Ndandani foto sing wis rusak

ndandani foto sing rusak

Apa sing kedadeyan nalika foto kita disimpen ing CD-ROM lan dheweke uga duwe sektor sing ala? Ya, kita mung bakal wiwit getun amarga ora nggawe cadangan tambahan, amarga jarene gambar utawa foto bisa disimpen ing "sektor ala" iki mula ora gampang nyoba mbalekake kanthi gampang. Kaya sing bisa ndandani foto sing rusak ing kasus kasebut?

Ing sisih ndhuwur, kita wis nyelehake gambar sing bisa dadi asil saka umume sing ditampilake gambar Windows nalika nemokake file-file cacat iki. Yen sampeyan ana ing kahanan sing sedhih iki lan sampeyan bakal mbuwang cathetan kasebut ing papan sing sampeyan lakoni akeh foto penting (kulawarga utawa karya) Disaranake sampeyan maca artikel ing ngisor iki, amarga ing kene kita bakal nyebutake sawetara aplikasi sing bisa digunakake kanggo nyoba nemokake foto kasebut. Salah sijine gratis nanging sing liyane kudu dituku, sanajan versi evaluasi bisa didownload kanggo ndeleng asil lan efektifitas alat kasebut kanthi tugas sing diwenehake.

Pertimbangan awal sadurunge ndandani foto sing wis rusak

Kita nganalisa kasus eksklusif sing diduweni gambar utawa foto sing disimpen ing disk CD-ROM, sing bisa uga duwe sektor sing ala. Kahanan kasebut uga bisa kedadeyan karo file sing di-host ing tongkat USB nganggo hard drive lan, nanging, ora bisa ditampilake kanthi gampang karo sing ndeleng amarga ana kerusakan aneh sing bisa uga kena infeksi kode angkoro.

Preduli saka kahanan sing ana sadurunge ndandani foto sing rusak, pangguna kudu coba gawe salinan gambar kasebut (file sing ora apik) menyang papan liya ing hard drive komputer amarga saka kana, bakal luwih gampang nyoba mbalekake foto sing wis rusak utawa ndandani.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kabeh alat sing bakal mbantu sampeyan pulih gambar sing rusak.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngunggah foto menyang Instagram saka PC

Aplikasi kanggo ndandani foto sing wis rusak

Ndandani Phoenix JPEG Stellar 2

Alat iki kanggo ndandani foto sing rusak bisa ngrewangi tujuane, sanajan kudu dituku nganggo lisensi resmi. Miturut pangembang, proposal dheweke duwe kamungkinan kanggo ndandani file gambar kanthi format jpeg lan saiki, ditampilake rusak utawa rusak.

Stellar Phoenix JPEG Repair 2 kanggo mbalekake foto sing rusak

Aplikasi iki bisa uga bisa nemokake informasi babagan foto kasebut sanajan sistem operasi (Windows) menehi saran liwat macem-macem pesen, file rusak kabeh. Babagan antarmuka sing digunakake, kita mung kudu milih foto (file sing rusak) kanggo nyeret antarmuka alat banjur pencet tombol kanggo miwiti proses restorasi.

Gambar Dokter

Kanthi alat iki, kita uga bakal duwe kemungkinan njupuk informasi saka file gambar, sing nawakake alternatif sing luwih apik kanggo nindakake tugas iki. Mungkin amarga aspek iki, biaya lisensi kanggo mbayar panggunaan luwih larang tinimbang proposal sing wis kasebut sadurunge.

Gambar Dokter 2 kanggo ndandani foto sing rusak

Efektivitas kerja sing ditawakake alat iki apik banget, amarga ora mung bisa mbalekake file ing jpeg nanging uga, kanggo Windows asli (BMP) lan malah, kanggo jinis PSD, dadi ciri khas iki minangka salah sawijining sing paling penting kanggo sing kerja ing Adobe Photoshop utawa alat desain grafis sing padha. Supaya sampeyan yakin sawijining operasine, sampeyan bisa nyoba alat kanthi file sing rusak lan penting banget, sanajan sampeyan bakal entuk tandha banyu ing gambar file sing dibalekake.

Tanpa mangu-mangu, Dokter Gambar minangka salah sawijining pilihan sing paling apik pulih foto sing rusak.

