Oscars 2020: Otu esi agbaso gala na nhoputa niile

Oscars bụ emume nkiri site na nnwere onwe, nnukwu ihe nrite dị ka ọ ga-ekpebi ma fim ọ dị ezigbo mma ma ọ bụ na ọ bụghị. Anyị na-eche ihu mbipụta nke 92 nke onyinye ndị a na-ewu ewu nke a na-eme na bylọ ihe nkiri Dolby na Los Angeles, n'ụzọ ziri ezi na Walk of Fame. N'ihi mgbanwe oge, ọ ga-abụ oge ịghara ịrahụ ụra ma ọ bụrụ na i bu n'obi ịhụ gala dum, yabụ anyị na-akwado ka ị dozie caffeine dị elu. Thatbụ na ọ nwere ike, Anyị na-ewetara gị nhọpụta niile maka Oscars yana ndị ọzọ kachasị mma iji soro mmemme ahụ na ntanetị. Chọpụta anyị onyinye onyinye kacha mma.

Tọ oge na ebe ị ga-ahụ Oscars 2020

Gala a ga-ebido n’elekere ise nke ụtụtụ na Los Angeles (United States of America), nke kwekọrọ na 02: 00 n'ụtụtụ na Spain. Ọ bụrụ na ihe ọ bụla na-agba ọsọ ya, gala ga-adịgide ihe dị ka awa atọ, yabụ ọ ga-akwụsị gburugburu 05: 00 n'ụtụtụ na Spain, 19: 00 na Los Angeles. Otú ọ dị, ọ kwesịrị iburu n'obi na ndị a bụ ndokwa mmalite na ọgwụgwụ mgbe nke guzoro, nke na-adịghị na-agụnye ama gara aga "red kapeeti", nke nwekwara ike na-agbaso site na ụfọdụ media na-ebu a zuru ezu nlekota nke a gala.

Panasonic GZ2000 Oscar

  • Argentina - 22:00 mgbede
  • Bolivia - 21:00 mgbede
  • Brasil (Brasilia) - 22:00 elekere.
  • Chile - 22:00 mgbede
  • Colombia - 20:00 mgbede
  • Costa Rica - 19:00 mgbede
  • Cuba - 20:00 mgbede
  • Ecuador - 20:00 mgbede
  • United States (Washington DC na Miami) - 20:00 elekere.
  • Mexico (Mexico City) - 19:00 elekere
  • Panama - 20:00 mgbede
  • Paraguay - 22:00 mgbede
  • Peru - 20:00 mgbede
  • Puerto Rico - 21:00 mgbede
  • Uruguay - 22:00 mgbede
  • Venezuela - awa 22

Movistar + naanị

Ọrụ audiovisual nke Telefónica nwere ikike naanị ịgbasa 2020 gala Oscars. Malite na 00: 30 oge Spanish, ọ ga-amalite na ialpị 30 akwa uhie ebe a ga-ahụ ma nyochaa ụdị nke ndị na-egosipụta ebe ahụ, ụzọ ha ga-esi nọrọ n'oche ha na Dolby aterlọ ihe nkiri, oge nke na-ahapụ ezigbo mkpuchi maka afọ na-esote na nke mere ka anyị nwee oge dị egwu ọchị na ihere n’etiti kpakpando dị iche iche nke sinima ụwa. Otú ọ dị, a Ngosiputa onyonyo zuru oke na Channel # 0 (Dial 7) na Movistar Estrenos (Dial 30) site na 23: 30 pm oge Spanish.

Foto metụtara Movistar

Ya mere, ị ga-enwe ike ịnụ ụtọ gala ma na TV na site na nyiwe niile ebe ngwa «Yomvi» dị (ama, mbadamba na laptọọpụ). Ọ dịchaghị mkpa ịnweta Movistar + Premieres ebe ọ bụ na, dị ka anyị kwuru, a ga-ahụ ya na # 0 nke bụ ọwa dị na Dial 7 nke Movistar + decoder na nke dị na ngwungwu telivishọn niile nke ụlọ ọrụ na-enye ndị ọrụ ya.

