Que pasa se bloqueo a alguén en Instagram

Inicio Instagram Cando alguén che dá demasiadas gustos y comentarios en Instagram, ou segues mencionando a xente que nin sequera coñeces, ás veces te aburres e decides bloquear ao usuario. Pero que significa isto? A persoa en cuestión saberá que o bloqueaches? Deixarás de recibir notificacións non desexadas?

Á pregunta de que pasa se bloqueo a alguén en Instagram, ímosche dar a resposta, e outras opcións para dita rede social.

Que pasa se bloqueo a alguén en Instagram Ao principio, Instagram permitía bloquear a unha persoa e xa estaba, pero co paso do tempo gañou varios puntos intermedios porque non todo é branco e negro. As opcións tamén comezaron a restrinxir e silenciar as contas, o que tamén limita as interaccións, pero non tan completamente como o bloqueo.

Se tes dúbidas sobre a diferenza entre o que ocorre se bloqueas, restrinxas ​​e silencias a alguén en Instagram, aquí tes un desglose.

Que é bloquear a alguén en Instagram?

bloquear a alguén en Instagram

O concepto de bloquear é o máis doado de distinguir porque significa cortar severamente a conexión coa outra persoa. Despois de bloquear a alguén en Instagram, non poderá enviarche mensaxes nin comentarios, ver se estás en liña nin ver as túas publicacións ou historias.

O bloqueo funciona nos dous sentidos e tampouco poderás ver o perfil completo da persoa ata que elimines o bloqueo. Instagram non notifica aos demais que os bloqueaches, aínda que cando o fas é obvio porque a túa conta desaparece misteriosamente. Os comentarios e os Gústame das contas que bloqueaches desaparecerán e non volverán aparecer aínda que elimines o bloqueo.

Que pasa cando bloqueo a alguén en Instagram?

gústalle o instagram

Cando bloqueas a alguén na aplicación de Instagram, podes optar por bloquear só a súa conta ou bloquear a súa conta actual e as novas que cree. A persoa non recibirá ningunha notificación sobre o bloqueo.

E que pasa cos me gusta, os comentarios, as mencións, etc.?

Gústames e comentarios

  • Cando bloqueas un usuario, seu Gústame y comentarios eliminaranse das túas fotos e vídeos. Desbloquear a persoa non che permitirá restaurar os seus Gústame e comentarios anteriores.
  • As persoas que bloqueas aínda poden ver o teu Gústame y comentarios en publicacións compartidas por contas públicas ou contas que seguen.

Mencións e etiquetas

  • Se bloqueas a alguén, esa persoa non poderá mencionar o teu nome de usuario nin etiquetarte.
  • Se bloqueas a alguén e despois cambias o teu nome de usuario, Esa persoa non poderá mencionarte nin etiquetarte a menos que coñeza o teu novo nome de usuario.

Mensaxes

  • Cando bloqueas a alguén a conversación con esa persoa permanecerá dirixir, pero non poderás enviarlle mensaxes.
  • Se compartes unha mensaxe nun grupo e bloqueas a alguén nel, aparecerá unha caixa de diálogo preguntando se queres permanecer no grupo ou abandonalo. Se decides permanecer no grupo, podes ver as mensaxes das persoas que bloqueaches.
  • Se as persoas que bloqueas che envían mensaxes directas, non as recibirás. Tampouco se entregarán se os desbloqueas máis tarde.
  • Despois de bloquear a alguén, se esa persoa iniciou sesión na túa conta de Instagram, esa persoa non poderá unirse á sala que creaches.
  • Se a persoa que estás bloqueando ten varias contas de Instagram ou Facebook, quizais necesites bloquear cada conta.
  • Se a túa conta de Facebook non está configurada no Centro de contas, A conta que bloqueaches aínda pode enviar mensaxes ou chamar á túa conta de Facebook, a non ser que tamén a bloqueases en Facebook.

Se non queres bloquear a alguén, podes eliminalo como seguidor ou impedir que comente o teu
fotos e vídeos.

  • Se xa non queres que alguén bloquee, podes desbloquear a esa persoa.

Silenciar alguén en Instagram

silenciar a alguén en instagram

Silencio é a restrición máis leve e tecnicamente non é moi estrita. O que cambiou é a visibilidade das publicacións desa conta, xa sexan publicacións habituais ou historias. Quero dicir, é unha función cando non queres ver o que publica esta persoa.
As contas que silenciases aínda poden ver as túas publicacións, comentarios e mensaxes. non saberán que os silenciou, pero poden saber se nunca interactuou coas súas publicacións. O método para silenciar ou activar o silencio de Instagram é moi sinxelo:

  • Introduce o perfil desa persoa que queres silenciar
  • Fai clic en Seguindo
  • Fai clic na opción silencio
  • E, finalmente, marca a caixa (publicación ou historia) que queres calar

Restringir a alguén en Instagram

Restringir a alguén en Instagram

Podemos dicir iso a opción de restrinxir é o punto medio entre o silenciamento e o bloqueo. As contas que restrinxas ​​aínda poden escribirche e enviarche comentarios e mensaxes, pero as mensaxes envíanse como solicitudes e os comentarios non son visibles a menos que os aprobes. É como ignorar esta conta.

A conta que restrinxas ​​non poderá ver se estás en liña ou se liches mensaxes, pero seguirá vendo as túas publicacións e historias. Non poden saber se restrinxiches a súa conta, pero poden saber cando non reciben o xustificante de lectura ou cando non te ven ou non te ven. Para restrinxir unha conta de Instagram:

  • Introduce a conta que queres restrinxir
  • pulsa menú
  • Fai clic na opción restrinxir

Espero que este artigo sobre o que pasa se bloqueas a alguén en Instagram che sexa útil e che axude a evitar conflitos con determinadas persoas nas redes sociais.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.