1TB Pendrive, regane apa?

1TB Pendrive Aku kelingan pirang-pirang taun kepungkur, nalika tuku komputer tartamtu, yen dikandhani manawa luwih becik tuku hard drive eksternal kanggo nggawe serep saben file ing saben dinane. Nalika semana dheweke ngandhani "tuku 1TB, luwih becik tinimbang ora ilang", lan aku tuku, aku tuku hard drive eksternal 1TB, gedhe, kaku lan aku kudu nyambung menyang jaringan listrik. Banjur, disk memori Flash sing luwih cilik wiwit katon lan ora mbutuhake stopkontak lan saiki wis ana sawetara pendrive 1TB liyane sing kasedhiya

Nanging apa gunane? Apa regane luwih dhuwur tinimbang pendrive liyane? Dheweke gedhe banget? Ing kiriman iki, kita bakal nyoba ngatasi kabeh keraguan babagan ukuran cilik kapasitas panyimpenan gedhe. Mesthi wae, aku maju sampeyan, kaya biasane, ukuran suda duwe rega, sing regane ora bisa dibayangke, kajaba sampeyan pengin main roulette Rusia sing tuku merek sing misuwur.

 Pira kapasitas nyata pendrive 1TB?

panyimpenan nyata saka pendrive

Iki minangka bab sing aku kurang ngerti utawa, luwih becik aku ora pengin ngerti. Saben album duwe kapasitas sing kapasitas ora kaya sing diandharake ing label, yaiku cara adol karo kita. Nanging kasunyatane beda banget lan ing dhaptar ing ngisor iki sampeyan duwe sawetara conto:

Ukuran disk miturut pabrikan Ukuran disk nyata ing Gigabyte
160 GB 149 GB
250 GB 232 GB
320 GB 298 GB
500 GB 465 GB
1000GB (1TB) 931 GB
2000GB (2TB) 1862 GB
3000GB (3TB) 2793 GB

Lan kapasitas sing kurang saka pendrive 1TB lan kabeh kenangan? Supaya cepet lan salah, nanging sing kudu dingerteni, kayane memori duwe sistem operasi dhewe sing bisa digunakake. Sejatine, "sistem operasi" iki sing diarani RAID (Wikipedia) lan NAS (Wikipedia). Sing pertama bakal mbantu kita mbalekake data yen disk kasebut rusak. Sing nomer loro yaiku nyimpen IP ing komputer, pangguna, grup, lsp. Dadi, kanggo nyuda papan sing dibutuhake RAID lan NAS, saka 1.000GB sing ditawakake pabrikan, sanajan kasunyatane kudu 1.024GB, kita isih kari 931GB supaya bisa nyimpen lan ngatur file kasebut.

Apa pendrive 1TB gedhe banget?

Iki bakal gumantung karo apa sing bisa dibandhingake. Yen kita mbandhingake SanDisk USB Flash Drive ...Ultra Fit »/] dening SanDisk, ya pancen gedhe banget. Ultra Fit minangka drive drive sing meh kabeh konektor USB lan meh ora metu saka komputer. Nanging yen mbandhingake pendrive 1TB sing ana karo drive pena pisanan sing ana, ukurane kurang luwih padha. Sawetara duwe dimensi sethitik luwih saka 7cm, sing ora apa-apa yen kudu nggawa akeh informasi.

Apa pendrive 1TB larang banget?

Rega pendrives

Wangsulane gampang: Ya. Iki minangka sing paling logis: kapasitas sing ditawakake pendrive, rega sing luwih dhuwur. Kajaba iku, saiki ora akeh model sing bisa dipilih, mula yen tuku pendrive 1TB, kita uga bakal mbayar rega sing ditawakake tawaran sing wis ana. Kita uga bisa ujar manawa pendrive saka kapasitas iki minangka sing anyar, lan yen pengin tuku sing durung suwe, kita kudu mbayar luwih sithik. Yen dipikir maneh, kita bakal eling yen sadurunge gampang mbayar rega 1GB = € 1 lan saiki kita bisa nemokake kenangan kanthi rega 1GB = € 0.25 utawa kurang. Maksudku, pendrive 1TB saiki larang banget, nanging regane bakal saya suwe saya suwe.

