150 video game penasaran sing bisa uga sampeyan ora ngerti

Videogames

Ora ana sawetara referensi o Endhog Paskah sing programer saka videogames padha sengaja nyelehake judhul kanggo gumun para pemain game, minangka pengabdian utawa nglirik karya-karya liyane - kayadene aktor, film, serial utawa malah video game liyane-.

Ora liya liyane tunggal lair kanthi ora sengaja utawa keanehan sawetara aspek utawa pangembangan judhul tartamtu. Dina iki kita arep nawakake sampeyan 150 keanehan sing mesthi bakal ngemot sawetara sing sampeyan ora ngerti. Yen sampeyan pemain game lan penasaran, kita ngajak sampeyan ngrampungake lan maca dhaptar sing wis dikompilasi kanggo para pamiarsa MundiVideogames.

1. Peta "GTA: San Andreas" sing bisa dimainake meh 44 km persegi. Ukurane kira-kira 5 kali ukuran Kutha Liberty, lan ukuran 4 kaping Wakil Kutha.

2. Game "Ratchet & Bolt" dibatalake kanggo Megadrive 32X, duwe bos pungkasan sing dhuwure 30 layar lan nggawa udakara 33 gaman.

3. Ing balapan Chihuahuas "Tangane Gusti Allah", ana asu sing diarani Kepala M_ikami (Kepala Mikami), dijenengi kanggo menehi kutipan saka pangripta "ala Resident": "Sadurunge aku ilang sirah tinimbang ndeleng ' Resident Evil 4 'diluncurake menyang PS2'.

4. Skor paling dhuwur ing game "Pac-Man" yaiku 3,333,360 poin. Mung limang wong sing entuk prestasi kasebut.

5. Saga Oddworld5 duwe sawetara judhul sing durung diterbitake, "The Hand of Odd", "Squeek's Oddysee" lan "SligStorm".

6. Game Sega Space "Saluran 5" duwe perang ukum karo Lady Miss Kier, sing dadi anggota Deee-Lite, amarga ana persamaan antara dheweke lan karakter utama game kasebut, Ulala. Miss Kier kalah.

7. Produk pertama sing dipasarake Sony yaiku kompor nasi.

8. Game aksi robot kanggo PS2, "Armored Core Nine Breaker", duwe mode pelatihan 150 pelajaran.

9. Game video paling aneh yaiku "Alien Hominid" sing ditampilake ing episode "The Sopranos."

10. Ing «RPG Metal Saga» ing PS2 (durung dirilis ing Eropa, disebar ing AS dening Atlus) sampeyan bisa ngakses salah sawijining ujung saka pambuka.

11. Ing arcade "Donkey Kong" asli, Mario diarani Jumpman lan dheweke tukang, dudu tukang ledeng.

12. Nomer 6 digit bisa diwaca ing Scorpion Tanks ing "Halo", nomer iki tanggal lair direktur seni game kasebut, Marcus R. Lehto. Inisiale uga ditampilake ing sawijine boots Master Chief.

13. Endhog Paskah pertama sing ditemokake ing game video, dianggep wis ana ing "Petualangan" dening Atary 2600, lan kalebu ruangan sing bisa dideleng jeneng pangripta game kasebut.

14. Penembak wong pertama, »Doom 3 ″, ngemot referensi, ditemokake ing PDA 'ingame', menyang komedi Inggris 'Kantor'.

15. Guy Cihi, sing main James Sunderland ing "Silent Hill 2," minangka investor sing duwe risiko beresiko tinggi sing dibuwang nalika ngancani putrine menyang casting kanggo game liyane.

16. Ana 504 peralatan ing "Final Fantasy X".

7. Michael Jackson, siji cara utawa liyane, tampil ing "Sonic the Hedgehog 3", "Ready 2 Rumble Round 2", "Space Channel" 5,1 lan 2, "GTA: Wakil Kutha" lan, temenan ana ing "Moonwalker ».

18. Ing taun 1995, Nintendo ujar manawa luwih saka 100 judhul pihak katelu lagi dikembangake kanggo Virtual Boy sing bakal digawe.

