اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنم چه اتفاقی می‌افتد؟

صفحه اصلی اینستاگرام وقتی کسی به شما خیلی می دهد دوست دارد y نظر در اینستاگرام، یا مدام افرادی را که حتی نمی‌شناسید منشن می‌کنید، گاهی اوقات خسته می‌شوید و تصمیم می‌گیرید که کاربر را بلاک کنید. اما به چه معنی است؟ آیا شخص مورد نظر می داند که شما او را بلاک کرده اید؟ آیا دریافت اعلان های ناخواسته را متوقف خواهید کرد؟

به این سوال که اگر شخصی را در اینستاگرام بلاک کنم چه اتفاقی می‌افتد، ما به شما پاسخ می‌دهیم و گزینه‌های دیگر شبکه اجتماعی مذکور را به شما می‌دهیم.

اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنم چه اتفاقی می‌افتد؟ در ابتدا، اینستاگرام اجازه می داد یک فرد را بلاک کند و بس، اما به مرور زمان چندین امتیاز متوسط ​​به دست آورد زیرا همه چیز سیاه و سفید نیست. همچنین گزینه‌ها شروع به محدود کردن و بی‌صدا کردن حساب‌ها کرده‌اند که تعاملات را نیز محدود می‌کند، اما نه به اندازه مسدود کردن.

اگر در مورد تفاوت بین اتفاقاتی که در صورت بلاک کردن، محدود کردن و بی صدا کردن شخصی در اینستاگرام رخ می دهد سؤالی دارید، در اینجا یک تفکیک وجود دارد.

بلاک کردن شخصی در اینستاگرام چیست؟

شخصی را در اینستاگرام مسدود کنید

مفهوم bloquear آسان ترین تشخیص است زیرا به این معنی است به شدت ارتباط خود را با طرف مقابل قطع کرد. بعد از اینکه شخصی را در اینستاگرام بلاک کردید، او نمی‌تواند برای شما پیام یا نظر ارسال کند، ببیند آنلاین هستید یا پست‌ها یا استوری‌های شما را ببیند.

بلوک به دو صورت کار می کند و همچنین تا زمانی که بلوک را حذف نکنید، نمی توانید نمایه کامل شخص را ببینید. اینستاگرام به دیگران اطلاع نمی دهد که شما آنها را بلاک کرده اید، اگرچه وقتی این کار را انجام می دهید واضح است زیرا حساب شما به طور مرموزی ناپدید می شود. نظرات و لایک‌ها از حساب‌هایی که مسدود کرده‌اید ناپدید می‌شوند و حتی اگر بلوک را بردارید دیگر ظاهر نمی‌شوند.

وقتی شخصی را در اینستاگرام بلاک می کنم چه اتفاقی می افتد؟

اینستاگرام را دوست دارد

وقتی شخصی را در برنامه اینستاگرام بلاک می کنید، می توانید انتخاب کنید که فقط حساب او را مسدود کنید یا حساب فعلی او و هر حساب جدیدی را که ایجاد می کند مسدود کنید. شخص هیچ اعلانی در مورد بلوک دریافت نخواهد کرد.

و لایک، کامنت، منشن و غیره چطور؟

لایک و نظر

  • وقتی یک کاربر را مسدود می کنید، شان من دوست دارم y نظر آنها از عکس ها و ویدیوهای شما حذف خواهند شد. رفع انسداد این شخص به شما اجازه نمی دهد لایک ها و نظرات قبلی او را بازیابی کنید.
  • افرادی که مسدود می کنید همچنان می توانند شما را ببینند من دوست دارم y نظر در پست های به اشتراک گذاشته شده توسط حساب های عمومی یا حساب هایی که آنها دنبال می کنند.

ذکر و برچسب

  • اگر کسی را بلاک کردید، آن شخص نمی تواند نام کاربری شما را ذکر کند یا شما را تگ کند.
  • اگر شخصی را مسدود کنید و سپس نام کاربری خود را تغییر دهید، آن شخص تا زمانی که نام کاربری جدید شما را نشناسد، نمی‌تواند شما را منشن یا تگ کند.

