Dibutuhake 13 menit kanggo drone Amazon kanggo ngirim pangiriman kaping pisanan

Kayane pangiriman Amazon lan kurir paket bisa uga ganti luwih cepet tinimbang sing kita pikirake. Ing Inggris, pangiriman paket pertama digawe karo layanan kasebut Amazon Prime Air mung 13 menit wiwit tuku dituku nganti pelanggan nampa paket kasebut ing kebone omahe. Temenan panuku iki kolaborasi langsung karo Amazon lan kita ora menehi hasil kesepakatan nyata (sanajan video kasebut) nanging kabeh proses ditindakake kanthi alami kaya pangguna biasa. 

Drone sing dipilih kanggo jinis pangiriman iki ngidini kacepetan dhuwur lan bobote 2,6 kg, jarak maksimal 25 kilometer. Saliyane, diarepake manawa entuk manfaat saka drone kasebut Terus apik babagan bobot sing bisa ditindakake lan jarak maksimal kanggo pangiriman jinis iki sing dikarepake bakal nyata ing taun 2018.

Iki videone ing endi proses nyata pesawat drone pangiriman pertama iki dituduhake:

Ora ana sangsi manawa jinis pangiriman iki khusus kanggo papan tartamtu lan ora bisa digunakake ing kabeh lokasi sing dianggo Amazon. Drone nggunakake GPS terintegrasi sing nuntun saben wektu, nanging saiki undang-undang saben negara beda-beda lan iki minangka masalah sing kudu dirampungake. Kajaba iku, ing lingkungan pedesaan, drone ora kudu ngatasi alangan sing luwih akeh lan nindakake luwih apik njupuk paket cilik saka gudang Amazon menyang alamat. Ing kasus apa wae, Bezos pengin ngetrapake distribusi jinis iki ing sawetara negara lan terus nganggo ide sing jelas nggunakake drone kanthi resmi sajrone pirang-pirang taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Ayo diadhepi, iki ora bakal kelakon. Manungsa, ya, awake dhewe ala, rasane meri, drengki lan perasaan liya sing mung kalebu bangsa kita. Cekakipun, ora ana drone siji-sijine sing urip utawa ing tangan Amazon