Ọ bụrụ n ’ọ dabara na ị ga-ebili n’isi ma ọ naghị adị gị ka ị ga-abịa n’ọfịs n’echi ya n’ọchịchịrị, na Mọnde, Febụwarị 10 Movistar na-aga ịgbasa ihe pụrụ iche na ikpo okwu VOD ya mere ị nwere ike ịnụ ụtọ ya mgbe ọ bụla ịchọrọ ọ ga-agụnye oge kachasị mma nke gala.

RTVE A La Carte

Spanish ọha na eze telivishọn enweghị ikike ịgbasa 2020 Oscars gala, agbanyeghị, ha ga-enyocha ya nkeji site na nkeji site na mmemme pụrụ iche «De Pelicula» ka a ga-agbasa site na 23: 30 pm na Radio Nacional de España (nke ị nwere ike ịkụ na ntanetị).

N'ime mmemme a, ha ga-agwa anyị ihe ejiji na akwa uhie na-acha uhie uhie ma emesịa ha ga-ekwu maka nhọpụta na onyinye ndị niile na-ege ntị. Agbanyeghị, n'agbanyeghịkwa ịbụ mmemme redio, site na RTVE A La Carta ị ga-enwe ike ịnụ ụtọ mmemme pụrụ iche "Nkeji site nkeji" Nke ahụ ga-enye gị ohere ebe a ga-agbasa ihe onyonyo nke ikike nnyefe ma anyị ga-elele mgbasa ozi ahụ na oke nkenke ikike. Yabụ naanị ndị ọrụ Movistar + ga-enwe ike ịhụ gala na ihe onyonyo nke ime.

Nhọrọ niile nke Oscars 2020

Ihe nkiri kacha mma

  • Le Mans '66
  • ndị Irish
  • Jojo Rabbit
  • Joker
  • Womenmụ obere ụmụ nwanyị
  • Akụkọ nke alụmdi na nwunye
  • 1917
  • N'otu oge na hollywood
  • Parasaiti

Onye isi nduzi kacha mma

  • Martin Scorsese (El Irlandés)
  • Todd Phillips (Joker)
  • Sam Mendes (1917)
  • Quentin Tarantino (N'otu oge na ... Hollywood)
  • Bong Joon Nye (Parasaiti)

Nwanyị kacha mma

  • Cynthia Erivo (Harriet)
  • Scarlett Johansson (akụkọ ihe mere eme nke alụmdi na nwunye)
  • Saoirse Ronan (Womenmụ obere ụmụ nwanyị)
  • Charlize Theron (El asịrị)
  • Renée Zellweger (Judy)

Onye kacha mma ihe nkiri

  • Antonio Banderas (Mgbu na ebube)
  • Leonardo DiCaprio (N'otu oge na ... Hollywood)
  • Adam Direba (Akụkọ nke alụmdi na nwunye)
  • Joaquin Phoenix (Joker)
  • Jonathan PrycePapa abụọ ahụs)

Best Kwado Omee

  • Kathy Bates (Richard Jewell)
  • Laura Dern (Akụkọ nke alụmdi na nwunyeo)
  • Scarlett Johansson (Jojo Rabbit)
  • IheanyichukwuWomenmụ obere ụmụ nwanyị)
  • Margot Robbie (Na asịrị)

Onye na-akwado ihe nkiri kacha mma

  • Tom Hanks (Bọchị mara mma na agbata obi)
  • Anthony HopkinsAbụọ poopu)
  • Al Pacino (ndị Irish)
  • Joe Pesci (ndị Irish)
  • Brad Pitt (N'otu oge na ... Hollywood)

Ihe nkiri kacha mma

  • Esi zụọ dragọn gị 3
  • Ebee ka ahụ m dị?
  • Klaus
  • Maazị Njikọ
  • Nke furu efu
  • Toy Story 4

Ihe nkiri kacha mma nke mba ọzọ

  • Corpus Christi (Poland)
  • Honey obodo (Ugwu Macedonia)
  • Ndị Miserables (France)
  • Mgbu na ebube (Spain)
  • Parasaiti (South Korea)

