Xiaomi nggawe resmi laptop pertama, ayo welcome Xiaomi Mi Notebook Air

Xiaomi

Akeh wong sing saiki wis menehi tandha ing tanggalan amarga ana acara sing Xiaomi nelpon media akeh saka saindenging jagad. Ing acara iki, kita ngarep-arep bisa ndeleng akeh fitur-fitur anyar, kalebu laptop pertama saka pabrikan Tionghoa, sing wis katon, pamer spesifikasi lan kaya biasane uga regane luwih apik.

Dibaptisake dadi Xiaomi Mi Notebook Air Kab, bakal langsung tekan pasar ing rong versi sing beda, salah sijine nganggo layar 13,3 inci lan resolusi Full HDd, lan liyane kanthi layar 12,5 inci sing luwih cilik. Yen sampeyan pengin terus ngerti informasi luwih lengkap babagan piranti Xiaomi sing wis ditunggu-tunggu, terus maca amarga ing artikel iki kita bakal menehi informasi babagan kabeh sing wis kita sinaoni esuk.

Desain

Salah sawijining prekara sing narik kawigaten babagan Xiaomi Mi Notebook Air iki yaiku desain, kabeh-logam, sing katon kaya laptop sing saiki didol dening Apple. Kajaba iku, jenenge mirip banget karo piranti sing saka Cupertino, sing pabrik Tiongkok wis dituku ing sawetara acara nalika nampilake laptop.

Bali menyang desain, kita wis ngerti manawa laptop Xiaomi iki bakal kasedhiya kanthi rong ukuran layar; 12,5 lan 13,3 inci. Apike, ing njaba ora ana apa-apa, malah logo Xiaomi sing nuduhake manawa kita ngadhepi piranti saka pabrikan Tionghoa, bisa uga nggoleki Mi Note Book iki supaya bingung karo laptop liyane ing pasar?.

Babagan model kanthi layar 13,3 inci, kita duwe ukuran 309,6 x 210,9 x 14,8 milimeter lan bobot mung 1,28 kilogram. Sajrone presentasi piranti kasebut, Xiaomi pengin mbandhingake dhewe karo Apple, ujar manawa laptop kasebut luwih tipis 13% tinimbang sing ditawakake bocah-bocah Tim Cook, lan uga duwe sawetara bezel layar minimal sing dienkripsi ing 5,59 milimeter.

Fitur Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 inci

  • Layar 13,3 inci kanthi resolusi Full HD
  • Prosesor Intel Core i5 (62000U) mlaku ing 2.7 GHz
  • RAM 8GB (DDR4)
  • Kertu grafis Nvidia GeForce 940MX (RAM 1GB GDDR5)
  • Panyimpenan internal ing bentuk SSD sing kasedhiya 256 GB
  • Port HDMI, loro port USB 3.0, minijack 3,5 mm lan USB Type-C
  • Baterai 40 Wh kanthi otonomi nganti 9,5 jam, kanthi pangisian daya cepet saka 0 nganti 50% sajrone setengah jam kaya sing dikonfirmasi dening pabrikan Tiongkok
  • Sistem operasi Windows 10

Xiaomi

Fitur Xiaomi Mi Notebook Air 12,5 inci

  • Kandel 12,9 milimeter lan bobote 1,07 kilogram
  • Layar 12,5 inci kanthi resolusi Full HD
  • Prosesor Intel Core m3
  • Memori memori 4 GB
  • Panyimpenan internal ing bentuk SSD sing kasedhiya 128 GB
  • Port USB 3.0, port HDMI, jack mini 3,5 mm
  • Batere kanthi otonomi kaya sing dikonfirmasi dening Xiaomi nganti 11,5 jam
  • Sistem operasi Windows 10

Kinerja

Babagan kinerja Xiaomi Mi Note Book Air, katon luwih yakin manawa Prosesor Intel lan memori RAM luwih saka loma ing kaloro versi laptop. Nalika nerangake panyimpenan internal, kita nemokake hard drive SSD, sing bisa ditampa kanthi apik, sanajan kapasitas 256 lan 228 GB, bisa uga katon langka kanggo bagean pangguna.

Babagan otonomi, ana prekara sing ora kudu kuwatir wiwit saiki, kaya sing dikonfirmasi dening pabrikan Tiongkok, luwih saka 9 jam ing kalorone kasus kasebut. Malah sawetara desas-desus wis ngomong babagan kemungkinan versi sing ana ing layar Mi Notebook Air 13,5 inci duwe pangisian daya cepet sing ngidini piranti bisa ngisi 50% mung sajrone setengah jam.

Rega lan kasedhiyan

Minangka Xiaomi wis ngonfirmasi loro versi kasebut Mi Notebook Air iki bakal kasedhiya ing pasar, saiki mung ing China, wiwit tanggal 2 Agustus ngarep. Regane bakal 3.499 yuan (udakara Euros 477 ing kurs saiki) kanggo versi kanthi layar 12,5 inci lan 4.999 yuan (udakara Euros 680 kanggo pangowahan saiki) kanggo laptop pabrikan Tiongkok kanthi layar 13,3 inci.

Saiki bakal wayahe ngenteni ngerti rencana sing diduweni Xiaomi kanggo laptop anyar lan kemungkinan tekane ing negara liya ing saindenging jagad. Mesthi wae, lan sayangé, bisa uga kanggo ndeleng ing Eropa, kita kudu tuku maneh ing toko Tionghoa utawa liwat toko pihak katelu. Muga-muga pabrikan Tionghoa bisa ngejutake kita kanthi adol langsung ing saindenging jagad, nanging kita wedi ora bakal kedadeyan, paling ora saiki.

Xiaomi

Mratelakake panemume bebas; Xiaomi wis rampung maneh ...

Suwe-suwe Xiaomi wis dadi salah sawijining pabrikan sing paling sukses lan misuwur ing pasar ponsel. Nanging, adhedhasar kerja lan ngluncurake piranti sing apik, luwih saka rega sing nyenengake, uga bisa entuk pijakan ing pasar kanggo nggunakake aksesoris utawa aksesoris kanggo smartphone. Saiki dheweke wis nindakake maneh lan katon kepengin ngukir ceruk sing signifikan ing pasar laptop.

Udara Notebook Xiami Mi sing saiki wis dikenal kanthi resmi Iki minangka laptop sing luwih menarik, kanthi fitur sing kuat lan rega sing kasedhiya kanggo meh kabeh kanthong, lan ing ngisor iki sing ditawakake dening pabrikan liyane kanggo piranti sing padha.

Amarga ora bisa nyoba piranti Xiaomi iki, rasa ing cangkem sing nilar kita luwih becik, sanajan bisa ujar manawa kita ngadhepi laptop sing megah, kita kudu nyoba lan utamane meres, sanajan kabeh kayane wis dikonfirmasi kanthi nyoba sawetara minggu.

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Mi Notebook Air anyar sing saiki wis resmi ditampilake?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Kepiye nuwun banget yen pengin dadi pabrikan liyane. Samsung nalika obsesi kasebut ditarik maju