Doogee S89 Series: kuwat, otonomi saka planet liyane lan hardware kuat

Doogee S89 Kab

Yen sampeyan kepengin telpon kasar, banjur sampeyan kudu ngerti seri Doogee S89 anyar, karo versi S89 lan S89 Pro saka mobile vitaminized iki. Kajaba iku, smartphone iki bakal kaget sampeyan amarga sawetara alasan, amarga padha ndhelikake rahasia gedhe kanggo nemokake, sanajan kasunyatane cukup terjangkau.

Ing artikel iki, sampeyan bakal bisa nemokake kabeh sing bisa ditawakake lan kenapa sampeyan kudu menehi perhatian marang tawaran anyar produk kasebut.

RGB LED cahya kanggo menehi tutul bentenaken

Doogee S89 anyar duwe sistem sing diarani Breathing Light. Sistem iki fokus ing kontrol ing Lampu RGB-LED sing piranti iki wis ing mburi. Soko sing ndadekake seluler iki katon duwe urip dhewe.

Saliyane iki, iku penting kanggo ngerti sing bisa kontrol ngandika cahya liwat piranti lunak  ing cara prasaja, thanks kanggo konfigurasi kanggo ngowahi urutan, paramèter saka pola cahya, werna, kacepetan lan faktor liyane kanggo ngatur kanggo maksimum.

Range tenan nyengsemaken

Doogee S89 Kab

Ing sisih liya, seri Doogee S89 uga terus entuk manfaat saka S88, nanging kanthi dandan sing penting. Contone, S89 anyar wis baterei lithium sing wis thukul kanggo 12000 kapasitas mAh, kang 2000 mAh luwih saka sawijining leluhur. Iki ndadekake ponsel sing kuat iki ngluwihi kapasitas baterei rata-rata, sing bakal tahan nganti pirang-pirang jam lan jam tanpa ngisi daya.

Kajaba iku, integrasi apik saka baterei wis ngrambah, awit iku wis rampung ing kuwi bobot mung 400 gram lan ing kasus nglukis 19,4mm, kang cukup prestasi considering ukuran baterei ngandika.

Lan ora kabeh, uga duwe pangisian daya cepet ing 65W, dadi sing pertama ing kategori kalebu jinis pangisian daya cepet iki kanggo nggawe baterei pindhah saka 0% dadi 100% mung 2 jam disambungake menyang adaptor.

kamera utama

Seri Doogee S89 anyar ora mung baterei sing kuat lan kasus sing kuat, nanging uga duwe rincian liyane sing nggumunake, kayata kamera utama sing sensor gambar wis dideleng. diprodhuksi dening perusahaan Jepang Sony, sing menehi kualitas apik.

Kajaba iku, sampeyan bisa teka tengen loro konfigurasi saka sensor telung beda, gumantung saka model sing dipilih:

  • S89: 48+20+8 MP kamera utama, karo 20 sensor kanggo wengi sesanti lan 8 kanggo sudhut amba.
  • S89 Pro: Konfigurasi 64 + 20 + 8 MP, yaiku, padha karo S89, nanging kanthi sensor utama 64 megapiksel.

Hardware ing ngisor hood

Doogee S89 uga nduweni hardware sing apik banget, amarga perusahaan kasebut ora nglirwakake bagean iki, sing cukup diremehake ing model liyane sing kuat sing kita deleng ing pasar lan duwe hardware sing wis lungse. Nanging, ing kasus iki, ora kaya ngono, amarga dilengkapi 8 intine adhedhasar ARM kanggo CPU lan GPU Mali sing kuat. Mediatek Helio P90 SoC.

Ing istilah setelan memori, maneh kita nemokake dhewe antarane:

  • S89: 8 GB RAM + 128 GB panyimpenan lampu kilat.
  • S90 Pro: 8 GB RAM + 256 GB panyimpenan lampu kilat.

A SUV kuwat

Desain njaba katon cukup futuristik, kanthi lampu RGB sing dakkandhakake ing wiwitan lan uga kasus sing kuat kanggo nglindhungi ponsel saka guncangan lan tiba sing kuat, nyiapake sampeyan kanggo kabeh jinis aktivitas, malah olahraga nemen.

Lan kanggo mbuktekake manawa cukup kuat, duwe perlindungan marang bledug lan banyu IP68 lan IP69K, saliyane Sertifikasi kelas militer MIL-STD-810H. Yaiku, sawetara terminal sing disiapake kanggo perang.

Prices, nawakake lan tanggal

Doogee S89 Kab

Pungkasan, kita uga kudu nganggep manawa Doogee S89 lan Pro bakal diwiwiti tanggal 22 Agustus. Sampeyan bisa nemokake ing macem-macem toko, kayata Doogeemall lan AliExpress. Uga, elinga, kaya biasane, amarga outpute, ing AliExpress bakal duwe diskon 50% antarane tanggal 22 nganti 26 wulan iki. Iki ninggalake model ing:

  • S89 bakal pindhah saka €399,98 dadi €199,99
  • S89 Pro bakal pindhah saka €459,98 dadi €229,99

Lan yen iku ora cukup kanggo sampeyan, saiki sampeyan uga duwe promosi diskon €10 karo kupon lan undian kanggo milih saka loro pemenang sing bakal njupuk babar blas free ing kontes kanggo milih pemenang ing situs web resmi S89...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->