19. "Everybody Loves Katamari" ngemot level bonus sing kalebu nglumpukake sayuta mawar. Untunge, ora kudu rampung sekaligus.

20. "FIFA 2001" minangka sing pertama lan mung (bisa uga ora, jarene "Gran Turismo" sing pertama) nggunakake CD goresan lan sniff. CD holia nganti suket.

21. "Fabel: Bab sing Ilang" ngemot kuburan Peter Molyneux.

22. "Red Dead Revolver" wiwitane minangka pangembangan Capcom, nanging adol hak kasebut marang Rockstar.

23. Game "The Guy Game" kanggo PS2 lan Xbox, kudu ditarik nalika ditemokake yen salah sawijining bocah wadon durung umur nalika game diterbitake.

24. "Halo 2" minangka game Xbox sing laris banget, adol kaya 8 yuta kopi. Pesaing paling langsung yaiku "Halo" pisanan, kanthi 5 yuta.

25. Ing "Sepuh Scroll III: Morrowind", ana kumbang sing didhelikake ing sawijining pulau cilik, sing uga dadi vendor.

26. 'ICO' minangka turunan saka tembung Jepang kanggo 'ayo lunga'.

27. Ing "Animal Crossing" ing Nintendo 64, sing ora nate lunga saka Jepang, sampeyan kudu ngetik tanggal lan wektu saben miwiti game kasebut.

28. Presiden Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, sadurunge dadi direktur senior pemasaran nasional ing Pizza Hut. Nalika iku, iki ngluncurake Bigfoot Pizza lan Big New Yorker.

29. Squat braniac Raz ora mesthi dadi tokoh utama ing "Psychonauts." Wiwitane, yaiku manuk unta.

30. Sadurunge nggawe klasik sing hebat kayata "Outrun", "Shenmue" lan "Virtua Fighter" kanggo Sega, Yu Suzuki pengin dadi dokter gigi.

31. Protagonis "Tomb Raider", Lara Croft, wiwitane bakal diarani Laura Cruz.

32. Nintendo ora nate menehi jeneng kulawarga kanggo Mario, sanajan "Mario Bros." (Sedulur Mario) nuduhake yen MARIO.

33. Game PS2 "Asterix & Obelix XXL 2" ngemot luwih saka 100 parodi karakter / judhul saka video game liyane, kalebu "Pac-man", "Tomb Raider", "Tetris", "Street Fighter" utawa "Super Mario Sunshine ».

34. Jeneng kode sajrone pangembangan "Half-Life" yaiku Quiver (Quiver), kanggo ngurmati basis militer Arrowhead ing novel Stephen King, "The Fog."

35. Game kaping pisanan "Dinasti Prajurit" yaiku ngalahake adhepan.

36. "Gran Turismo 2" udakara 650 mobil, "Gran Turismo 3" ora.

37. Miturut 'Hiburan Software Association', rata-rata pemain ing AS umure 33 taun, lan wis main udakara 12 (kosok baline).

38. Presiden Nintendo Hiroshi Yamauchi duwe saham mayoritas ing tim bisbol Seattle Marines, sing saiki dipimpin pimpinan Nintendo Amerika, Howard Liniln.

39. Keita Takahashi, direktur game Katamari, nyebutake Picasso lan "toko cilik sing nggegirisi" minangka inspirasi.

40. Ing tahap wiwitan pangembangan "Final Fantasy XII", ana rencana kanggo ngidini pemain nomer loro melu game kasebut.

41. Ing taun 2001, sawetara siswa nggawe versi Pong, sing diarani 'Painstation' sing menehi whipping, burns utawa kejut listrik sing nyata.

42. David Hayter, swara Solid Snake ing saga "Metal Gear Solid", nulis skenario kanggo "X-men."

43. Meh setengah papan disk "Sepuh Scroll IV: Oblivion" minangka dialog.

44. Nalika GTA pisanan dibebasake (ing E3 '97), para pamiarsa dikandhani yen mbutuhake wektu udakara 3 menit kanggo nyopir saka ujung kutha game menyang ujung liyane.

