3 ekstensi kanggo Google Chrome kanthi maksimal supaya Netflix bisa rampung

Netflix

Netflix Saiki dadi salah sawijining layanan streaming paling populer ing saindenging jagad, utamane amarga katalog film, seri lan luwih akeh konten sing ditawakake kanthi rega sing ora larang banget sing kudu dibayar saben wulan. Umume pangguna wiwit nyoba layanan kasebut amarga wulan sing ditawakake gratis lan pungkasane langganan kanthi permanen lan mbayar biaya saben wulan tanpa ana masalah lan seneng karo layanan kasebut.

Paling ora kedadeyan iki amarga Netflix ngidini aku nikmati pirang-pirang seri lan film kapan wae, tanpa pariwara lan tanpa kudu ngerti nalika episode disiarake. Yen sampeyan tresna karo layanan iki, dina iki aku bakal nulungi sampeyan maju luwih adoh lan aku bakal nuduhake sampeyan 3 ekstensi kanggo Google Chrome kanthi maksimal supaya Netflix bisa rampung.

Mesthi wae, sampeyan ora nggunakake Netflix liwat Google Chrome, kayata liwat aplikasi sing kasedhiya kanggo Android utawa iOS, nanging bisa uga nggunakake saka browser Google bisa dadi ide sing apik kanggo nggunakake ekstensi sing saiki diusulake kanggo diunduh utawa liyane. sing kasedhiya gratis ing pirang-pirang kasus.

Yen sampeyan pengin ngetokake Netflix liwat ekstensi Google Chrome, wenehi pena lan kertas amarga iki mesthi bakal narik kawigaten sampeyan. Siji-sijine sing kudu sampeyan eling yaiku ekstensi sing bakal sampeyan deleng ing ngisor iki ora resmi, sanajan kita kudu ngandhani yen ora ana masalah utawa bebaya nalika nggunakake.

Flix Mbantu

Netflix

Salah sawijining kaluwihan gedhe sing ditawakake Netflix yaiku ngidini kita ndeleng seri sing digawe sekaligus lan ing kabeh kasus nerbitake kabeh bab seri sekaligus. Nonton seri kanthi sakabehe diarani "binge watch", sanajan sayange duwe kekurangan liyane.

Salah sijine yaiku layar sing ditampilake saben-saben bab seri sing diprodhuksi dening Netflix rampung, lan ing endi kita kudu pencet tombol kanggo terus. Iki bisa dadi ide sing apik yen kita turu utawa kesasar ing sawetara cara, bisa uga ngganggu yen, contone, kita kudu tangi saka sofa kanggo mencet tombol sing ngidini kita terus nonton bab liyane.

Ing extension Bantuan Flix Nanging, bisa ngatasi masalah iki kanthi cara sing gampang lan bakal ngidini kita ndeleng kabeh bab seri kanthi terus-terusan lan tanpa kudu pencet tombol apa wae.

Download Flix Assit

Netflix Pesta

Netflix

Akeh pangguna sing nemokake, amarga Netflix, kemungkinan nglumpukake kulawargane ing seri utawa film, sanajan sayang banget angel uga bisa nonton konten kanthi bebarengan. Kanggo iki, ekstensi iki, sing dibaptis nganggo jeneng Partai Netflix, bisa dadi sampurna.

Lan iku thanks kanggo Netflix Party, kita bisa nuduhake seri utawa film favorit karo wong liya lan nonton kanthi bebarengan, sanajan masing-masing contone ing omah.

Ekstensi iki bakal kudu nyinkronake nyinkronake gambar lan supaya wong-wong sing nuduhake visualisasi konten Netflix bisa ndeleng kanthi bebarengan lan malah menehi komentar ing obrolan sing bisa diaktifake. Warta sing ala yaiku saben pangguna kudu duwe akun Netflix dhewe lan ora bakal mbantu yen salah sawijine langganan layanan populer kasebut.

Download Pesta Netflix

NetflixPlus

Netflix

Ekstensi kasebut bisa uga ujar manawa ora menehi pangowahan khusus modifikasi utawa tambahan cilik sing bakal nggawe urip luwih gampang ing Netflix. Contone, nambah tombol "acak" menyang dhaptar, tautan menyang situs liya sing bisa ditemokake film lan seri (kita ora ngerti apa tegese utawa apa tegese) lan rating sing dipikolehi ing situs web liyane, ana sing mesthi migunani amarga rating sing kadang ditemokake film utawa seri akeh sing dikarepake.

Aspek liyane sing paling apik ing Flix Plus yaiku ngilangi bisa ngrusak sing bisa ditemokake ing rolas ing Netflix lan kadang ngrusak film utawa bab seri. Iki kudu ditambahake pangowahan cilik ing antarmuka lan sawetara perkara liyane sing kudu sampeyan nemokake dhewe.

Mesthi wae kaya ekstensi liyane, bisa didownload kanthi gratis lan sampeyan bisa nindakake liwat link sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Download Flix Plus

Apa gunane nginstal ekstensi kanggo Netflix?

Wangsulan kanggo pitakon iki iku bakal gumantung banget karo kabutuhan sampeyan nalika nggunakake Netflix. Yen sampeyan ora kejawab apa-apa lan sampeyan bakal kepenak nonton film, seri lan konten liyane sing ditawakake layanan kanthi opsi sing ditawakake, sampeyan ora prelu nginstal apa-apa, nanging yen pengin mbukak luwih adoh lan ndhuwur kabeh entuk rasa nyaman, sampeyan kudu nggunakake sawetara ekstensi liyane.

Masalah karo ekstensi kasebut, kabeh kanggo Google Chrome, yaiku supaya kita meksa nggunakake Netflix liwat browser web lan ora liwat aplikasi resmi, sing kadang ora kepenak. Yen sampeyan ora pengin kelangan panglipur, sampeyan bisa nindakake kaya aku lan kanggo aplikasi tartamtu nggunakake aplikasi resmi, lan kanggo wong liya nggunakake Netflix liwat Google Chrome.

Kita wis menehi 3 ekstensi, sing paling apik sing bisa ditemokake, sanajan ana akeh liyane sing kasedhiya, lan saiki sampeyan sing kudu mutusake apa gunane utawa apa migunani nggunakake Netflix ing tradisional gaya

Apa sampeyan nggunakake ekstensi kanggo mupangat saka Netflix?. Coba critakake manawa ing endi sing kasedhiya kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki. Yen ana sing menarik banget, kita bakal nyakup ing artikel iki supaya kabeh wong bisa ndownload lan miwiti nggunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)