پیام ها

  • وقتی کسی را بلاک می کنید مکالمه با آن شخص در آن باقی خواهد ماند مستقیم، اما نمی توانید برای او پیام ارسال کنید.
  • اگر پیامی را در گروهی به اشتراک بگذارید و فردی را در آن مسدود کنید، یک گفتگو ظاهر می شود که از شما می پرسد آیا می خواهید در گروه بمانید یا گروه را ترک کنید. اگر تصمیم دارید در گروه بمانید، می‌توانید پیام‌های افرادی را که مسدود کرده‌اید ببینید.
  • اگر افرادی که مسدود می کنید برای شما پیام مستقیم ارسال کنند، آنها را دریافت نخواهید کرد. همچنین اگر بعداً قفل را باز کنید، تحویل داده نمی‌شوند.
  • بعد از اینکه شخصی را بلاک کردید، اگر آن شخص وارد حساب اینستاگرام شما شد، آن شخص نمی تواند به اتاقی که ایجاد کرده اید بپیوندد.
  • اگر شخصی که مسدود می کنید چندین حساب اینستاگرام یا فیس بوک دارد، ممکن است لازم باشد هر حساب را مسدود کنید.
  • اگر حساب فیسبوک شما در مرکز حساب تنظیم نشده است، حسابی که مسدود کرده‌اید همچنان می‌تواند با حساب فیسبوک شما پیام ارسال کند یا با آن تماس بگیرد، مگر اینکه آن را در فیس‌بوک نیز مسدود کرده باشید.

اگر نمی‌خواهید کسی را بلاک کنید، می‌توانید او را به‌عنوان فالوور حذف کنید یا از اظهار نظر در مورد شما جلوگیری کنید
عکس و فیلم.

  • اگر دیگر نمی‌خواهید کسی بلاک شود، می توانید آن شخص را رفع انسداد کنید.

صدای کسی را در اینستاگرام قطع کنید

کسی را در اینستاگرام بی صدا کنید

سکوت این سبک ترین محدودیت است و از نظر فنی خیلی سختگیرانه نیست. چیزی که تغییر کرده است نمایان بودن پست‌های آن حساب است، خواه پست‌های معمولی باشند یا داستان‌ها. منظور من این است که، عملکردی است که نمی خواهید ببینید این شخص چه پست می کند.
حساب‌هایی که بی‌صدا کرده‌اید همچنان می‌توانند پست‌ها، نظرات و پیام‌های شما را ببینند، آن‌ها نمی‌دانند که شما آنها را بی‌صدا کرده‌اید، اما می‌توانند بفهمند که آیا هرگز با پست‌هایشان تعاملی نداشته‌اید یا نه. روش قطع یا بی صدا کردن اینستاگرام بسیار ساده است:

  • نمایه شخصی را که می خواهید ساکت کنید وارد کنید
  • کلیک کنید ذیل
  • روی گزینه کلیک کنید سکوت
  • و در نهایت کادر را علامت بزنید (پست یا داستان) چی رو میخوای ساکت کنی

شخصی را در اینستاگرام محدود کنید

شخصی را در اینستاگرام محدود کنید

ما می توانیم این را بگوییم گزینه از محدود کردن این حد وسط بین قطع کردن و مسدود کردن است. حساب‌هایی که محدود می‌کنید همچنان می‌توانند برای شما بنویسند و برای شما نظر و پیام ارسال کنند، اما پیام‌ها به عنوان درخواست ارسال می‌شوند و نظرات قابل مشاهده نیستند مگر اینکه آنها را تأیید کنید. به نوعی مانند نادیده گرفتن این حساب است.

حسابی که محدود می‌کنید نمی‌تواند ببیند آنلاین هستید یا پیام‌ها را خوانده‌اید، اما همچنان پست ها و داستان های شما را می بیند. آن‌ها نمی‌توانند بدانند که حسابشان را محدود کرده‌اید یا نه، اما می‌توانند وقتی رسید خواندن را دریافت نمی‌کنند یا شما را نمی‌بینند یا خطی را نمی‌بینند. برای محدود کردن اکانت اینستاگرام:

  • حسابی را که می خواهید محدود کنید وارد کنید
  • مطبوعات منو
  • روی گزینه کلیک کنید محدود کردن

امیدوارم این مقاله در مورد اینکه اگر شخصی را در اینستاگرام بلاک کنید چه اتفاقی می افتد برای شما مفید بوده باشد و به شما کمک کند از درگیری با افراد خاص در شبکه های اجتماعی جلوگیری کنید.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.