45. Ing level kampanye pemain tunggal "Halo 2, Metropolis", bal bal-balan bisa ditemokake kanthi ndhelik ing plafon.

46. ​​Sadurunge nemtokake 'Simlish' minangka sesuatu sing ora dingerteni, para pangripta nggawe eksperimen nganggo basa kayata Ukraina, Navajo utawa Tagalog (Filipino) (Will Bright dhewe nate ujar manawa adhedhasar Navajo)

47. Total 57 game dirilis kanggo Nokia NGage.

48. Judhul "Pikmin" kanggo ngurmati segawon Shigeru Miyamoto.

49. Sega's «Outrun · katon ing 19 format.

50. Game "Animal Crossing" ing Gamecube, bisa nganti 29 taun nyata, kanthi potensial.

51. Dodo Lara Croft minangka asil saka perancang Toby Gard kanthi ora sengaja nyetel dodo model nganti 150% ukuran sing digoleki, lan dibujuk dening para desainer liyane supaya ora gelem ngono.

52. Ing Jepang, "Viewtiful Joe" kanggo PS2 subtitle, "A New Hope", kanggo ngurmati Episode IV Star Wars.

53. Prajurit tartamtu ing "God of War" ngetokake 'Wilhelm Scream', efek swara saham, sing digunakake ing TV lan film luwih saka 50 taun. Kita uga bisa ngrungokake ing "Metal Slug", "Lost Planet", "Scarface" lan "Lego Star Wars".

54. Apa gaman paling kuat ing game "American McGee's, Bad Day LA"? Gunting kuku.

55. Ing Jepang, 2007 game dirilis kanggo Dreamcast ing taun 4.

56. Steve Downes, wong sing nyuarakake Kepala Kepala, minangka DJ kanggo stasiun radio ing Chicago.

57. Ing game Capcom 'Shadow of Rome', ana bonus, sing diarani 'Urine Trouble', kanggo nyerang wong sing wis ora bisa ngontrol kandung kemih (aku main, pancen nyenengake).

58. Ana game sing diarani "Mutan Komunis saka Luar Angkasa". Minangka klon "Space Invaders" Atari 2600 ing taun 1982.

59. John Carmack, "Doom" guru-programmer, minangka karyawan sukarelawan ing Armadillo Aerospace, perusahaan sing berbasis ing Texas sing khusus kanggo pesawat ruang angkasa orbit.

60. Tim sing tanggung jawab kanggo nerbitake "Resident Evil 2" menyang N64, saiki dadi Rockstar San Diego (panulis "Red Dead Revolver", "Midnight Club" lan "Tenis Meja"

61. "Nintendo" diterjemahake menyang "Ninggalake nasib menyang swarga", kaya "ninggalake nasib menyang swarga" utawa "bejo ninggalake swarga."

62. "Final Fantasy" diarani kasunyatan amarga pencipta lan salah sawijining pendiri Square, Hironobu Sakaguchi, nggunakake cadangan awis pungkasan perusahaan kasebut.

63. Terry Butcher, manajer saiki Brentford FC, menehi sambutan pambuka kanggo "Pro Evolution Soccer" ing taun 2001.

64. Bebarengan karo pangembangan "Prajurit Spektrum Penuh" dening Pandemik, versi sing luwih maju, kanthi strategi sing luwih akeh, sing dikenal kanthi jeneng "Komando Spektrum Lengkap" digawe kanggo tentara, lan durung nate ditampilake ing publik.

65. Ing dina iki (2007), 24% wong Amerika sing umur 50 taun main game video, dibandhingake karo 9% ing taun 1999.

66. Ing pungkasan taun 2005, Sony nyewa seniman graffiti ing 7 kutha ing AS, kanggo promosi PSP, sing dipungkasi gugatan gedhe, lan supaya 'Stop and desist'.

67. Lirik lagu ing game PSP, "Loco Roco", sengaja ditulis kanthi ora dingerteni, mula ora bisa ditemokake, lan swarane padha ing saindenging jagad.

