1,2 Gbps saka seluler bisa uga amarga Qualcomm Snapdragon X20 anyar

sing malah

Ora diraguhi, kita ana ing mangsa presentasi lan, minangka penyayang teknologi telekomunikasi sing apik, mesthine luwih cepet sambungan internet saka ponsel sampeyan ora bakal lara. Kanggo mbukak langkah luwih adoh ing topik iki Qualcomm kaget karo presentasi sing anyar Snapdragon X20, modem sing bisa nawakake kecepatan unduh nganti 1,2 Gbps.

Kaya sing wis dikomentari resmi saka Qualcomm, jebule Snapdragon X20 sing anyar yaiku penerus becik kanggo X16 LTE kondhang, sing sabanjure ditampilake ing wulan Februari 2016 lan, kanthi rinci, bisa ndhukung kacepetan nganti 1,0 Gbps njupuk kauntungan saka kategori 10 jaringan 4G. Sabanjure, X20 minangka pasar pertama sing bisa ndhukung kategori LTE 18, sing ngidini tambahake kecepatan download nganti 20%.


snapdragon

Qualcomm ora ngarepake tekane terminal pertama sing dilengkapi Snapdragon X20 nganti pertengahan 2018.

Mlebu level teknis sing luwih akeh, katone kacepetan ngunduh Snapdragon X20 wis ditambah kanthi nyata amarga nggunakake teknologi Carriers Aggregation, sing ngidini sampeyan nggunakake maksimal limang band 20 Mhz nalika nggunakake frekuensi FDD lan TDD sing dilisensi. Minangka detil, ujar manawa modem anyar iki uga bakal duwe 4 × 4 MIMO.

Thanks kanggo kabeh teknologi modern sing digabung karo modem sing ukurane minimal, bisa digunakake nganti 12 aliran data kanthi bebarengan ing telung 20 band MHz. Babagan masalah kacepetan upload, kaya sing wis dikomunikasikake para ahli Qualcomm, modem anyar sampeyan bakal bisa digunakake karo rong band 20 Mhz sing nawakake siji 150 Mbps kacepetan maksimal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.