Kanggo ndownload -  Gambar Dokter 2

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngowahi foto dadi gambar

Ndandani File

Bener, alternatif iki khusus kanggo nyoba ndandani macem-macem jinis file, sing ora kalebu gambar utamane, nanging format sing beda-beda. Keuntungan pisanan yaiku hadiah, minangka alternatif pertama sing kudu digunakake kanggo ndeleng manawa gambar utawa file sing rusak duwe sawetara solusi persentase.

ndandani file kanggo pulih foto sing rusak

Kompatibilitas sing disimpen alat iki nuduhake file gambar loro ing jpeg uga dokumen PDF, file musik, file video, dokumen Office ing antarane akeh alternatif liyane. Antarmuka cukup gampang lan gampang digunakake, amarga kita mung kudu golek papan dununge gambar utawa file sing rusak banjur pencet tombol kanggo miwiti proses restorasi.

Apa sampeyan wis Ndandani File ndandani foto sing rusak?

Kanggo ndownload - Ndandani File 2.1

PixRec Recovery

Alternatif kanggo ndandani foto sing rusak uga kudu dituku kanthi lisensi resmi. Kompatibilitas kasebut rada luwih jembar tinimbang sing ditawakake aplikasi sadurunge, mung berorientasi karo file gambar kanthi sektor korup (rusak).

PixRec Recovery 3

Kompatibilitas nuduhake file gambar ing format jpeg, bmp, tiff, gif, png lan mentah, dadi alternatif sing apik amarga, kita duwe lapangan tumindak sing luwih apik kanggo ngrampungake masalah iki.

Kanthi alternatif sing wis kasebut, sampeyan bisa nyoba njupuk foto sing bisa disimpen ing media fisik lan sektore wis rusak. Penting banget kanggo nyoba gunakake versi nyoba sadurunge mbayar kanggo lisensi amarga sampeyan ora nate ngerti manawa bakal duwe asil sing efektif sanajan ana pratelan yen pangembang bisa nggawe.

Kanggo ndownload - PixRec Recovery 3

Aplikasi kanggo ndandani foto sing rusak ing Mac

Pemulihan Photo Stellar Phoenix

Aplikasi sing apik banget, saka pangembang sing padha karo versi Windows sing kasebut ing ndhuwur, sing ngidini ora mung mbalekake kabeh foto sing ana ing sektor ala hard drive utawa kertu memori, nanging uga ngidini kita nemokake file video utawa musik apa wae.

Iki uga ngidini kita mbalekake foto, video utawa file musik sing sadurunge wis diuripake bisa dadi garis urip kita sampurna kanggo samubarang jinis kahanan sing bisa dieling-eling dening kualitas kurang saka sistem panyimpenan utawa amarga wis rusak liwat wektu.

Download Pamulihan Foto Stellar Phoenix

Pemulihan Data iSkysoft

Pulih foto sing wis rusak nganggo iSkySoft Data Recovery

Iki minangka aplikasi liyane, uga sing sadurunge, sing nawakake asil paling apik ing ekosistem desktop Apple. iSkysoft Data Recovery ngidini kita mbalekake kanthi praktis file apa wae sing ditemokake ing sektor cacat hard drive utawa kertu memori, kalebu foto, video, email, dokumen, file musik ... Kajaba iku kompatibel karo piranti apa wae sing nyambung karo komputer, dadi kita uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo njupuk informasi saka kamera kompak kanthi memori internal utawa saka terminal Android sing foto lan video sing bakal dibalekake ana ing memori piranti.

Download Recovery Data iSkysoft

Pamulihan Data OneSafe

Kita ngrampungake opsi kanggo mbalekake gambar utawa video sing rusak ing piranti karo OneSafe Data Recovery, aplikasi sing uga ngidini kita nyambungake piranti apa wae menyang Mac kanggo mbalekake informasi sing ana ing jero, foto, video utawa dokumen apa wae.

Download Recovery Tanggal OneSafe

Aplikasi kanggo ndandani foto sing rusak ing Android

Ekosistem Android nawakake akeh aplikasi nalika mbalekake foto sing rusak utawa data rusak liyane saka terminal, amarga kita duwe akses menyang root sistem kapan wae, ana sing ora bisa ditindakake ing ekosistem seluler Manzana. Suwe-suwe, kenangan panyimpenan dadi saya parah, luwih-luwih yen dudu merek terkenal, mula luwih becik nggunakake luwih akeh lan investasi ing safety mental kita.

Photo Recovery

Aplikasi Pemulihan Foto ngidini kita nemokake foto sing ana ing sektor sing ora apik kanthi rong cara Kanthi iki kita bakal oleh asil sing apik banget, sanajan yen memori ing endi foto-foto kasebut rusak banget, aplikasi iki utawa liyane ora bisa nggawe mukjizat. Cara pertama nggunakake algoritma pemulihan yaiku cara sing ngasilake asil kanthi cara sing luwih cepet lan efektif. Sing nomer loro disaranake nalika sing pertama durung menehi asil sing apik amarga rusak amarga memori internal utawa SD ing endi gambar kasebut bisa nandhang sangsara.