68. Capcom cendhak kanggo 'Capsule Computers'.

69. Sanajan sampeyan ora bakal bisa ndeleng, Yoshi duwe untu.

70. Ing Inggris, "Rayman" minangka game PSX sing paling laris ing kabeh jaman.

71. "Splinter Cell: Chaos Theory" dilarang ing Korea Selatan, amarga ngemot karusakane Seoul, ibukuthane. Larangan kasebut dibuwang ing pungkasan taun 2006.

72. "Resident Evil Zero" minangka siji-sijine non-spinoff saka saga RE, sing tetep eksklusif kanggo format siji, yaiku Gamecube.

73. 'J Allard', jebule jenenge J Allard. Owahi saka _James Allard.

74. "Psychonauts" bisa adol kurang saka 90 ewu salinan antarane PS2, Xbox lan PC.

75. Kabeh pigeons operator ing "Killer 7" diwenehi jeneng sawetara karakter wanita saka film James Bond.

76. "Saints Row" kanggo Xbox 360 ngemot luwih saka 130 lagu sing dilisensi, 40 ing antarane musik klasik.

77. Duwe game video "Manhunt" ing Selandia Anyar minangka tindak pidana (luwih becik tumindak kasar nanging).

78. Ing E3 2004, meh 5000 game ditampilake. 1000 sing anyar, dene 16% game diklasifikasikake minangka 'pendhidhikan'.

79. Saben luwih saka 700 mobil ing "Gran Turismo 4" njupuk desainer saben wulan kanggo digawe.

80. Nalika peluncuran game gameboy ing Amerika, "Final Fantasy ¨Legend II", sensor Nintendo dipeksa ngowahi band pengedar candu, ing klompok penyelundup gedhang.

81. Rantai Chomp saka game Mario didhasarake karo segawon saka lingkungan bocah cilik Miyamoto sing mesthi kaiket ing wit.

82. John Romero adol Ferrari ing eBay ing taun 2002. Modifikasi kasebut nduwe mesin supaya bisa disetel nganggo laptop.

83. Wiwitane Tom Clancy nolak kacamata Sam Fisher sing mripat 3 ing "Splinter Cell", amarga mokal yen kacamata bisa duwe sesanti termal lan wengi.

84. "Flatout 2" duwe luwih saka 5.000 obyek sing bisa rusak ing saben sirkuit.

85. Soundtrack asli kanggo «Okami», duwe 5 CD.

86. Ing "Hitman 2: Silent Assassin", salah sawijining level ngemot kothak pizza kanthi teks Denmark sing artine: Pizza nyata sing ana telekane.

87. Mung udakara 2000 unit game Capcom "Hulking Steel Batalyon" sing dirilis, game Xbox sing dikontrol nganggo kontrol tombol 40.

88. Xbox asline bakal diarani DirextX-box.

89. Komik "Killzone" bakal digawe, nanging penerbit kasebut bangkrut.

90. Apa sampeyan ngelingi printah sieera listrik kanggo "RE4"? Prentah katana uga digawe kanggo "Onimusha 3" sing ukurane meh sak meter (kanggo chichis).

91. Sadurunge kerja ing perusahaan kasebut, presiden Nintendo Hiroshi Yamauchi wis mbukak perusahaan taksi lan Hotel Love.

92. Musuh sing nyepetake ing "Space Invaders" asli ing taun 1971 minangka bug, nanging macet.

93. Game Gamecube sing laris? "Super Smash Bros. Melee", sing adol luwih saka 6 yuta.

94. "The Sims" tetep 82 minggu ing sepuluh asil penjualan PC ing Inggris.

95. "Metropolis Street Racer" dirilis kaping 3 ing Dreamcast, amarga ana macem-macem kewan omo ing game kasebut.

96. Sajrone "Forza Motorsport 2", tim kreatif nggawe 41 dhendha, lan loro lisensi nyopir ditarik.

97. "Mercenaries" ngemot Han Solo lan Indiana Jones minangka karakter sing ora bisa dikunci.

98. Praupane Max Payne dimodelake sawise Sam Lake, sing nulis skrip lan crita kanggo game kasebut.

99. "ICO" wiwitane dadi pangembangan kanggo PSX. Uga sungu uga

kanggo Yorda, dudu kanggo ICO.

