A WhatsApp lehetővé teszi az elküldött üzenetek törlését

Ez az új WhatsApp átverés, amellyel ellopják az adatait

Bizonyára nem egyszer gondolt a "nyelje le a földre", amikor üzenetet küldött a WhatsApp-on, elképzelve, hogy milyen következményekkel járhat a címzett vagy a címzettek számára, ha ez egy olyan csoport, amely figyelembe veszi, hogy nincs visszaút, mivel az üzenetküldő platform nem tette lehetővé az elküldött üzenetek törlését. Gyakorlatilag a Telegram piacra kerülése óta Mark Zuckerberg fiai elcsúsztak annak, amit Dúrov Pável alkalmazása hozzáadott az üzenetküldő alkalmazásához

Annak ellenére, hogy a Telegram a WhatsApp-hoz képest számunkra nyújt előnyöket és előnyöket, még mindig nagyon kicsi emberek használják. Az egyik olyan funkció, amely gyakorlatilag a Telegram elindítása óta elérhető, a törölje az elküldött üzeneteket, csak a WhatsApp-on jelent meg hivatalosan.

A Táviratban, amikor töröl egy elküldött üzenetet, az csak a beszélgetőpartnerek csevegése nélkül tűnik el, nyom nélkül. Azonban a viták kialakításának szokásához híven a WhatsApp nem ugyanúgy működik, mivel amikor töröljük az üzenetet, az eltűnik a beszélgetőtársból, de a következő üzenetet hagyja helyettük: Ez az üzenet törölve lett.

Nyilvánvaló, hogy miután beszélgetőpartnerünk elolvasta, keveset tehetünk, de ha nem ez a helyzet, akkor ennek az üzenetnek a megszüntetése szinte minden valószínűség szerint több mint egy megbeszélést okoz. A WhatsApp-ból küldött üzenetek törléséhez csak be kell tennünk magunkat a kérdéses üzenetbe, egy másodpercnél tovább nyomjuk meg az ujjunkkal, hogy megjelenjenek az elérhető opciók, amelyek közül ki kell választanunk Az összes törlése Ha ez egy csoport, vagy a Törlés számomra, ha nem akarjuk látni az általunk elküldött üzenetet, akkor ennek nincs sok értelme, függetlenül attól, hogy hova nézi.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   Xavi dijo

    Itt volt az ideje, hogy ez a funkció elérhető legyen, és több rossz italt is megmenthetett volna.