Mi történik, ha letiltok valakit az Instagramon?

Kezdőlap Instagram Amikor valaki túl sokat ad neked Kedvencek y megjegyzések az Instagramon, vagy folyton olyan embereket emleget, akiket nem is ismer, néha megunja, és úgy dönt, hogy letiltja a felhasználót. De mit jelent ez? Tudni fogja a kérdéses személy, hogy letiltotta? Abbahagyja a nem kívánt értesítések fogadását?

Arra a kérdésre, hogy mi történik, ha letiltok valakit az Instagramon, megadjuk a választ, és az említett közösségi hálózat egyéb lehetőségeit.

Mi történik, ha letiltok valakit az Instagramon? Kezdetben az Instagram engedélyezte az ember blokkolását és ennyi, de idővel több köztes pontot szerzett, mert nem minden fekete-fehér. A lehetőségek a fiókok korlátozására és elnémítására is megkezdődtek, ami szintén korlátozza az interakciókat, de nem annyira, mint a blokkolás.

Ha kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy mi történik aközött, hogy mi történik, ha letilt, korlátoz vagy elnémít valakit az Instagramon, íme egy lebontás.

Mi blokkol valakit az Instagramon?

blokkolja valakit az Instagram-on

A koncepció a tömb a legkönnyebben megkülönböztethető, mert azt jelenti súlyosan megszakította a kapcsolatot a másik személlyel. Miután letiltottál valakit az Instagramon, nem tud üzeneteket vagy megjegyzéseket küldeni neked, nem láthatja, hogy online vagy-e, és nem láthatja bejegyzéseidet vagy történeteidet.

A blokkolás mindkét irányban működik, és nem fogja látni a személy teljes profilját, amíg el nem távolítja a blokkot. Az Instagram nem értesít másokat arról, hogy letiltottad őket, bár amikor megteszi, ez nyilvánvaló, mert fiókja titokzatosan eltűnik. A letiltott fiókokból származó megjegyzések és kedvelések eltűnnek, és akkor sem jelennek meg újra, ha eltávolítja a blokkolást.

Mi történik, ha letiltok valakit az Instagramon?

szereti az Instagram-ot

Amikor letilt valakit az Instagram alkalmazásban, választhat, hogy csak a fiókját, vagy letiltja a jelenlegi fiókját és az általa létrehozott új fiókokat. A személy nem kap értesítést a letiltással kapcsolatban.

És mi a helyzet a lájkokkal, megjegyzésekkel, megemlítésekkel és így tovább?

Tetszik és megjegyzések

  • Amikor letilt egy felhasználót, azok Szeretem y megjegyzések ezeket eltávolítjuk a fotóidról és videóidról. A személy letiltásának feloldása nem teszi lehetővé a korábbi kedvelések és megjegyzések visszaállítását.
  • A letiltott személyek továbbra is láthatják a tiédet Szeretem y megjegyzések nyilvános fiókok vagy általuk követett fiókok által megosztott bejegyzésekben.

Említések és címkék

  • Ha letilt valakit, akkor azt nem fogja tudni megemlíteni a felhasználónevét vagy megcímkézni.
  • Ha letilt valakit, majd megváltoztatja a felhasználónevét, Ez a személy nem tud megemlíteni vagy megcímkézni téged, hacsak nem ismeri az új felhasználónevedet.

Hozzászólások

  • Amikor letilt valakit az adott személlyel folytatott beszélgetés megmarad közvetlen, de nem fogsz tudni neki üzenetet küldeni.
  • Ha megoszt egy üzenetet egy csoportban, és letilt valakit, megjelenik egy párbeszédpanel, amely megkérdezi, hogy szeretne-e a csoportban maradni, vagy kilép a csoportból. Ha úgy dönt, hogy a csoportban marad, láthatja a letiltott személyek üzeneteit.
  • Ha a letiltott személyek közvetlen üzeneteket küldenek Önnek, nem kapja meg őket. Akkor sem szállítják ki őket, ha később feloldja.
  • Miután letiltott valakit, ha az illető be van jelentkezve az Ön Instagram-fiókjába, ez a személy nem tud csatlakozni az Ön által létrehozott szobához.
  • Ha a letiltott személy több Instagram- vagy Facebook-fiókkal rendelkezik, előfordulhat, hogy le kell tiltania az egyes fiókokat.
  • Ha Facebook-fiókja nincs beállítva a Fiókközpontban, A letiltott fiók továbbra is küldhet üzenetet vagy hívhatja Facebook-fiókját, hacsak nem tiltotta le a Facebookon is.

Ha nem szeretnél letiltani valakit, eltávolíthatod a követői közül, vagy megakadályozhatod, hogy megjegyzést fűzzön hozzád
fotók és videók.

  • Ha többé nem szeretné, hogy valakit blokkoljanak, feloldhatja az adott személy letiltását.

Némítson el valakit az Instagramon

némítson el valakit az Instagramon

Csend ez a legenyhébb korlátozás, és technikailag nem túl szigorú. Ami megváltozott, az az adott fiók bejegyzéseinek láthatósága, legyenek azok normál bejegyzések vagy történetek. Értem, Ez egy olyan funkció, amikor nem szeretné látni, hogy ez a személy mit tesz közzé.
Az elnémított fiókok továbbra is láthatják bejegyzéseidet, megjegyzéseidet és üzeneteidet, nem fogják tudni, hogy elnémítottad őket, de meg tudják állapítani, ha soha nem léptél kapcsolatba a bejegyzéseikkel. Az Instagram némításának vagy feloldásának módja nagyon egyszerű:

  • Adja meg az elhallgattatni kívánt személy profilját
  • Kattintson a Következő
  • Kattintson az opcióra csend
  • És végül jelölje be a négyzetet (bejegyzés vagy történet) mit akarsz elhallgattatni

Korlátozzon valakit az Instagramon

Korlátozzon valakit az Instagramon

Ezt mondhatjuk a lehetőség korlátozni ez a középút a némítás és a blokkolás között. A korlátozott fiókok továbbra is írhatnak Önnek, illetve küldhetnek Önnek megjegyzéseket és üzeneteket, de az üzeneteket a rendszer kérésként küldi el, és a megjegyzések csak akkor jelennek meg, ha Ön jóváhagyja őket. Ez olyan, mintha figyelmen kívül hagyná ezt a fiókot.

A korlátozott fiók nem fogja látni, hogy online állapotban van-e, vagy hogy elolvasta-e az üzeneteket, de továbbra is látni fogja bejegyzéseit és történeteit. Nem tudhatják, hogy korlátozta-e a fiókjukat, de tudják, ha nem kapják meg az olvasási visszaigazolást, vagy ha nem látják Önt vagy a vonalat. Egy Instagram-fiók korlátozása:

  • Adja meg a korlátozni kívánt fiókot
  • sajtó menü
  • Kattintson az opcióra korlátozni

Remélem, hasznos volt számodra ez a cikk arról, hogy mi történik, ha letilt valakit az Instagramon, és segít elkerülni a konfliktusokat bizonyos személyekkel a közösségi hálózatokon.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.