100. Mega Man biru amarga katon pertama ing NES, sing duwe warna winates.

101. Mesin arcade paling gedhe ing saindenging jagad iki dawane 4,11 meter lan duwe kancing kaya piring lentil, kajaba layar 1,81 meter. Ing njero sampeyan bisa main luwih saka 150 macem-macem game, ya iku munggah undhak-undhakan.

102. Kanggo promosi konsol Xbox 360 ing Australia, Microsoft ngatur perang balon banyu paling gedhe sajroning sejarah, ngluncurake luwih saka 51.400. Kita ora ngerti banget manawa ana ing antarane peserta utawa kabeh langsung menyang perusahaan Redmond.

103. Video game 1987 babagan Jack the Ripper minangka game pertama ing sejarah sing nampa rating 18+ amarga citraane sing kasar.

104. Dolanan video paling larang ing sejarah yaiku "GTA IV", sing regane luwih saka 100 yuta dolar kanggo dikembangake, sing saiki wis pulih akeh. Game paling larang sadurunge sing dikembangake ing sejarah yaiku Dreamcast "Shenmue" regane $ 80 yuta, sanajan gagal nanggung investasi kasebut.

105. Omah sing paling akeh kamar ing sejarah videogame yaiku sing ditampilake ing Psx "Castlevania: Symphony of the night," kanthi 1890 kamar.

106. Cutscene paling dawa sing ditampilake ing video game yaiku saka "Metal Gear Solid" kanggo Psx, mula sawise dikalahake Metal Gear Rex, lan suwene ora kurang saka 15 menit lan 17 detik. Ing pungkasan urutan iki, kita bisa uga lali yen kepiye game kasebut dimainake.

107. Game kanthi karakter sing paling akeh dipilih yaiku "Lego Star Wars", sing nambah nganti 96, nanging kanthi bisa nggabungake macem-macem bagian lan awak, kita bisa duwe luwih saka sayuta karakter sing bisa dipilih.

108. "Street Fighter 2: The Movie" minangka game video pertama ing sejarah sing adhedhasar film sing uga adhedhasar game video. Temenan akeh degenerasi sing ora apik lan game kasebut gagal banget.

109. "Mortal Kombat" minangka game video sing nyebabake nggawe ERSB, organisasi sing nggolongake game video adhedhasar umur lan panganiaya ing Amerika Serikat, lan uga game video iki uga ana ing diskusi kongres.

110. Game video penembake pertama ing sejarah digawe ing taun 1961. Iki

diarani "Spacewar!" lan rampung mung 200 jam.

111. «Setengah Urip» sing kaping pisanan minangka game sing paling dianugerahi ing sejarah, nampa luwih saka 90 penghargaan, saliyane 51 rangking minangka "Game paling apik ing taun iki".

112. Hasil paling dhuwur ing sejarah sajrone adol video game yaiku adol "Halo 3", ngoleksi 151 yuta dolar ing dina pertama rilis.

113. Game video game paling gedhe yen ngetung cicilan kasebut mesthine "Megaman." Saka Nes asli nganti saiki, saga duwe luwih saka 43 sekuel.

114. Game bal-balan paling apik ing sajarah miturut rating pangguna yaiku "Soccer Sensible", ing urutane critane game sing hebat lan gawe ketagihan ngagetake level teknis wektu kasebut.

115. «Colin Mc Rae: Kotoran», duwe sistem swara sing realistis sing njlimet, sing bisa dicampur, PERHATIAN: 1.005.772.154.467.879.035.136 muni.

116. Kabeh maskapai Nipon Airways, maskapai Jepang, duwe papat pesawat sing dicet kanthi karakter Pokemon, lan uga pramugari nganggo apron.

117. Ing game main-main multiplayer "Everquest 2" sing akeh banget, kita bisa ngetik "/ pizza" banjur langsung nyambung menyang portal hut Pizza saka game, nampa pesenan ing omah. Banget migunani kanggo wong sing ora pengin utawa ora bisa metu lan isih duwe 32 jam kanggo mateni naga kasebut.

