Kuinka suojata profiilisi, jos jaat tilin Netflixissä

 

 

netflix arvioi joulukuun 2017 joulun

Netflix on suosituin video-on-demand-palvelu tänäänJotkut saattavat pitää siitä enemmän kuin toiset, mutta se on niin. Mutta se on myös kallein, tämä on saanut suuren osan käyttäjistä valitsemaan tilin jakamisen ja tukahduttamaan tällä tavalla kuukausittain aiheutuvat kulutLisäksi monet ihmiset nauttivat siitä tämän ansiosta, koska heillä ei olisi sitä, jos heidän olisi käytettävä tiliä yksin. Siksi Netflix ei osallistu tähän asiaan ja antaa laajakaistan käyttäjille tämäntyyppisten harjoittelujen suorittamiseen, vaikka he eivät näkisikään sitä suotuisasti.

Paras Netflix-mainonnan lähde on käyttäjien suusanallinen viesti ja mitä enemmän käyttäjät levittävät käyttöäan, sitä suurempi heidän tulonlähteensä on, vaikka tämä ei ole niin suuri kuin voisi olla. Palvelun kalleimmalla tilauksella (15,99 €) meillä on pääsy 4K-laatuiseen HDR-sisältöön ja jopa 4 samanaikaiseen toistoruutuun, mutta jaetut kulut vähenevät huomattavasti (4 euroa profiilia kohden, jos niitä on 4). Toisinaan lapset tai yksinkertaisesti joku, jonka kanssa jaamme, tulee profiiliimme joko vahingossa tai selaamalla. Meillä on nyt ratkaisu tämän lieventämiseen.

Uusia ominaisuuksia lisätty

Se on työkalu, jonka Netflix on äskettäin sisällyttänyt, eivätkä kaikki tiedä, onko mahdollisuus suojata jokaisen tilin käyttäjä nastalla, jotta estetään lapsia tai muita käyttäjiä, joiden kanssa jaamme, pääsemästä kyseiseen profiiliin. Se on myös parantanut profiilinhallintaa käyttäjälle, erityisesti jotta vanhemmat tai huoltajat voivat tunnollisemmin hallita sitä, mitä pienet näkevät. Se antaa meille mahdollisuuden luoda profiileja a ikäraja, niin että heillä on pääsy yhteensopivaan sisältöön vain kyseisille ikäryhmille. On myös mahdollista estää tietty sisältö.

Voit tehdä tämän, jos olet Netflix-tilin järjestelmänvalvoja. Täällä aiomme nähdä, kuinka Netflix PIN-koodi toimii niin, että kukaan ei tutki Netflix-profiiliasi ilman lupaasi. Se on yksinkertainen, nopea ja välttää ongelmia jotka jakavat tilisi.

Netflix-valikko

Lisää tappi profiiliisi

Tämän tehtävän suorittamiseksi meidän on käytettävä Netflix-tiliäsi sinun kautta web-versio selaimelta, kun olemme kirjautuneet tilillemme, meidän on käytettävä mitä Netflixiä "lohko profiilit". Tarkoituksena on rajoittaa pääsyä Netflix-tiliprofiiliin. Joten tällä tavalla yksin kuka tietää PIN-koodin voisi käyttää profiilia.

Kohdassa Profiili ja lapsilukko näet luomasi Netflix-profiilit. Näytä profiili, jota aiot suojata, jaProfiililukko ”, Klikkaa "Muuttaa" koska se poistetaan oletusarvoisesti käytöstä. Sinua pyydetään kirjoita salasana uudelleen tililtäsi. Koska vain tilin järjestelmänvalvoja voi määrittää PIN-lukot. Seuraavaksi sinun on aktivoitava vaihtoehto "PIN tarvitaan, jotta pääset profiiliin ..." ja määritettävä PIN-koodi, nelinumeroinen koodi, joka siirtyy 0000: sta 9999. Kuten esimerkiksi pankkikorttien koodit tai luottoa, yritä tehdä siitä melko turvallinen koodi tehtävänsä suorittamiseksi.

Lisää tappi profiiliin

Voimme myös vaihtoehtoisesti aktivoida toisen vaihtoehdon, "Pyydä PIN-koodi uusien profiilien lisäämiseksi". Tämä estää tiettyjä rajoituksia käyttävää tiliä ohittamasta niitä luomalla uuden profiilin. Jälkeen tallenna muutokset, saat sähköpostitse ilmoituksen muutoksista. Tästä lähtien, kun avaat Netflix-profiili-ikkunan, määritetyn profiilin alapuolella näet riippulukon osoittaa, että se on lukittu. Kun kirjaudut sisään, sinun on ilmoitettava aiemmin lisäämäsi PIN-koodi.

Tätä PIN-lukitusta voidaan käyttää estämään käyttäjiä pääsemästä profiiliisi. Voit esimerkiksi asettaa PIN-koodin jokaiselle Netflix-profiilille niin, että vain sinä ja sen käyttäjä tiedät sen. Tällä tavalla se on sinulle helpompaa hallita profiileja ja estää joitain pääsemästä toisten profiileihin. Tällä yksinkertaisella ja nopealla tavalla meillä on vihdoin kaikki järjestetty ja saamme yksityisyyden, koska ei ole miellyttävää, että he saapuvat profiiliisi ja voivat koskettaa mitä emme halua, mikä saa meidät löytämään suositeltuja sarjoja, joista emme ole kiinnostuneita tai jopa menettää sarjan säikeet, koska et tiedä missä luvussa olimme.

Netflix-profiilinasta

Olen unohtanut tappi

Mitä tapahtuu, jos unohdamme määrittämämme nastan?, Koska pohjimmiltaan sama asia tapahtuu, kun unohdamme salasanan, jonka olemme määrittäneet Netflix-tilillemme, Se pyytää meitä palauttamaan sen, joten meidän on painettava kohtaa, jossa lukee ”Oletko unohtanut PIN-koodin?”. Ja palautat sen sähköpostitilin kautta, jonka olemme linkittäneet siihen.

 


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.