Što će se dogoditi ako nekoga blokiram na Instagramu

Početna Instagram Kad ti netko da previše sviđa y komentari na Instagramu, ili nastavite spominjati osobe koje niti ne poznajete, ponekad vam dosadi i odlučite blokirati korisnika. Ali što to znači? Hoće li dotični znati da ste ga blokirali? Hoćete li prestati primati neželjene obavijesti?

Na pitanje što će se dogoditi ako nekoga blokiram na Instagramu, dat ćemo vam odgovor, ali i druge opcije za navedenu društvenu mrežu.

Što će se dogoditi ako nekoga blokiram na Instagramu U početku je Instagram dopuštao blokiranje osobe i to je bilo to, no s vremenom je dobio nekoliko međutočaka jer nije sve crno-bijelo. Opcije su također počele ograničavati i isključivati ​​račune, što također ograničava interakcije, ali ne tako potpuno kao blokiranje.

Ako imate pitanja o razlici između onoga što se događa ako nekoga blokirate, ograničite i utišate na Instagramu, evo analize.

Što nekoga blokira na Instagramu?

blokirati nekoga na Instagramu

Koncept blok je najlakše razlikovati jer znači ozbiljno prekinuti vezu s drugom osobom. Nakon što nekoga blokirate na Instagramu, on vam neće moći slati poruke ili komentare, vidjeti jeste li na mreži ili vidjeti vaše objave ili priče.

Blokiranje funkcionira u oba smjera i također nećete moći vidjeti puni profil osobe dok ne uklonite blok. Instagram ne obavještava druge da ste ih blokirali, iako kada to učinite to je očito jer vaš račun misteriozno nestaje. Komentari i sviđanja s računa koje ste blokirali nestat će i više se neće pojaviti čak i ako uklonite blokiranje.

Što se događa kada nekoga blokiram na Instagramu?

voli instagram

Kada nekoga blokirate u aplikaciji Instagram, možete odabrati blokirati samo njegov račun ili blokirati njegov trenutni račun i sve nove račune koje stvori. Osoba neće dobiti nikakvu obavijest o blokiranju.

A što je s lajkovima, komentarima, spominjanjima i tako dalje?

Sviđa mi se i komentari

  • Kada blokirate korisnika, njihov Sviđa mi se y komentari bit će uklonjeni s vaših fotografija i videozapisa. Deblokiranje osobe neće vam omogućiti da vratite njezine prethodne lajkove i komentare.
  • Osobe koje blokirate i dalje mogu vidjeti vaše Sviđa mi se y komentari u objavama koje dijele javni računi ili računi koje prate.

Spominjanja i oznake

  • Ako nekoga blokirate, tu osobu neće moći spomenuti vaše korisničko ime niti vas označiti.
  • Ako nekoga blokirate, a zatim promijenite svoje korisničko ime, Ta vas osoba neće moći spomenuti ili označiti osim ako ne zna vaše novo korisničko ime.

Postovi

  • Kad nekoga blokirate razgovor s tom osobom će ostati unutar direktan, ali mu nećete moći slati poruke.
  • Ako podijelite poruku u grupi i blokirate nekoga u njoj, pojavit će se dijaloški okvir s pitanjem želite li ostati u grupi ili napustiti grupu. Ako odlučite ostati u grupi, možete vidjeti poruke osoba koje ste blokirali.
  • Ako vam osobe koje blokirate pošalju izravne poruke, nećete ih primiti. Također neće biti isporučeni ako otključate kasnije.
  • Nakon što nekoga blokirate, ako je ta osoba prijavljena na vaš Instagram račun, ta se osoba neće moći pridružiti prostoriji koju ste stvorili.
  • Ako osoba koju blokirate ima više Instagram ili Facebook računa, možda ćete morati blokirati svaki račun.
  • Ako vaš Facebook račun nije postavljen u Account Center, Račun koji ste blokirali i dalje može slati poruke ili pozivati ​​vaš Facebook račun, osim ako ga niste blokirali i na Facebooku.

Ako ne želite nekoga blokirati, možete ga ukloniti kao sljedbenika ili spriječiti da komentira vaše
fotografije i videozapise.

  • Ako više ne želite da netko blokira, možete deblokirati tu osobu.

Isključite zvuk nekoga na Instagramu

utišaj nekoga na instagramu

Tišina to je najlakše ograničenje i tehnički nije jako strogo. Ono što se promijenilo je vidljivost objava s tog računa, bilo da se radi o redovnim objavama ili pričama. Mislim, je funkcija kada ne želite vidjeti što ova osoba objavljuje.
Računi koje ste isključili i dalje mogu vidjeti vaše postove, komentare i poruke, neće znati da ste ih isključili, ali mogu reći jeste li nikada komunicirali s njihovim objavama. Način isključivanja ili uključivanja zvuka Instagrama vrlo je jednostavan:

  • Unesite profil te osobe koju želite ušutkati
  • Kliknite na Slijedeći
  • Kliknite opciju šutnja
  • I na kraju, označite okvir (post ili priča) što želiš ušutkati

Ograničite nekoga na Instagramu

Ograničite nekoga na Instagramu

Možemo to reći mogućnost od zabraniti to je sredina između stišavanja zvuka i blokiranja. Računi koje ograničite i dalje vam mogu pisati i slati komentare i poruke, ali poruke se šalju kao zahtjevi i komentari nisu vidljivi osim ako ih ne odobrite. To je kao da ignorirate ovaj račun.

Račun koji ste ograničili neće moći vidjeti jeste li na mreži ili jeste li čitali poruke, ali će i dalje vidjeti vaše postove i priče. Ne mogu znati jeste li ograničili njihov račun, ali mogu znati kada ne dobiju potvrdu o čitanju ili ne vide vas ili liniju. Da biste ograničili Instagram račun:

  • Unesite taj račun koji želite ograničiti
  • tisak meni
  • Kliknite opciju zabraniti

Nadam se da vam je ovaj članak o tome što se događa ako nekoga blokirate na Instagramu bio koristan i da vam pomaže izbjeći sukobe s određenim osobama na društvenim mrežama.


Sadržaj članka pridržava se naših načela urednička etika. Da biste prijavili pogrešku, kliknite ovdje.

Budite prvi koji će komentirati

Ostavite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljen.

*

*

  1. Za podatke odgovoran: Miguel Ángel Gatón
  2. Svrha podataka: Kontrola neželjene pošte, upravljanje komentarima.
  3. Legitimacija: Vaš pristanak
  4. Komunikacija podataka: Podaci se neće dostavljati trećim stranama, osim po zakonskoj obvezi.
  5. Pohrana podataka: Baza podataka koju hostira Occentus Networks (EU)
  6. Prava: U bilo kojem trenutku možete ograničiti, oporaviti i izbrisati svoje podatke.