3 Piranti online kanggo ngowahi artikel saka web dadi dokumen PDF

artikel web menyang dokumen PDF

Yen browsing web sampeyan nemokake artikel sing sampeyan minat, ing wektu sing padha sampeyan bisa ndownload minangka dokumen PDF yen sampeyan nggunakake fungsi asli Google Chrome; diaktifake saben-saben sampeyan pengin ngirim dokumen iki kanggo dicithak, kudu milih sing gegandhengan pilihan sing bakal mbantu sampeyan ngonversi, lan mengko bisa ndownload dokumen iki menyang komputer pribadi yen wis diowahi.

Nanging Apa sing kedadeyan yen ora nggunakake Google Chrome ing browsing web? Yen ngono, mesthine ana sing nyoba nyalin kabeh konten artikel iki ing web, banjur nempel ing suite kantor Microsoft (versi paling anyar), amarga saka kono bisa ngonversi kabeh konten iki ing web, ing dokumen PDF. Tanpa kudu nggunakake langkah iki, saiki bakal nyebutake telung alat online sing bakal mbantu sampeyan ngatasi tugas kanthi cara sing gampang lan cepet sekaligus.

Napa nggunakake alat online kanggo nduweni konten ing dokumen PDF?

Ana akeh sebab kenapa sampeyan bisa nindakake tugas jinis iki, sing gumantung utamane karo sistem operasi sing ana ing komputer pribadi. Contone, ing Windows versi gratis saka Adobe Acrobat, sing ngidini sampeyan maca dokumen PDF kasebut, dadi alternatif kanggo alat kasebut Foxit Reader, sing terakhir sing nggunakake sawetara sumber daya sistem operasi.

Dadi, yen kita duwe alat gratis kanggo maca dokumen PDF kaya iki, luwih becik nggunakake fitur iki kanggo maca informasi saka web (paling ora, dokumen penting) offline kayadene minangka buku elektronik sing mengko bakal kita gunakake kanggo piranti seluler.

Ngonversi kiriman web dadi dokumen PDF nganggo PrintF Friendly

Alternatif pertama sing bisa disaranake saiki yaiku ing «CetakanFangga«, Sing gratis lan ora mbutuhake registrasi informasi kanggo bisa nggunakake fungsi iki. Sampeyan mung cukup mbukak URL lan tempel ing papan sing ana gandhengane, dokumen sing kalebu dokumen sing ditemokake ing web.

CetakanFangga

Mung butuh sawetara detik supaya dokumen iki bisa ditampilake langsung ing kene tab browser anyar ing versi PDF, sing sampeyan bisa nyithak saka kene utawa mung ndownload menyang komputer pribadi kanthi format sing padha.

PrintWhatYouLike: Pilihan Konversi PDF Profesional

Alternatif sing kasebut ing ndhuwur minangka salah sawijining sing paling gampang ditindakake kapan wae, amarga antarmuka minimalis sing ditampilake alat online iki. Yen sampeyan pengin nggunakake opsi sing luwih profesional, disaranake «PrintWhatYouLike«, Sing nawakake opsi sing padha karo apa sing sampeyan duwe karo fungsi print asli lan versi PDF, Apa sing ditawakake Google Chrome kanggo sampeyan.

PrintWhatYouLike

Sawise mbukak situs web resmi lan nempel ing URL ing artikel sing sampeyan minat, jendhela anyar bakal katon kanthi opsi tambahan; Dheweke bakal mbantu nyithak dokumen kasebut, kanggo nyimpen minangka jinis PDF, kanggo nyelehake format selaras karo awake dhewe, supaya ditampilake gambar utawa dicopot, uga nggunakake wates utawa mbusak dhewe. Kaya alat sadurunge, kanthi "PrintWhatYouLike" sampeyan ora mbutuhake cathetan informasi kanggo nggunakake layanan kasebut.

Konversi otomatis artikel web menyang dokumen PDF nganggo Printliminator

Yen kabeh perkara sing wis kasebut ing ndhuwur pancen angel banget, mula alternatif sampeyan bisa ditanggulangi kanthi «Printliminator".

Sawise mbukak URL alat online iki, sampeyan ora bakal nemokake papan sing kudu disalin URL artikel online sing pengin dikonversi; Ana ing kono bedane digawe dibandhingake karo alternatif sadurunge, amarga ing kene Ana tombol ireng sing ujar "Printliminator", sing kudu dipilih banjur seret menyang «garis bookmark». Kanthi iki, saben-saben sampeyan nemokake informasi penting kanggo sampeyan ing web, sampeyan kudu pencet tombol kasebut supaya konversi menyang dokumen PDF ditindakake kanthi cepet lan otomatis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.