256GB ing microSD kualitas, iku sing ditawakake Lexar

Kertu microSD wis suwe dadi standar panyimpenan ing kabeh level. Nyatane, aku isih bisa ngelingi jaman nalika microSD 512MB wis dadi tonggak sejarah. Nanging, wektu suwe lan teknologi tuwuh kanthi kuat, mula bisa ditemokake, kayata, ing tangan Lexar, sing wis nyedhiyakake kertu microSD sing apik banget kanggo pangguna sing paling nuntut lan bisa nawakake nganti 256GB total panyimpenan. Ayo ndeleng ciri khas khas kertu cilik iki kanthi kapasitas gedhe.

Kertu microSD iki nawakake kecepatan maca nganti 150 MB / dtk lan kecepatan nulis nganti 90 MB / dtk, dudu data sing edan, nanging babar blas ora apik yen kita njupuk total panyimpenan sing ditawakake, kanggo iki kita temokake a microSD UHS-II U3 ​​kanthi teknologi SDXC. Singkatnya, kabeh jaminan segel sing kudu diduweni kertu panyimpenan ing level profesional lan bakal kasedhiya supaya entuk layanan udakara wulan April taun iki.

Tujuane yaiku nggunakake loro-lorone kanggo ngrekam video kanthi kualitas 4K lan video kanthi kemampuan 3D. Kanggo menehi ide, kita bisa nyimpen sawetara Video 36K 4 jam, udakara 58.100 lagu utawa 67.600 foto sing apik. Langkah gedhe dibandhingake karo kertu panyimpenan 128GB.

Minangka hadiah, dheweke bakal menehi salinan Gambar Nylametake, retriever file, supaya para profesional bisa nggunakake maneh konten sing wis ora sengaja ilang. Tambahan sing apik nalika tuku kertu iki, sanajan saiki wis tepat, wektu kanggo mbukak rega 350 euro sing bisa njupuk kertu iki, utawa kita tuku piranti seluler menengah lan ngiringan nganggo kertu microSD.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.