3 antivirus gratis sing ora bisa dilalekake kanggo Windows 10

Windows 10

Windows 10 wis njupuk bagean saka warta ing minggu-minggu pungkasan iki kanthi kabeh jinis tutorial, tips lan pitulung liyane sing bisa digunakake nalika kita nganyari anyar kayata sing anyar.

Minangka salah sawijining perkara sing paling penting yaiku keamanan, mesthi apik banget ayo duwe antivirus yen mabur. Nalika sawetara pangguna luwih seneng tetep tanpa program jinis iki kanggo ngemot sistem, sing liyane seneng mundur menyang siji yen sisteme dioperasikake karo pangguna liyane tinimbang awake dhewe. Ing ngisor iki ana telung antivirus gratis sing ora bisa dilalekake kanggo Windows 10.

360 Jumlah Keamanan

360

 

Antivirus gratis sing kalebu anyar, bisa uga a saka taruhan sing paling menarik kanggo komputer Windows 10.

Mungkin persiyapan sing bijak kanggo siyap dadi antivirus sadurunge tekane Windows 10 wis nyebabake kita ngerti babagan dheweke saiki lan kita ora kalebu pihak liya kanggo menehi saran program jinis iki saka garis kasebut.

Program sing paling apik nglindhungi tuku online lan duwe kabeh sing kita ngarepake saka salah sawijining gaya iki.

Akses download sampeyan.

Avira

Avira

Salah sawijining kuna ing papan kasebut lan wis ana kabukten pengalaman minangka antivirus, sampeyan ora bisa kejawab situs kasebut minangka salah sawijining antivirus gratis sing paling apik kanggo Windows 10.

Sanajan uga nawakake opsi gratis, sing nyukupi kabutuhan dhasar, opsi kasebut duwe pilihan kanthi fitur sing luwih akeh. Kita ora bisa lali babagan pangayoman wektu nyata lan kabeh fitur sing nggawe salah sawijining pilihan paling apik kanggo antivirus.

Situs web sampeyan.

Windows Defender

Windows Defender

Kaloro taruhan kasebut ujar padha netepi kabeh prekara sing dibutuhake dadi antivirus sing dilindhungi kanthi apik lan program mbebayani liyane sing nyoba nyelinep menyang sistem operasi anyar sing anyar.

Nanging kanthi gratis sing kalebu, regane luwih saka cukup. Mesthi sampeyan wis ngerti banget lan iki Windows Defender, aplikasi sing wis berkembang lan sanajan ora kalebu kabeh asil dandan sing liyane karo versi sing mbayar, cocog banget karo kabutuhan penting ing bentuk mungkasi virus lan casts liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.