Temppu estämään yhteystieto GTalkissa

estä GTalk-kontaktit

GTalk on palvelu, jonka Google tarjoaa meille jotta voimme puhua jokaisen yhteyshenkilömme kanssa ja ystävät, jotka olemme lisänneet luetteloon. Jos käytämme Internet-selainta, voimme helposti aktivoida chat-alueen aloittaaksesi keskustelun juuri sillä hetkellä.

Ne, jotka ovat yhteystietoluettelossa ja joilla on Gmail-tili (tai Google yleensä) he näkyvät GTalkissa; Ehkä joku lisäsi meidät seuraajiksi omalta Google-tililtään ja saattaa näkyä tässä luettelossa kontakteista, joiden kanssa voisimme puhua, mikä se tulee hankalaksi, jos hän ei oikeastaan ​​ole ystävämme emmekä halua olla minkäänlaista viestintää kyseisen henkilön kanssa. Tästä syystä nyt mainitaan pieni temppu, jonka avulla voit estää yhden tai useamman näistä kontakteista, jotka myös käyttävät GTalkia.

Estä käyttäjä GTalk-luettelosta

On syytä mainita hieman, että kun olet kirjautunut Gmail-tilillesi Internet-selaimesta, voit helposti siirtyä chat-alueelle GTalk; Saattaa olla, että palvelu ei ole aktiivinen, koskettamalla vain pientä kuvaketta kirjaudu sisään omalla tililläsi. Jos löydät käyttäjän yhdistetyksi, voit lähettää heille silloin tällöin viestin, joka mahdollisesti vastaa sinulle pyynnön kiireellisyyden mukaan. Jos näet kontaktin, jolla on "off" -kuvake, se tarkoittaa, että hän on offline-tilassa.

Ei ole väliä, että olet offline-tilassa GTalkin kautta lähettämäsi viesti saa sen kerran mainittu käyttäjä on muodostanut yhteyden palveluun; Jos tarkoituksemme on nyt yrittää estää tietty määrä kontakteja tältä GTalkilta, seuraavassa selitämme ainoat kaksi vaihtoehtoa, joita tähän on olemassa.

estä kontaktit GTalk 01: stä

Olet varmasti kirjautunut jo Gmail-tiliisi, ja sinun on suoritettava tämä tehtävä myös GTalkilla. Kun sinulle kuuluva kuvake muuttuu vihreäksi, voit nyt tarkistaa kaikki luetteloosi lisäämäsi yhteystiedot; Jos sinulla on vähän ystäviä, tehtävä supistetaan vain:

  • Vie hiiri osoitin kontaktisi nimen päälle.
  • Odota, että pieni kuvausruutu tulee näkyviin.
  • Etsi pieni käänteinen alanuolikuvake (valintaikkunan oikeassa alakulmassa).
  • Valitse tämä kuvake näyttääksesi asiayhteysvalikon.
  • Valitse näytetyistä vaihtoehdoista se, joka sanoo «lohko".

estä kontaktit GTalk 02: stä

Kuten ehkä olette huomanneet, prosessi on melko helppo toteuttaa, vaikka sanottu yksinkertaisuus johtuu siitä, että meillä on ollut vain vähän ystäviä ja joista olemme myös halunneet estä minkä tahansa tyyppinen keskustelu samalla tavalla GTalkissamme.

Etsi estettävä yhteyshenkilö GTalkista

Tilanne voi mutkistaa, jos yhteyshenkilöluettelomme on liian suuri ja kattava. Silloin meidän tulisi käyttää pientä liukupalkkia, joka sijaitsee yhteystietoluettelon toisella puolella GTalk-alueella, ja yritettävä etsiä estettävä kontakti.

Jos löydämme sen, meidän on sovellettava aiemmin käyttämäämme menettelyä. Jos emme tiedä, missä tämä kontakti on (tai ainakaan se ei ilmesty silmiemme edessä tällä hetkellä), käytämme seuraavaa temppua:

  • Aloitamme istunnon Gmailissa ja myöhemmin GTalkissa.
  • Hakutilassa, jossa lukee «etsi yhteystietoja ...»Laitamme sen nimen, jonka haluamme estää.
  • Näyttöön tulee luettelo tuloksista.
  • Vie hiiren osoitin estettävän kontaktin tuloksen päälle.

estä kontaktit GTalk 03: stä

Sama ponnahdusikkuna, joka ilmestyi edellisessä menetelmässä, näytetään myös tässä menetelmässä. Tämä tarkoittaa, että samalla tavoin meidän on Tuo pikavalikko näkyviin valitsemalla pieni käänteinen chat-kuvake ja siksi voimme myöhemmin valita vaihtoehdon "estää".

Jos haluat kumota aiemmin estämiesi yhteystietojen eston, voit tehdä sen ongelmitta. sinun tarvitsee vain etsiä sitä tai sijoita nimensä GTalk-hakualueelle ja kun löydät sen, noudata samaa menettelyä, mutta nyt, valitse "Automaattinen" -vaihtoehto.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.

bool (tosi)