Hogyan rejtsd el az ismerőseidet a Facebookon

Hogyan rejtsd el az ismerőseidet a Facebookon Manapság mindannyian kapcsolódunk a közösségi hálózatokon, az interneten keresztül. Bár egyértelmű, hogy a közösségi oldalakon csak azokat a privát tartalmakat töltjük fel, amelyeket másoknak is meg akarunk mutatni, a magánéletet nem mindig tartják tiszteletben. Például, hogy a saját közösségi hálózatod megmutatja a barátaidat másoknak.

Tehát ha nem akarod, hogy az egész világ a barátaidról pletykáljon, Itt megtanítjuk, hogyan rejtsd el az ismerőseidet a Facebookon.

Facebook Kezdőlap A Facebookon számos adatvédelmi beállítás létezik. Ennek ellenére az alapértelmezett beállítás az, hogy bárki, aki nincs letiltva, beléphet a profiljába, és láthatja a barátlistáját. A legtöbb embert ez általában nem zavarja, de nagy eséllyel van valaki a Facebookodon, akiről nem szeretnéd, hogy bárki is tudjon róla.

Tehát elmondjuk, hogyan rejtsd el az ismerőseidet a Facebookon. És hogy könnyebb legyen neked, Elmagyarázzuk, hogyan kell ezt megtenni okostelefonjáról és számítógépéről.

Hogyan rejtsd el a barátaidat a Facebookon a mobilodról

Hogyan kell csinálni mobilról

Nem számít, hogy a mobil operációs rendszere az Android o iOSItt elmagyarázzuk mindkettőtöknek. Miután megnyitotta az alkalmazást mobilján, keresse meg a három vízszintes vonallal rendelkező ikont:

  • Android operációs rendszeren a jobb felső sarokban található.
  • Az iOS operációs rendszerben lent, a jobb oldalon találja.

Koppintson a dió alakú ikonra, amely a nagyító mellett található. És most kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Beállítások és adatvédelem
  2. Közönség és láthatóság
  3. Hogyan találhatnak meg mások, és hogyan léphetnek kapcsolatba Önnel
  4. Ki láthatja a barátok listáját?

Ha azonban a telefonod iOS, akkor be kell lépned Beállítások a Fiókbeállítások eléréséhez. Igen, bent vagyunk a fiókbeállításait, sok lehetőség van, de be kell lépned Magánélet. Van egy legördülő menü, amely több lehetőséget kínál az adatvédelemre vonatkozóan, és itt választhatja ki, hogy a profiljába belépők milyen információkat lássanak Önről.

Valójában az egyik lehetőség az Ki láthatja a barátok listáját?, amely, mint az elején említettük, úgy van meghatározva nyilvános. Itt tudod megváltoztatni, hogy csak azt lássák a barátaid, barátaid, kivéve néhányat vagy csak téged. Most kap egy listát, ahol kiválaszthatja, hogy kinek szeretné látni a barátlistáját.

Hogyan kell csinálni a számítógépről

Hogyan kell csinálni a számítógépről

  • Számítógépről nincs olyan könnyű hozzáférésünk, mint mobilról. Tehát nyissa meg minden életének böngészőjét, és Belépés Facebookon. Ha bement, nézze meg a felső sávban, konkrétan jobbra. Az értesítő csengő mellett van egy lefelé mutató nyíl, kattintson rá, és az összes lehetőség közé kerül beállítások és adatvédelem, kattintson újra az opcióra konfiguráció. Most, hogy a konfigurációs panelen van, kövesse az alábbi lépéseket:
  • Válassza az opciót magánélet, a bal oldali oszlopban
  • Hogyan találhatnak meg mások, és hogyan léphetnek kapcsolatba Önnel
  • Ki láthatja a barátlistámat?

Alapértelmezés szerint a következőre van állítva nyilvános, a módosításhoz kattintson rá szerkesztés. Ha alaposan megnézi, az alapértelmezett opció egy kék mezőben van, és ha rákattint, láthatja a többi létező opciót. A következő lehetőségek közül választhat, hogy ki láthatja a barátlistáját:

  • Nyilvános. Minden Facebook felhasználó.
  • Barátok. Csak a barátlistádon szereplő felhasználók.
  • Barátok, kivéve ismerősök.
  • Csak én. Rajtad kívül egyetlen felhasználó sem láthatja a barátlistáját.
  • Személyre szabott. Dönthet úgy, hogy elrejti a Facebook-barátait a listán szereplő bizonyos személyek elől.

Ezen opciók némelyikére kattintva automatikusan beállítja a kívánt értékre. Ha azonban egyik lehetőség sem győzi meg Önt, lépjen a következő oldalra: További lehetőségek. Itt kiválaszthatod, hogy a barátlistádat csak a városodból származó felhasználók, ismerőseid, családod vagy más, ugyanazon munkahelyen dolgozó felhasználók lássák. Valójában a beállítás ismert y Család személyenként külön kiválaszthatja.

De kétségtelenül, ha keres egy olyan konfiguráció, amely teljesen alkalmazkodik az Ön igényeihez, ez az egyik személyre. Miután belép ebbe a menübe, kiválaszthatja azt a csoportot vagy csoportokat, amelyekkel együtt látni szeretné barátlistáját. És ha lejjebb nézel, van egy másik lehetőség, amely azt mondja ne ossza meg, ott megadhatod, hogy mely felhasználóknak nem szeretnéd látni a barátlistádat, még akkor is, ha ugyanabban a csoportban vagy, amellyel úgy döntöttél, hogy megosztod a barátlistádat. Adunk egy példát, a baráti listáját megoszthatja csak a baráti társasággal, de nem szeretné megosztani a szomszédjával a városban, így kiválaszthatja, hogy az illető ne lássa. A falusi pletyka véget ért.

Összefoglalva, a fő különbség a Facebook-ismerősök elrejtése között az okostelefonról vagy a számítógépről az, hogy a telefonon nincs lehetőség személyre szabott, személyesen kiválaszthatja, hogy ki elől szeretné elrejteni a Facebook-ismerőseit, és kik elől nem. Az egyetlen lehetőség a csoportok, amelyeket már maga a platform konfigurált, még mindig nem rossz. Remélem, ez az információ hasznos volt az Ön számára.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.