10 tips penting kanggo nggawe situs web nganggo WordPress

WordPress saiki CMS paling apik kanggo nggawe situs web kanthi cara profesional lan ing wektu sing luwih sithik tinimbang yen nggawe pangembangan pribadi 100%. Milih kanggo wordpress, kita ora mung bakal duwe manajer konten sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, nanging uga bakal duwe akses menyang volume gedhe plugin lan tema gratis sing ngidini sampeyan nggabungake kabeh jinis fungsi ing situs web kanthi klik prasaja.

Nanging sanajan WordPress minangka pilihan sing menang, aja lali seri saran sing bakal ngidini sampeyan ngindhari masalah ing mbesuk lan bakal mbantu banget supaya situs web sampeyan sukses. Wiwit Emibin, perusahaan khusus ing layanan TI profesional, wenehi 10 tips sederhana kanggo ngetutake supaya sukses karo situs web WordPress anyar:

Nyewa layanan Hosting sing apik

Sampeyan kudu ati-ati nalika milih Hosting, aja mung ndelok regane. Penting, data kasebut ana ing Spanyol lan kecepatan download web cepet. Sampeyan uga luwih becik milih panyedhiya sing menehi panel panel cPanel utawa Plesk supaya sampeyan bisa ndhaptar situs web lan nginstal WordPress kanthi cara sing gampang.

Ganti jeneng pangguna default kanggo ngatur situs kasebut

Kita kudu ngati-ati lan aja ninggalake pangguna "admin" sing diwenehake kanthi gawan lan ganti jeneng dadi liyane, kita bakal nindakake iki kanthi ngakses database dening PHPMyAdmin. Kanthi cara sing padha, gunakake tombol sing duwe huruf gedhe lan huruf cilik, angka lan simbol kanggo nglindhungi awake dhewe saka serangan kekuwatan.

Ganti URL kanggo ngakses panel manajemen

Thanks kanggo plugin sing diarani Login Pindhah SF Kita bisa mindhah URL akses menyang panel administrasi WordPress kanthi URL liyane, saengga bisa nyegah upaya akses utawa serangan DDOS menyang situs kita.

Batesi upaya akses menyang WordPress

Penting uga matesi sawetara upaya kanggo ngakses situs kita yen kabeh perkara ing ndhuwur gagal. Kanthi plugin kasebut Upaya Login Matesi WP kita bakal ngindhari nyoba ngetik sandhi kaping pirang-pirang sing dikepengini kanthi nglarang IP saka lokasi serangan kasebut.

Instal sertifikat SSL

Iki minangka poin sing kudu dipikirake amarga duwe sertifikat kasebut kabeh data klien bakal ndhelik njamin rahasia sampeyan. Iki ngasilake kapercayan liyane lan mula luwih akeh adol. Browser bakal nuduhake manawa situs kasebut aman tanpa pesen ngancam nalika ngakses web. Titik iki duweni pengaruh positif marang SEO amarga ing antarane situs web pesaing kanthi level posisi sing padha karo kita, Google bakal luwih milih situs kita sadurunge liyane.

Posisi SEO, kunci sukses

Wis dingerteni kabeh manawa posisi organik minangka masalah sing rumit banget sing bisa nyebabake sukses utawa kegagalan situs web lan mula bisnis kita. Yoast SEO dipanggonke minangka plugin sing paling apik kanggo SEO ing WordPress lan minangka salah sawijining sing paling misuwur. Nggunakake alat sing diwenehake bakal mbantu kita nambah struktur situs web, saengga bisa nambah kemungkinan sukses. Ana alternatif liyane kayata Kabeh ing siji SEO, nanging kita mesthi tetep nggunakake plugin Yoast minangka sing paling apik.

Konten kualitas ing ndhuwur kabeh

Google butuh wektu suwene ngukum konten sing kurang bermutu lan bola-bali. Kita bakal mesthi ora nyalin deskripsi utawa bagean teks saka kaca liyane amarga iki bakal mengaruhi SEO banget lan bakal nggawe kita posisi luwih murah tanpa kita sadhar. Ana alat kanggo verifikasi manawa teks kita diekstrak saka situs web liyane kayata Copyscape. Dheweke wis ujar isi iku raja.

Aja nyiksa Kata Kunci

Jaman biyen wis dikira mbaleni tembung kunci iklan mual ing kaca kita bakal nambah SEO sawetara situs web. Ora ana kasunyatan sing nyata, ing video iki, insinyur Google nolak mitos iki lan menehi sawetara pitunjuk babagan cara nyedhak topik kasebut. Rekomendasi kita ora ngluwihi 5 utawa 6 repetisi amarga saka kono, tembung kita bakal ilang kekuwatan kanggo saben pengulangan ekstra.

Pengirangan wektu mbukak ing situs web

Pungkasan, poin liyane sing penting banget lan ora mung kanggo nambah pengalaman pangguna, nanging uga kanggo nambah posisi yaiku kacepetan ngemot situs web. Google menehi hadiah situs ringan kanggo konten sing entheng lan sing mbutuhake wektu sethithik kanggo dimuat lawan sing abot. Plugins kaya WP Super Cache o W3 Total Cache mbantu kita nyuda bobot awak kanthi drastis, saengga bisa nambah wektu lan posisi kita.

Yen ora ngerti apa sing ditindakake, nyewa profesional

Babagan pungkasan sing kudu kita lakoni yaiku mbuang-buang wektu kanggo perkara sing saiki durung ngerti utawa ngontrol wektu ing bisnis kita yaiku dhuwit. Akeh wong sing miwiti nggawe situs web dhewe kanthi mbuwang akeh wektu tanpa entuk asil. Nggawe kaca bisa uga rumit, nanging sing luwih angel yaiku nyelehake kanthi apik kanggo Google lan njaga.

Perusahaan kaya Emibin nawarake a staf ahli desain web sing jembar, SEO posisi lan pangopènan situs sing bakal nggawe urip luwih gampang. Kita ora bakal kelangan dhuwit amarga ora entuk asil sing memuaskan karo situs kita lan asile kita bakal entuk situs sing efisien ing level SEO lan desain saiki sekaligus nyukupi kabeh syarat sing dituntut Google saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.