horren berri izan nahi baduzu, zuzenean jakinarazi beharko zeniokeela zeuk. Plataformako FAQ ofizialetan ere deskribatzen den prozedura da, orain arte horrela egin behar zela.

Hurrengo bertsioan espero diren nobedadeen artean, filtratu egin denez, itxuraz plataformaren garatzaileek funtzionalitate berria ezarri dute, WhatsApp-ek lan guztia zuretzat egin dezan. Funtsean aplikazioak egingo duena da bidali jakinarazpen bat zure kontaktu guztiei zure telefono zenbakia aldatzen duzunean. Momentuz ez da ofizialki komentatu eskuz desgaitu daitekeen funtzioa izango den ala ez.

WhatsApp-ek zure telefono zenbakia automatikoki aldatu duzula jakinaraziko die zure kontaktuei.

Esan dugun bezala, momentuz behintzat, ez dago adierazpen ofizialik, WhatsApp-ek funtzionaltasun horretan lan egiten duela iragarri den arren, ondo informatutako hainbat erabiltzailek hori egia dela eta Jakinarazpen mota hau WhatsApp Betan presente egoteko denbora kontua da Hori dela eta, debekua horren balizko funtzionamenduari buruzko espekulazioetara zabal daiteke.

Komunitatera itzulita, asko dira erabiltzaileek, berritasun horretan lanean ari direla baieztatzeaz gain, aplikazioak telefono zenbakia aldatzean bi aukera eskainiko dizkigula iragarri dutenak: gure kontaktu guztiei aldaketaren berri ematea edo duela gutxi elkarrizketa batzuk izan ditugunekin. Arazoa berriro ere badago zer gertatzen da berriki elkarrizketa bat izan dugun kontaktu horietako inori jakinarazi nahi ez badiogu ...


Artikuluaren edukia gure printzipioekin bat dator etika editoriala. Akats baten berri emateko egin klik hemen.

Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Miguel Ángel Gatón
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.