Foto kacha mma

  • Ndi Irish
  • Jojo Rabbit
  • Joker
  • Womenmụ obere ụmụ nwanyị
  • N'otu oge na ... Hollywood

Akwụkwọ kacha mma

  • Americanlọ Ọrụ American
  • The Cave
  • Ọnụ nke ochichi onye kwuo uche ya
  • Maka Sama
  • Honey obodo

Akwụkwọ kacha mma kacha mma

  • Na enweghị
  • Mụta Skateboard na Warzone (Ọ bụrụ na ị bụ nwa agbọghọ)
  • Ndụ Na-erute M
  • Louis onye Superman
  • Na-agagharị Run Cha-Cha

Ndozi kacha mma

  • Le Mans '66
  • ndị Irish
  • Jojo Rabbit
  • Joker
  • Parasaiti

Ihe kacha mma na ntutu

  • Joker
  • Judy
  • Nwoke: Nwanyị Nwanyị nke Ọjọọ
  • 1917
  • Na asịrị

Egwu Kacha Mma

  • Joker
  • Womenmụ obere ụmụ nwanyị
  • Akụkọ nke alụmdi na nwunye
  • 1917
  • Star Wars: Nbili nke Skywalker

Ulo Oma Onye Oma

  • Toy Story nke 4 (maka 'Apụghị m ịhapụ gị tufuo onwe gị')
  • Rocketman (maka '(m ga-achọ) ịhụ m n'anya ọzọ')
  • Ọganihu (maka 'M kwụ gị n'akụkụ')
  • Oyi kpọnwụrụ II (maka 'N'ime Onye A Na-amaghị Ama)
  • Harriet: searchchọ nnwere onwe (maka 'Guzoro')

Kasị Mma Production Design

  • Ndi Irish
  • Jojo Rabbit
  • 1917
  • N'otu oge na hollywood
  • Parasaiti

Ihe nkiri kacha mma kacha mma

  • Dcera (Nwa nwanyi)
  • Lovehụnanya
  • Kitbull
  • Icheta
  • Sister

Best Short Nkiri

  • Òtù ụmụnna
  • Klọb Nefta
  • Window nke Agbata Obi
  • Saria
  • Nwanne Nwaanyị

Uda Ka Mma

  • LU Mans '66
  • Joker
  • 1917
  • N'otu oge na ... Hollywood
  • Star Wars: Nbili nke Skywalker

Ngwakọta kacha mma

  • Ad Astra
  • Le Mans '66
  • Joker
  • 1917
  • N'otu oge na ... Hollywood

Ihe Nlere Anya Anya

  • Ndị na-abọ ọbọ: Endgame
  • ndị Irish
  • Eze ọdụm
  • 1917
  • Star Wars: Nbili nke Skywalker

Ihe omuma kacha mma

  • ndị Irish
  • Jojo Rabbit
  • Joker
  • Womenmụ obere ụmụ nwanyị
  • Abụọ poopu

Best Original ihuenyo

  • Daggers na azụ
  • Akụkọ nke alụmdi na nwunye
  • 1917
  • N'otu oge na ... Hollywood
  • Parasaiti

Ọdịnaya nke isiokwu agbaso ụkpụrụ anyị nke ụkpụrụ nduzi. Kpesa mmejọ pịa ebe a.

Bụrụ onye mbụ ịza ajụjụ

Hapu okwu gi

Adreesị email gị agaghị bipụtara. Chọrọ ubi na-akara na *

*

*

  1. Rụ ọrụ maka data: Miguel Ángel Gatón
  2. Nzube nke data: Nchịkwa SPAM, njikwa okwu.
  3. Ikike: Nkwenye gị
  4. Nkwurịta okwu nke data: Agaghị agwa ndị ọzọ data ahụ ma ọ bụghị site na iwu.
  5. Nchekwa data: Ebe nchekwa data nke Occentus Networks (EU) kwadoro
  6. Ikike: Oge obula inwere ike igbachi, weghachite ma hichapụ ihe omuma gi.