11 trik kanggo entuk pengikut liyane ing Instagram

Pengikut ing Instagram

Yen sampeyan wis dadi pangguna Instagram sing seneng, mula bisa uga ana akeh wong sing ngetutake yen sampeyan wis nganggo akun, sawetara wektu; nanging kahanane bisa uga ora padha karo wong-wong sing nembe lengganan, bisa uga wektu sing putus asa amarga ora duwe pandherek liyane kajaba sedulur.

Tanpa nggunakake praktik ilegal kanggo dadi populer ing Instagram, Ing artikel iki, kita bakal nyebutake sawetara rincian sing bisa diwaca supaya sampeyan duwe (luwih akeh) pengikut ing akun sampeyan.

Tips penting kanggo nduwe pengikut ing Instagram

Kaping pisanan, kita kudu nyebutake manawa ana akeh "perusahaan" sing biasane nawakake layanan supaya masarakat biasa duwe luwih akeh pengikut, sawijining perkara sing ora pantes dipraktekke wiwit ing jangka panjang, Instagram bisa mbusak akun sampeyan amarga sampeyan wis nglanggar kabijakan.

1. Napa sampeyan pengin duwe luwih akeh pengikut Instagram?

Iki minangka kahanan pertama lan paling penting sing kudu dianalisis, amarga ora padha karo akeh pengikut mung amarga alesan mandhiri tinimbang sing sampeyan pengin promosi bisnis, Uga ana wong sing pengin nggawe foto utawa video luwih populer amarga macem-macem sebab lan kahanan.

2. Temtokake fokus ing Instagram

Saka kasebut ing ndhuwur, yen ana wong pengin kanca-kancane ngetutake dheweke ing jejaring sosial, mula dheweke bisa nyelehake foto tanpa watesan, yaiku kabeh kanca utawa kulawarga sing ditampilake. Nanging yen sampeyan pengin promosi foto kanggo kabeh wong lan ora mung kanggo kalangan kenalan sing tertutup, mula gambar (sampeyan ora nate nyekel) ora nuduhake wong ing kana. Contone, foto panganan dhewe, amarga akeh wong sing mangan panganan ora nyenengake. Nanging, wong bisnis kudu ngirim foto bisnis lan sawetara lingkungane.

3. Katrangan profil pribadi ing Instagram.

Nalika ngunjungi sampeyan, sing pertama bakal ditemokake yaiku katrangan ing profil sampeyan banjur bakal mutusake manawa ndeleng materi utawa ora. Amarga iku, disaranake nyelehake pesen sing menarik nanging sederhana ing profil, sing nuduhake minat kanggo wong sing dipercaya, sing bakal seneng karo proposal sing sampeyan usul. Dadi sampeyan duwe ide, nulis apa sing pengin diwaca ing profil liyane sing menarik.

4. Tansah nyelehake materi sing menarik

Kabeh fotografi kudu narik ati, lan ora ana foto sing mboseni. Elinga manawa pengunjung bakal browsing kiriman paling anyar, mula yen sampeyan ngirim postingan sing ora umum, sampeyan bakal kelangan pengikut. Yen sampeyan ora duwe materi sing bisa diterbitake, luwih becik ora nerbitake apa-apa ing dina kasebut.

5. Hashtags ing Instagram

Kaya ing Twitter, Hashtags uga penting ing Instagram, sawetara sing bakal narik kawigaten para wong sing nggoleki jinis profil lan foto khusus ing wektu sing padha.

6. Wenehi wigati kanggo pandherekipun ing Instagram

Sawise sampeyan wiwit duwe pandherek, wiwiti mriksa profil lan sesambungan karo dheweke; Sampeyan bisa ngetutake sawetara fotone (ora akeh), "Seneng", lan malah menehi komentar. Umpan Umpan bakal cepet dipakani amarga kahanan iki; nanging aja nindakake kegiatan iki karo kabeh wong sing ngetutake sampeyan, amarga profil sampeyan bakal dadi prekara tanpa kriteria lan tanpa rasa sing jelas.

7. Nggawe komentar karo Statigram

Kanggo sing ora pengin nggawe telusuran lan komentar langsung saka akun kasebut Instagram, Statigram bisa dadi alternatif sing apik, amarga digunakake saka web ing komputer apa wae sing keyboard luwih gampang digunakake. Wenehi hashtag saka topik sing sampeyan minat lan voila, dhaptar asil bakal enggal katon supaya sampeyan bisa langsung ditinjau.

8. Ngirim foto kanthi ati-ati ing Instagram

Pengikut sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan ora bombard foto karo dheweke saben wektu utawa asring banget, mula dianjurake supaya gambar sing diterbitake sithik nanging apik banget, amarga dheweke sing bakal ngetutake sampeyan.

9. Ati-ati nggunakake hashtag ing Instagram

Yen sampeyan nggunakake banget hashtag ing menehi tag foto, iki bisa dianggep spam, mula disaranake mung menehi tag sing relevan lan ora ana sing bisa dipikirake mung kanggo narik perhatian.

10. Supaya adoh saka sing adol pandherekipun Instagram

Kasunyatan duwe pandherek sing bertahap ing Instagram Bisa uga dadi sebab sawetara pangguna pengin duwe luwih akeh ing wektu sing suwe, mula padha menyang wong sing adol jinis layanan iki; tetep adoh saka dheweke, amarga dheweke mung bakal nyoba golek dhuwit saka sampeyan.

11. Aja lali melu karo pandherekipun ing Instagram

Kirim kanthi rutin sajrone seminggu lan ora kabeh sedina; Kajaba iku, nalika ndeleng komentar saka riko, wangsuli supaya tetep seneng karo profil sampeyan. Pracaya utawa ora, siji "matur nuwun" Bakal penting kanggo Penggemar sampeyan, amarga papan sing kosong amarga kuwatir ora bakal ngasilake maneh.

Informasi liyane - Instagram saiki ngidini sampeyan masang foto lan video kanthi gampang ing situs web apa wae


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.