118. Universitas Washington digawe ing taun 1991 "Tampilan Retina Virtual", teknologi sing nggunakake laser frekuensi rendah kanggo langsung nulis informasi ing retina, lan mripat kita dhewe dadi monitor.

119. Game video kanthi ekstensi paling akeh yaiku "Armed As assault", sing jembaré 400 km persegi. Kita ora ngerti yen ngliwati skateboard bakal mbukak kunci hadiah ing game kasebut.

120. Kanthi ngeksploitasi serangkaian gangguan, bisa uga rampung N64 "Super Mario 64" kanthi njupuk siji lintang saka 120 sing ana. Dolanan normal, sampeyan butuh minimal 70.

121. Ralph Baer nggawe Magnavox Oddysey ing taun 1972, sing bakal dadi konsol game pertama ing sejarah. Nenem taun mengko, dheweke bakal nggawe "Simon" (1978), dolanan elektronik sing paling populer.

122. «OXO» (1952), ta-te-ti, dianggep minangka video game kaping pisanan kanthi grafis ing sejarah wiwit game ing mode teks wis ana. Sanajan ngono, ana sawetara keraguan manawa game kasebut pancen pertama, amarga paten wiwit taun 1947 nggambarake game simulasi rudal nggunakake tabung sinar katoda.

123. "Pacman" lair ing sawijining wengi nalika pangripta, Tohru Iwatani, metu mangan bareng kanca-kancane. Dheweke pesen pizza, lan ide babagan karakter kasebut muncul nalika dheweke ndeleng sosok sing ditinggalake nalika njupuk irisan pertama.

124. Jepang ngalami kekurangan dhuwit recehan sing digunakake ing fichine kanthi tekane "Space Invaders". Wiwitane, kahanan kasebut diadhepi kanthi nyuda rega barang kasebut, nanging ora cukup lan pungkasane pamrentah kudu melu-melu kanthi masang koin liyane.

125. Pemain paling apik ing jagad «Pacman» diarani Billy Mitchel lan dheweke entuk skor 3.333.360 poin ing game kasebut, tekan level 255 (level penultimate) kanthi urip pertama lan mangan saben buah.

126. Mesin arcade sing dioperasikake koin pisanan yaiku "Space Komputer," sing diluncurake ing wulan November 1971 dening Nutting Associates. Dhuwit sing digawe para pangripta, Nolan Bushnell lan Ted Dabney, biyen dheweke nemokake Atari.

127. "Polybius" minangka game arcade paling misterius ing salawas-lawase lan ora ana salinan sing isih ana. Miturut legenda, teka-teki iki sing muncul ing sawetara situs ing Portland, Oregon minangka eksperimen dening pamrentah AS sing bisa nyebabake ngipi elek lan kelingan memori tumrap para pemain.

128. Ora kabeh Pejuang Lurung padha gelut game. "Street Fighter 2010" minangka game aksi futuristik sing dadi paraga utamane, Kevin, kudu ngadhepi gerombolan makhluk mutan. Nalika tekan Amerika Serikat lan minangka strategi bisnis Capcom America, jeneng Kevin diganti dadi Ken.

129. Ing China, bocah cilik dilarang main game video online luwih saka telung jam, sawise sawetara kasus tiwas sawise pirang-pirang jam ing komputer utawa main game video. Aku kira bakal amarga World of Warcraft.

130. Salah sawijining rahasia paling nggumunake NES "Super Mario Bros" yaiku Minus World utawa World -1, jagad sing bisa ditindakake kanthi nyebrang tembok lan digawe saka fase banyu. Sanajan Mario wis tekan pungkasan, pipa bakal ngeterake dheweke wiwit wiwitan, mula yen Mario mlebu World -1, dheweke mesthi bakal mati.

131. Wiwit level 18, memedi "Pacman" mandheg dadi biru lan ora bisa dipangan maneh.

132. Maskot pertama Sega yaiku Alex Kidd.

133. "Pacman" dikenal minangka "Puck-man" ing Jepang, nanging mlebu ing pasar Amerika sing nyebabake ganti jeneng amarga mirip karo basa Inggris ing antarane tembung "Puck" lan "Fuck" (kanggo muntah lan garchar).

