چگونه قبل از حذف نسخه پشتیبان تهیه WhatsApp ، آنها را ذخیره کنید

برنامه پیام رسان WhatsApp تبدیل شده است به اصلی و تنها بستر ارتباطی برای بسیاری از افراد، و هر وقت خبر بدی را منتشر می کنید ، همه می فهمند. چند ماه پیش ، گوگل و واتس اپ به توافق رسیدند تا نسخه هایی از چت های واتس اپ که در Google Drive ذخیره شده اند ، در حساب های کاربری اشغال نکند.

این تغییر فقط کاربران WhatsApp را در Android تحت تأثیر قرار می دهد ، زیرا داده های تبدیل WhatsApp کاربران آیفون در ابر iCloud اپل ذخیره می شود ، از آنجا که اندازه کپی چت هاست. اما از امروز واتس اپ خبرهای بدی داریم این شروع به حذف همه چت ها ، فیلم ها و تصاویر که در 12 ماه گذشته پشتیبان گیری نشده است.

به این ترتیب ، اگر کاربری نباشید که در برخی موارد نگران تهیه نسخه پشتیبان مربوطه از همه مکالمات در WhatsApp باشید ، خواهید دید که چگونه تمام این اطلاعات بدون امکان بازیابی حذف می شوند. برای جلوگیری از این اتفاق ، تا زمانی که تلفن هوشمند تحت مدیریت Android باشد ، برای انجام نسخه پشتیبان باید مراحل زیر را انجام دهید.

نحوه پشتیبان گیری از WhatsApp

  • وقتی وارد برنامه شدیم ، روی سه نقطه قائم در سمت راست بالای صفحه پیدا شده است.
  • بعد ، روی کلیک کنید تنظیمات> گپ ها> پشتیبان گیری.
  • سپس روی دکمه کلیک می کنیم ذخیره.

هنگامی که نسخه پشتیبان تهیه کردیم ، باید آن را ایجاد کنیم دوره ای که می خواهیم پشتیبان گیری شود. اگر این ابزار اصلی ارتباطی ما باشد ، باید ثابت کنیم که برنامه روزانه از همه مطالب کپی می کند.

از طرف دیگر ، اگر به طور معمول از برنامه استفاده می کنید ، می توانید نسخه تنظیم کنید که هر هفته یا هر ماه ساخته شود ، بسته به اینکه شما در هر زمان علاقه مند باشید از کلیه مکالمه هایی که از طریق واتس اپ دارید یک نسخه ذخیره شده داشته باشید.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.