3 download manager kanggo Mac sing ora bisa dilalekake

Manajer download Mac

Sanajan kita wis duwe, umume, kecepatan unduh luwih cepet tinimbang ing era sadurunge, bisa uga ana sawetara mupangat yen kita duwe salah sawijining program sing ngatur undhuhan ing Mac. Contone, nalika kudu ndownload file gedhe utawa sawetara sekaligus, bisa uga wektu kanggo mutusake manager download.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake 3 manajer download paling apik kanggo Mac lan sing ngirit wektu kudu nglacak file sing alon-alon disimpen ing panyimpenan.

Antarane kaluwihan sing sampeyan bisa duwe manager download: ngaso download, nyepetake, gawe jadwal utawa ngatur. Dadi ayo ngerti 3 program berkualitas tinggi.

iGetter

Download manager

iGetter yaiku salah sawijining program sing paling apik kanggo kategori manajemen download iki. Aplikasi sing diluncurake ing taun 1993 lan ngidini sampeyan nglumpukake kecepatan unduh sing luwih apik.

Bisa didownload kanthi gratis, sanajan sampeyan bisa mbayar lisensi $ 20. Sanajan sampeyan ora mbayar lisensi, sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh fitur, sanajan sampeyan kudu ngenteni jendhela pop-up diluncurake 15 detik saben dina.

Fitur sing paling misuwur yaiku plugin kanggo download langsung ing browser web, fitur penting kanggo ngontrol download lan kacepetan download dhuwur.

Folks

Folks

Folx iku dhewe a download manager, torrent client lan unduh video YouTube. Iki nduweni dhasar kanggo ngontrol download lan torrenting. Kanggo kabeh liyane, sampeyan kudu mbayar $ 19.99.

Karakteristik sing Sampeyan ora bakal nemokake ing versi gratis sing bakal dadi multi-utas lan kontrol kacepetan download. Aplikasi sing apik lan cepet

Pangundhuh Progresif

maju

Kasedhiya ing Mac App Store kanthi rega $ 2,99 saka situs web sampeyan bisa njaluk gratis. Aplikasi sing ora duwe fitur kaya iGetter nanging sing cocog karo dhasar. Desaine luwih apik dibandhingake karo sing kasebut ing ndhuwur, supaya kanggo Yosemite, bisa digunakake kanthi gampang.

Minangka kanggo ekstensi, Chrome duwe, mula bisa uga gunakake browser iki kanggo nggunakake Progressive Downloader. Bisa diprogram, unduhan multi-utas, watesan kacepetan lan mati otomatis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.