10 Situs Terpopuler ing 2016

Film

Sanajan ana upaya saka macem-macem pamrentah kanggo ngilangi pembajakan, saben taun dadi situs web utama terus dilakoni kabeh supaya bisa mlaku terus. Akeh umume entuk akeh dhuwit saben dinane amarga dikunjungi kabeh pangguna, mula dheweke ora njaga situs web kanthi beda-beda, nanging wis malih dadi cara urip amarga pariwara.

Sawetara operator wis darmabakti kanggo blok akses menyang sawetara layanan kasebut, utamane The Pirate Bay sing paling misuwur, nanging nggunakake layanan VPN kita bisa ngakses tanpa masalah. Situs web TF nembe nganyari dhaptar 10 situs web torrent paling populer kanggo taun iki sing rinci ing ngisor iki.

10 Situs Terpopuler ing 2016

Teluk Piramida

Kita ora bisa ngandhani babagan keunggulan situs Torrents, sanajan ing taun-taun pungkasan iki wis ilang sawetara masalah amarga ana masalah karo pamrentah Swedia lan pangowahan domain sing tetep. Sawetara dina kepungkur dibukak maneh karo domain anyar, sanajan sing lawas isih digunakake.

LUAR BIASA

Terus dadi salah sawijining komunitas sing paling aktif saiki, sing ngidini terus entuk pangguna saben taun.

TORRENTZ

Torrentz wis dadi mesin telusuran kanggo BitTorrent sajrone pirang-pirang taun. Ora kaya situs web Torrents liyane, situs web iki ora dadi host file utawa link magnetik. Kita bisa nemokake situs web Torrentz ing pirang-pirang domain, nanging sing paling populer isih ana sing pungkasan ing .eu.

RARBG

Asal saka Bulgaria, pungkasan taun iki wis bisa mlebu klasifikasi iki lan tetep ing 10 situs web paling dhuwur sing bakal nemokake Torrents. Kaya situs web Torrents liyane, wis dicekal dening panyedhiya internet ing Inggris.

1337X

Situs web liyane sing dikelola komunitas sing diluncurake kanthi tujuan nawakake konten sing berkualitas tinimbang fokus kanggo ngasilake dhuwit liwat pariwara. Sawetara minggu kepungkur, sawetara pangurus lan moderator situs web iki nglirwakake proyek kasebut amarga ana masalah keamanan, mula ing taun iki kita bakal ngerti apa bisa tetep ing 10 paling dhuwur utawa pungkasane nglirwakake klasifikasi iki.

EZTV.AG

Beda karo situs web Torrents liyane, EZTV adhedhasar konten seri lan acara televisi, dadi ora ana filme. Taun kepungkur kepeksa ditutup amarga ana tekanan saka macem-macem media, nanging terus beroperasi ing situs web anyar.

TORENTHOUND

Kanthi luwih saka 10 taun ing pasar, Torrent Hound mlebu ing 10 situs torrent paling dhuwur ing taun iki. Sajrone taun sing wis rampung, wis sawetara masalah amarga hak cipta lan wis diblokir ing sawetara negara kayata Amerika Serikat, sing diarani swarga kanggo pembajakan, kaya kabeh situs web ing dhaptar iki.

YTS AG

YTS.ag ora ana gandhengane karo YTS asli utawa klompok YIFY, sing ana ing mburine, nanging kepengin njupuk papan kasebut. Kaya EZTV anyar, sawetara situs torrent gedhe ora ngidini situs web anyar iki nggunakake jeneng grup YIFY.

KANGGO GOLEK

Wiwit taun 2011, TorrentDownloads ora katon ing dhaptar iki. Iki minangka layanan torrent sing paling sering dibukak dening jutaan pangguna saben dina.

KICKASSTORRENTS

Diadegake ing 2009 taun kepungkur. Amarga masalah sing ana ing Pirate Bay karo domaine, Kickasstorrents ngungkuli kapal bajak laut klasik sing ana ing lalu lintas. Sajrone sawetara taun kepungkur, dheweke kudu ngganti domain nganti pangowahan paling anyar, sing ana ing Costa Rica sawise kelangan domain sing ana ing Somalia. Kanggo sawetara jam, Kickass ora bisa diakses maneh, dadi sampeyan bisa nggunakake salah siji alternatif liya kanggo terus ndownload Torrents lan nikmati bathi P2P.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.