Aku wis maca ing internet manawa siji-sijine sing nggawe pendrive 1TB "nyata" yaiku Kingston, sabenere model pertama sing bakal dakkandhakake sabanjure. Liwat toko online, sanajan ing toko sing paling terkenal kayata Amazon, kita bisa nemokake sawetara sing janjeni 1TB, nanging nalika mulih, kita mung tuku pendrive mung 16-32GB. Kaya apa wae ing urip, yen kita pengin muter kanthi aman, luwih becik tuku sing saka Kingston, nanging regane regane larang banget. Pendrive liyane bisa duwe rega kurang saka € 100 lan ing kana kita kudu mutusake arep milih apa sing arep dipilih utawa dituku. Kakehan murah regane larang Lan aku wis ndeleng video wong sing tuku iPad njupuk kauntungan saka "tawaran" lan, nalika mbukak kothak, sing dituku yaiku papan kayu. Saiki aku bakal menehi pitutur babagan sawetara pena pena 1TB.

HyperX Predator DTHXP 30

HyperX Predator DTHXP 30 1TB

Mbok sing paling misuwur yaiku HyperX Predator DTHXP30 -...Kingstone DataTraveler HyperX Predator DTHXP30 ″ /]. Ukurane 7,2 x 2,7 x 2,1 cm lan bobote 45gr. Wis kasedhiya udakara 3 taun, mula regane wis meh mudhun, paling ora ing Amazon. Isih, kita ngomong babagan pendrive USB 3.0 sing regane regane luwih saka 800 €, dadi ora disaranake yen sing dikarepake pengin nggawa loro film lan patang foto 😉 Secara logis, outlay kaya iki mung bakal entuk bathi yen arep amortisasi, kayata karo gaweyan.

1 TB USB OTG Micro USB

1TB USB-OTG

Yen kita pengin sing luwih murah, siji pilihan yaiku Ora ditemokake produk1TB USB OTG Micro USB Flash Drive »/]. Rega kasebut ora ana hubungane karo sing sadurunge saka Kingstone, nanging kita ngomong babagan a USB 2.0 saka merek cilik utawa ora pati ngerti, ya uga nganggo microUSB. Elinga yen kenangan duwe wektu urip lan bisa kedadeyan, kanthi ora nggunakake, pendrive mandheg bisa digunakake (supaya dheweke menehi USB Verbatim 32GB ...). Yen sampeyan pengin nang model iki, sampeyan mung kudu mbayar luwih saka € 25, nanging elinga apa sing dakkandhakake sadurunge.

U Disk USB 2.0 1TB

U Disk USB 2.0 1TB Flash Drive

Pilihan liyane saka merek sing kondhang, USB 2.0 lan luwih murah tinimbang Kingston yaiku Ora ditemokake produkU Disk USB 2.0 1TB Flash Drive »/]. Iki ora kasedhiya ing Amazon Spanyol, nanging yen regane sampeyan bisa tuku ing toko AS. Iki dakkandhakake padha karo sing sadurunge, yen sampeyan kudu ati-ati amarga bisa uga ora suwe. Siji-sijine yaiku sampeyan rega $ 44 Kita ngajak kita taruhan, lan luwih-luwih yen sing digoleki yaiku tongkat USB kapasitas cilik lan gedhe.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan pendrive 1TB?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pedro ngandika

    Kanggo bagean, kanggo ngandhani yen aku tuku pendrive kingston HyperX Savage 256GB kanthi rega sing regane 100 euro lan pass ing nilai transfer data, cepet banget lan rega kasebut ora enak 😉

    1.    Paul Aparicio ngandika

      Halo Pedro. Rega sing apik ya? Udakara € 0.39 saben Giga kanthi panyimpenan kasebut ora apa-apa. Saiki, yen ora nggatekake, sampeyan bisa tuku luwih larang kanthi panyimpenan luwih sithik. Tuku apik 😉

      A Salam.

  2.   Carlos ngandika

    Nyuwun pangapunten, babagan komentar sampeyan babagan kingston HyperX Savage, kepiye sampeyan dadi murah, aku saka Amerika Latin lan arang banget nemokake jinis usb, kajaba dadi pangembang game, aku butuh akeh papan, bisa sampeyan ngomong carane njaluk xfa?

  3.   Diego Alatriste ngandika

    Hola
    Sejatine ya ... aja nganti ngapusi awake dhewe!

  4.   cecilia ngandika

    Sugeng enjang, sing endi kanggo windows 10?