Nganti 1078 km bisa ditempuh kanthi biaya siji karo Tesla Model X

 

Tesla Model X

Saiki ing panorama kendharaan listrik, Tesla minangka perusahaan sing paling apik, ora mung amarga wis pirang-pirang taun ing pasar iki, nanging uga amarga ana asil dandan sing mbaka sethithik diterapake ing kendharaane dadi otonomi masalah kanggo kompetisi, ora kanggo dheweke.

Otonomi kendaraan apa wae gumantung karo jinis nyopir sing digunakake, yaiku listrik, bensin utawa solar. Pemilik Tesla Model S wis bisa entuk kisaran kanthi biaya siji 1078 kilometer, ngontrol teknik nyopir sawayah-wayah.

Model khusus yaiku P100D, model sing otonomi resmi luwih saka setengah saka sing duwe kendaraan Italia iki. Rekaman sadurunge disetel kanggo kendaraan listrik ditemokake ing 901 kilometer. Kanggo nggayuh otonomi iki, Tesla Autopilot wis nyalahake, saliyane nggunakake roda khusus kanthi level minimal muter ing aspal, saengga konsumsi luwih efisien. Kanggo nggayuh otonomi iki, pangguna butuh wektu 29 jam, kanthi kecepatan rata-rata 40 km lan AC ora nyambung.

Jenis warta iki nuduhake kepiye carane bisa nambah umur batere kendaraan listrik. Elinga yen tokoh sing ditawakake Tesla nggunakake nyopir normal, kanthi akselerasi, rem, ngluwihi 100 km saben jam, kanthi AC ...

Tesla kanggo kabeh pamirsa ditampilake sawetara dina kepungkur, lan rega wiwitan $ 35.000 kanthi kisaran sing ngluwihi 300 km, sawetara sing bisa nganti 500 km, yen tuku batere ekstra sing regane $ 9000, ekstra sing bisa menehi ganti rugi kanggo pangguna akeh jinis kendaraan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.