134. Sawise sukses film "ET," video game digawe kanggo Atari 2600. Dheweke yakin bisa dadi bom yen nggawe kartrid luwih akeh tinimbang konsol game sing didol.

Mekanik sing sederhana lan mboseni ditambah karo kesalahan gedhe ing game kasebut Atari ora nemokake cara metu kanggo kartrid alien sing ramah.

Miturut legenda kutha, Atari milih ngubur game ET ing ara-ara samun ing New Mexico, kanggo ngindhari biaya nyimpen kasebut. Ing papan sing diyakini dikubur ana tandha sing tulisane: "Ing kene dununge ET lan kulawargane."

135. Ing "Pacman," ora ana cara kanggo ngaso game kasebut, nanging ana cara kanggo istirahat. Ana papan ing labirin sing bisa ditemokake nalika ora ana memedi sing ana ing sekitar lan ngidini pemain ndhelik ing papan sing ora ana sing bisa nemokake.

136. "Pacman" minangka game pertama sing duwe paraga.

137. Game paling langka ing donya yaiku "Kejuaraan Dunia Nintendo 1990" kanggo NES, lan mung ana 116 unit ing sirkulasi.

138. Desain Zifah Triforce adhedhasar spanduk klan feodal Jepang Hojo.

139. Perwakilan Amerika kanggo Capcom menehi komentar manawa ing game Final Fight iku ora apik tumrap para protagonis kudu ngadhepi bocah-bocah wadon ing gelut. Desainer game Jepang mangsuli manawa ora ana bocah wadon ing game kasebut. Nalika wong Amerika takon babagan Racun lan Roxy, wong Jepang mangsuli manawa dheweke dudu bocah-bocah wadon, lan dheweke transeksual. Kaloro "bocah-bocah wadon" kasebut cukuran lan kostum diganti kanggo versi final.

140. Nintendo nemokake salib lan kontroler pertama sing dipasang ing pad NES. Nanging, sistem kontrol sing padha karo Intelel Mattel, sing kalebu disk sing, nalika ditekan nganggo driji, bisa mbedakake antara 16 posisi sing beda.

141. "Final Fantasy VII" minangka game sing dirancang kanggo Nintendo 64. Nanging, Square lan Nintendo duwe bantahan amarga kartrid sing digunakake dening console 64-bit, amarga diwatesi ukuran game kasebut. Square, nyiksa, pungkasane bakal nerbitake Fantasi Akhir kanggo Playstation kanthi 3 cd.

142. Wiwitane Lara Croft minangka wong lanang.

143. Kekuwatan ps3 ngidini digunakake kanggo neliti penyakit.

144. Ing «Buru bebek» ana wayahe yen sampeyan ora bisa muter maneh lan ana segawon ngadeg ing tengah layar ngolok-olok kita, sing ora bisa dipateni sanajan ditembak.

145. Ing game video Super Nintendo "Chrono Trigger", paraga katon nggunakake sihir sing ora cocog karo dheweke. Dheweke katon mbuwang geni nalika elemene ing game kasebut yaiku banyu.

146. Awan lan semak "Mario" asli padha nanging beda warna, padha karo jamur mungsuh lan pos jamur.

147. Ing «kapercayan Asassin» ana lemari kayu sing padha karo Optimus Prime saka «Transformers».

148. Ing "Zelda: wektu biasa" nalika link ketemu putri sampeyan bisa ndeleng ing gambar jendhela Bowser, Luigi, putri lan loro karakter liyane saka "Mario 64".

149. Ing perang "Pertarungan terakhir" ing fase pertama ing Hong Kong, Chun Li saka "pejuang Street" bisa dideleng ing latar mburi mangan ing restoran.

150. Wiwitane Megaman arep ngarani "Pelangi," amarga kemampuane ngowahi warna kanthi saben kabisan, nanging untunge wis ana pahlawan super kanthi jeneng kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.