10 tokoh kanggo ngerti WhatsApp lan ukuran gedhe tenan

Tampilan

Sawetara dina kepungkur, Facebook nampilake asil finansial kanggo taun kepungkur lan sajrone acara kasebut, dheweke nerbitake tokoh-tokoh sing menarik babagan kabeh bisnis, sing saiki bisa diarani hebat banget. Salah sawijining layanan sing misuwur meh kabeh yaiku Tampilan, aplikasi olahpesen cepet sing paling asring digunakake ing saindenging jagad.

Kanggo ngerti fenomena WhatsApp, sing mesthi rumit, luwih becik liwat 10 gambar sing bakal ngidini sampeyan nemokake monstrositas (kanthi cara sing apik) manawa aplikasi olahpesen cepet iki wis digawe lan suwe-suwe uga ngidini kita nelpon video.

XNUMX milyar pangguna aktif

Tampilan

Wiwit Tampilan teka ing gesang kita wis saya suwe saya suwe kanthi cara sing nyengsemake, nganti tekan 1.000 yuta pangguna aktif sing saiki duwe miturut angka resmi sing dirilis dening sing tanggung jawab kanggo layanan kasebut.

Ana sawetara aplikasi sing wis nggayuh angka kasebut ing babagan unduhan, sing beda banget karo ana 1.000 milyar pangguna aktif, yaiku, digunakake kanthi praktis saben dina.

Regane $ 21.800 milyar

Angka iki yaiku sing dibayar Facebook kanggo entuk kepemilikan WhatsApp tanggal 19 Februari 2014. Sadurunge, dheweke wis nampa akeh tawaran saka akeh perusahaan gedhe liyane, kalebu Google sing kasedhiya ing tabel 10.000 milyar dolar sing ora cukup kanggo duwe aplikasi olahpesen cepet karo pangguna paling akeh ing saindenging jagad.

Tuku WhatsApp dening Facebook pancen kudeta banget, amarga ora mung ditindakake kanthi aplikasi sing penting banget, nanging uga akeh liyane kaya Google tanpa panjaluk sing paling gedhe.

Facebook + WhatsApp = tuwuh eksponensial

Facebook + WhatsApp

Wiwit Facebook entuk WhatsApp, kita durung bisa ndeleng kabeh pangowahan sing akeh sing kita wedi, ing antarane kalebu integrasi layanan olahpesan cepet ing jaringan sosial. Apa sing wis kita deleng yaiku tuwuh sing luar biasa.

Lan wiwit Mark Zuckerberg nutup tuku layanan populer kasebut mula ora mandheg tuwuh. Ing wulan Februari 2014, WhstApp duwe 450 yuta pangguna aktif, rong taun mengko iki wis tikel tikel lan wis tekan 1.000 yuta kaya sing wis dakcritakake sadurunge.

Kita kabeh duwe paling ora siji klompok

Paling ora, apa sing diandharake data lan miturut data sing diwenehake WhatsApp ana total 1.000 milyar klompok, yaiku, siji kanggo saben pangguna aktif. Mesthi wae, ana wong sing kudu urip kanthi tenang tanpa klompok, amarga aku paling ora duwe selusin wong.

Saben dina 42.000 yuta pesen dikirim

Kanthi 1.000 milyar pangguna aktif, sapa wae bisa curiga manawa jumlah pesen sing dikirim saben dina pancen gedhe tenan. Ya, dakkira pancen gedhe banget nganti ora bisa dibayangake. Sepisan maneh, Miturut angka resmi sing diwenehake dening WhatsApp, total 42.000 yuta pesen saben dina dikirim.

Jumlah pesen sing diitung ing ruang kasebut nuduhake 39 TB teks, soko sing ora bisa kita simpen ing meh kabeh komputer sing ana ing omah, utawa apa sampeyan duwe hard drive super luwih saka 39 TB?

Saben pangguna ngirim 1,6 foto saben dina

WhastApp

Yen 42.000 yuta pesen dikirim saben dina liwat WhatsApp, tanpa nyedhiyakake data pesen sing dikirim rata-rata saben pangguna, kita bakal ngerti jumlah foto sing dikirim. Lan iku saben pangguna ngirim 1,6 gambar kanthi rata-rata saben dina.

Yen sampeyan tikel karo 1.000 yuta pangguna aktif sing duwe layanan kasebut, album foto sing bisa diduweni mesthi bakal mbantu kita mlumpat saka foto menyang foto ing saindenging jagad.

Luwih saka 250 yuta video dikirim saben dina

Yen 42.000 yuta pesen lan 1,6 gambar rata-rata dikirim saben dina, jumlah video sing dikirim liwat WhatsApp ora adoh lan total kasebut 250 yuta video dikirim.

WhatsApp kasedhiya ing 53 basa

Tampilan

WhatsApp kasedhiya ing pirang-pirang negara. Negara sing duwe pangguna aktif paling akeh yaiku India, sing duwe udakara udakara 10%. Yen ndeleng pangsa pasar ing Afrika Selatan, kanthi 78% minangka penetrasi paling dhuwur. Diikuti dening Singapura, kanthi 72%, Hong Kong, kanthi 71%, lan Spanyol, kanthi 70%, miturut data saka perusahaan konsultasi PWC.

Ana 57 insinyur ing template WhatsApp

Mesthi tokoh iki bakal ngejutake sampeyan lan sanajan katon kaya guyon Mung 57 insinyur sing makarya ing WhatsApp, sanajan tenaga kerja luwih gedhe Lan ora mung sawetara insinyur sing bisa nindakake layanan kaya iki.

Yen dibagi jumlah insinyur kanthi jumlah pangguna sing aktif, saben insinyur kudu ngawasi utawa ngontrol total 17.543.859.6491 pangguna.

Nilai WhatsApp saiki $ 386.000 milyar

Kaya sing wis diandharake ing artikel kasebut, ing 2014 Facebook tuku Tampilan, sing nalika semana wis dadi aplikasi olahpesen cepet sing paling populer karo pangguna paling akeh ing saindenging jagad. Nanging, kanthi lumaku wektu, tuwuh kanthi cara sing nyengsemake, nganti ngasilake layanan sing saiki duwe 1.000 yuta pangguna aktif. Mesthi wae regane WhatsApp saya akeh lan miturut majalah Forbes saiki duwe regane 386.000 yuta dolar.

Jumlah kasebut mung minangka referensi amarga aku ora mikir manawa jaringan sosial duweke Mark Zuckerberg bisa adol dhuwit sing regane ora proporsional.

Ora diraguhi, WhatsApp saiki dadi monster kanthi dimensi gedhe tenan, sing duwe regane ora bisa dietung lan terus tuwuh ing babagan pangguna saben dina. Pitakonane, nganti sepira suwene lan suwene? Nanging saiki, kita durung ngerti, uga ora bisa mbayangake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)