Hogyan lehet helyreállítani a törölt Facebook-üzeneteket

Facebook okos hangszórók 2018. július

Az elmúlt évben tapasztalt sok botrány ellenére A Facebook továbbra is a legnépszerűbb közösségi hálózat világszerte. Ez egy olyan webhely, amely számos lehetőséget kínál számunkra, hogyan hozhatunk létre saját oldalt. A leggyakoribb az, hogy a felhasználók profiljukat használják arra, hogy kapcsolatot tartsanak barátaikkal és családjukkal. Ezért az üzeneteket általában a közösségi hálózaton írják, az ebbe integrált csevegésen keresztül.

Bár lehetséges, hogy bizonyos esetekben ezek a Facebookon küldött üzenetek elvesznek. Ezeket a beszélgetéseket tévedésből törölték. Ha ez megtörténik, van-e mód a törölt üzenetek helyreállítására?. Bár attól függ, hogy archiváltuk-e vagy töröltük-e ezeket az üzeneteket. Ez a különbség elengedhetetlen. Ezért az alábbiakban bővebben elmondunk róla.

Különbség a törlés és az archiválás között

Fejléc tartalom törlése Facebook

Ez ebben a helyzetben elengedhetetlen szempont. Mivel lehetséges, hogy amikor töröltünk egy beszélgetést, valóban beadtunk. Ezért, amikor éppen törlünk egy csevegést a Facebookon, a közösségi hálózat megkérdezi tőlünk, hogy valóban törölni akarjuk-e az említett csevegést, vagy archiválni akarjuk-e. Ez valami fontos, mert a két cselekedet közötti különbség nagyon világos.

Ha arra tippelünk, hogy archiváljuk az említett csevegést a közösségi hálózaton, akkor azt csináljuk, hogy az archivált beszélgetések szakaszban tartjuk, amiben éppen voltunk. Ezért, amikor csak akarjuk, újra hozzáférhetünk az említett beszélgetéshez. Ehhez csak be kell lépnie az archivált beszélgetések szakaszba. Tehát a kérdéses csevegés továbbra is problémamentesen elérhető a Facebookról és a Messenger alkalmazásból. Ez lehetővé teszi az említett üzenet normális helyreállítását.

A beszélgetés törlése más művelet. Mivel ebben az esetben azt csináljuk, hogy véglegesen töröljük az említett csevegést. Vagyis az összes benne küldött üzenet és fájl örökre törlődik. Ezért nem lesz jelen az archivált beszélgetésekben. A törlés után a beszélgetés tartalma nem jelenik meg újra. Fontos ezt mindig szem előtt tartani. Különösen, ha egy pillanatban törölni akar egy beszélgetést a Facebookon. El kell gondolkodnunk azon, hogy melyik lehetőség a legjobb számunkra. Mivel a következmények sokak.

Jelentkezzen be az archivált beszélgetésekbe

Archivált beszélgetések

Amikor egy felhasználó töröl egy üzenetet a Facebookon, akkor valószínűleg nem törölték véglegesen. Ezért a felhasználónak továbbra is hozzáférnie kell ehhez a beszélgetéshez. Amíg az előző szakaszban említettek teljesülnek. Ehhez be kell jelentkeznie a Messengerbe, az archivált beszélgetések nevű szakaszon belül. Ebben lehetőség van hozzáférésre az összes törölt beszélgetéshez. Tehát mindig ennek az első lépésnek kell lennie ebben a helyzetben.

Ezért először a számítógépen kell megnyitni a Facebookot. Ha bent van, meg kell néznie a képernyő bal oldalán található oszlopot. Számos lehetőséget kínálnak ki, és a második közülük a Messenger. Erre kattintva megnyílnak a képernyőn azok a beszélgetések, amelyeket a közösségi hálózaton vagy a Messenger alkalmazásban folytattak az adott névjegyekkel. Tehát a bal oldalon, a beszélgetések listája felett egy fogaskerék ikon látható. Kattintson erre az ikonra.

Ha ez megtörtént, megjelenik egy kis helyi menü, amelyben különféle opciók találhatók. A benne látható egyik szakasz az archivált beszélgetések szakasza. Kattintson rá, és fognak majd mutassa meg a képernyőn azokat a beszélgetéseket, amelyeket töröltünk Facebookon. Ebben az esetben olyan beszélgetést kell folytatni, amelynek felépítése ebben az időben érdekel minket.

Archivált beszélgetések Facebook

 

Tehát mindig ott láthatja az üzeneteket. Ha azt szeretné, hogy a beszélgetés újra működjön, üzenetet küldhet annak a személynek. Bár általában mindig ez is kijön az ikont a kérdéses beszélgetés letöltéséhez. Tehát ez a csevegés a szokásos módon visszatér a Messengerhez, mint a többi beszélgetés. Bár bármikor elérheti, ebben a szakaszban elérheti, mivel ha nem teszünk valamit, akkor az nem törlődik.

Vissza lehet állítani az általunk törölt csevegéseket?

Ha az történt, hogy archiválás helyett a beszélgetés törlésének lehetőségét használtuk, akkor rossz hírek vannak. A Facebook ezt maga is megerősíti semmilyen módon nem lehet helyreállítani az említett csevegést. Ami azt jelenti, hogy a fájlok (például fotók, videók vagy GIF-ek) mellett az összes üzenetet véglegesen törölték. Semmilyen módon nem lehet hozzájuk hozzáférni.

A közösségi hálózat ezt megerősíti csak azokat a beszélgetéseket, amelyeket archiváltunk továbbra is rendelkezésre áll, a megfelelő szakaszban. Ezenkívül, ha egy adott pillanatban törölni akarunk egy csevegést, amely az archiválási részben található, akkor lehetséges. De emlékeznie kell arra, hogy ez azt jelenti, hogy a csevegés örökre elvész. Ezért e tekintetben a lehető legjobb megoldás lehet az archívumokban hagyni őket.

Visszaállíthatja a csevegéseket az Android rendszeren

Helyezze vissza a Facebook-csevegéseket

Abban az esetben, ha androidos okostelefonja van, van egy hosszú lövés, de ez működhet. Ily módon használnia kell egy fájlkezelőt, mint például az ES Explorer. Egy böngészőnek köszönhetően hozzáférhet a telefonban felhalmozott gyorsítótárhoz. Először meg kell adnia az Android mappát, majd a Data és ott, abban a mappában van egy fb_temp hívás, ahol a közösségi hálózati alkalmazás adatait tárolja.

Ugyanabban a még folytathatnánk ezeket a Facebookon törölt beszélgetéseket. Bár ez részben a beszélgetés korától függ. Mivel ha letelt az idő, akkor nagy valószínűséggel már nem férünk hozzá, mert az adatokat átírták. De érdemes lehet kipróbálni ezt a módszert.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.