3 panggonan kanggo tuku lan adol foto

3-papan-kanggo-tuku-lan-adol-foto-05

Mangsa Navidad bakal teka maneh. Ing profesional kreatif Nggunakake file bermutu, dheweke ngerti manawa jinis gambar kasebut duwe katrampilan nggawe klien anyar, mula kudu golek panyedhiya sing paling apik. Udakara taun iki, rong prekara sing nemtokake agensi Mikroskop foto ana gandhengane karo konten lan penawaran sing apik. Mula, aku bakal nggawa sampeyan mbaka sethithik lan nalika nganalisa kaca sing paling apik sing cocog karo prinsip kasebut lan sing bakal nggawe klien seneng. Dina iki aku nggawa sampeyan 3 panggonan kanggo tuku lan adol foto.

3-papan-kanggo-tuku-lan-adol-foto-06

Yay Gambar

Tepuk tangan gedhe kanggo YAY. Agensi iki mesthi bakal dadi pilihanku sing pertama. Jeneng "Spotify kanggo gambar" dening komunitas web umume, LAYANG iku omah kanggo host gambar mulya, ing layanan sampeyan kanthi rega murah. Katon amarga akeh, akeh sebab.

Pisanan, LAYANG nduweni editor sing apik banget ing browser sing nggunakake Photoshop babar pisan ora prelu. Ing tembung liyane, Kanggo ndownload, ngowahi lan ngunggah item, kapan bisa diganti karo situs kasebut? Sareh, LAYANG Ditawarake minangka situs gambar web sing sampeyan entuk. Mula, sampeyan mung kudu ngenteni kode sing bakal digawe kanggo gambar sampeyan, banjur salin lan tempelake link ing situs web sampeyan.

Saka telusuran sing ana gandhengane karo Navidad Bakal nggawa sampeyan ora kurang saka 150.000 akuisisi potensial, lan telusuran sing padha bisa diluncurake kanggo item sing disenengi sampeyan. Manungsa waé: nganggo kode kupon "XMAS_GIFT" menehi diskon 50% kanggo kabeh rencana langganan sajrone wulan pertama dadi anggota. Lengganan kasebut yaiku Print, Digital, lan Streaming.

Yen sampeyan kudu nyakup gambar ing aplikasi, file PowerPoint utawa e-book, Digital minangka pilihan sing paling apik: 49.90 eu / wulan ngidini sampeyan ndownload 3 gambar megapiksel sing dikarepake. Ing cathetan alternatif, yen sampeyan butuh gambar kanggo panggunaan online eksklusif ing situs web utawa blog, sampeyan ora bakal kalah karo Streaming: rencana iki regane mung 9.90 eu saben wulan, lan ngidini sampeyan ndownload gambar saka 700 piksel.

3-papan-kanggo-tuku-lan-adol-foto-04

Gambar paling

Mostphotos.com iku kuat banget, lan luwih-luwih maneh nalika preinan musim salju. 5 lan setengah yuta foto ing basis data, mundhak banget 10.000 produk seger saben dina. Mangkono, sampeyan bakal nemokake sawetara gambar sing asli babagan Navidad ing kene, diklumpukake saka saindenging jagad. Detil liyane sing menarik yaiku kasunyatane tukang foto Profesional lan hiburan uga nampilake foto sing apik kanthi gampang.

Kabeh, telusuran barang sing gegandhengan karo musim salju bakal diwenehi 100,000 foto lan vektor sing bisa digedhekake lan dipriksa kualitas nganti piksel pungkasan. Kajaba iku, yen sampeyan kerja ing tim, kolega liya bisa nggawe akun masing-masing kanthi gratis. Pungkasan, priksa tawaran Mostphotos saiki, sing nyatakake yen sampeyan njupuk layanan Mini 10 utawa langganan Mini 20 suwene 6 wulan wiwit sepisan, sampeyan ngirit 10% saka rega normal, lan ndhaptar setahun - limalas%. Ing kiriman sadurunge, ing  Model bisnis anyar kanggo fotografer ing internet, kita ndeleng sawetara agensi kasebut.

3-papan-kanggo-tuku-lan-adol-foto-03

Buras

Buras kalebu ing telung agensi utama fotografi sajrone taun, nanging saiki aku luwih seneng. Priksa dina kanggo kategori sing beda-beda, lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake. Sembarang saka gambar sing ana ing bagean kasebut, tanpa mangu-mangu, gambar sing bisa dipikolehi.

Buras pesen supaya eksklusif kanggo 100%Lan yen iki minangka kunjungan kaping pisanan, siyap kaget karo foto sing ora katon kaya bahan rata-rata saka agensi Mikroba liyane. Buras njamin iki unik ing pasar kanthi nerbitake gambar provokatif banget. Minangka kasunyatan, amarga koperasi sing dikelola dening para seniman dhewe, sampeyan bisa mbayangake kepiye ketat kriteria 'entri' kaya ing ngisor iki: tim pemilihan mung nampa gambar Dheweke paling misuwur kanthi estetika - lan iki tegese sampeyan entuk nilai paling apik wiwit wiwitan, tanpa kudu ngatasi kabeh luwih dhisik.

Informasi luwih lengkap -  Model bisnis anyar kanggo fotografer ing internet


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)