Photo Recovery
Photo Recovery
Pangembang: Blueberry PI
Price: free

https://play.google.com/store/apps/details?id=Face.Sorter

Pulihake Foto

Sanajan sejatine proses pamulihan kanggo foto sing wis rusak utawa sing wis ilang iku alon banget, aplikasi iki minangka salah sawijining sing menehi asil paling apik. Sawise mulihake Foto diwiwiti, aplikasi bakal nindakake pindai kabeh pilihan memori sing ana ing piranti, internal utawa eksternal. Ora kaya aplikasi liya sing mbutuhake ijin ROOT, Photo Recovery nindakake tugas sing apik banget tanpa ana kabutuhane.

Pulihake Gambar Foto
Pulihake Gambar Foto
Pangembang: LIU DEIHUA
Price: free

https://play.google.com/store/apps/details?id=ado1706.restoreimage

Waras Gambar sing Dibusak

Mbaleni gambar sing wis dibusak ora mung ngidini kita mindhai interior terminal kanthi nggoleki gambar sing bisa mbusak kanthi sengaja, nanging uga kudu ngekstraksi kabeh gambar sing wis rusak amarga kahanan ing sektor memori. yaiku .... Kaya aplikasi sadurunge, kompatibel karo kabeh format gambar lan ora mbutuhake idin root sawayah-wayah kanggo bisa nindakake pakaryan, sawijining proyek kanthi cara ora cukup efektif.

Waras Gambar sing Dibusak
Waras Gambar sing Dibusak
Pangembang: AgungSampeyan
Price: free

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatstuffapps.digdeep

Aplikasi kanggo ndandani foto sing rusak ing iPhone

Ekosistem seluler Apple durung nate dituduhake minangka salah sawijining sing paling mbukak ing pasar, sing kosok baline. Bisa ngakses root piranti minangka tugas sing isih ana mung didhasarake kanggo pangguna sing nindakake jailbreak menyang piranti sampeyan, jailbreak sing angel ditindakake, amarga sebagian besar peretas sing darmabakti kanggo kerja iki wis menyang sektor swasta kanggo entuk hadiah kanggo tugas investigasi kanggo nemokake kerentanan sistem. Amarga watesan sing ditawakake, prekara paling apik sing bisa ditindakake supaya ora ana masalah karo piranti lan ora bisa nemokake foto sing ana ing kene, yaiku nggunakake layanan panyimpenan maya sing kudu dirawat gawe salinan saben foto lan video sing digawe.

EaseUS MobiSaver

Cara mulihake kabeh data sing ilang ing iPhone lan iPad

Ing pasar, kita meh ora nemokake aplikasi sing ngidini utawa paling ora ngaku bisa ngidini kita mbalek maneh data saka iPhone yen wis ora bisa digunakake kanthi bener. EaseUS MobiSaver, aplikasi sing mbayar, nanging ngidini kita nyoba versi gratis, sing bisa digunakake pulih jinis informasi apa wae saka piranti Apple Anggere ora rusak banget lan PC utawa Mac ngakoni nalika dipasang, sanajan layar ora mung ngaktifake utawa menehi fungsi. Thanks kanggo EaseUS MobiSaver, kita bisa pulih saka foto lan video, menyang kontak, riwayat telpon, bookmark Safari, pesen, pangeling, cathetan ... Nalika nyambungake tutul iPhone, iPad utawa iPod menyang komputer, aplikasi bakal menehi rong pamulihan opsi: saka cadangan iTunes (sing mesthi wis rampung sadurunge) utawa langsung saka piranti.

Download EaseUS MobiSaver

Apa sampeyan ngerti program liyane kanggo ndandani foto sing rusak? Sing endi sing wis digunakake kanthi sukses? Coba critakake babagan pengalaman lan prosedur sing sampeyan tindakake kanggo nemokake foto sing rusak amarga ana sebab.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Pablo ngandika

    konten sing migunani banget lan informatif

  2.   Albert Kostil ngandika

    Utilitas sing luar biasa! Piranti pirang-pirang gambar jpg saya pulih.

    1.    Ambruk ngandika

      Halo Albert, karo sing endi sampeyan bisa pulih?

    2.    PC ngandika

      KANG PROGRAM PUNCA KANGGO NAMPAK GAMBAR. APA KANGGO AKU IKU ANJEJI GAMBAR GAMBAR KANGGO DILILIH, WISANI WARNA LANJUT.

  3.   riki ngandika

    ora ana sing ngawula marang aku. Gambar-gambar kasebut rusak nalika aku nyelehake kertu sd kamera ing komputer, nabrak lan aku kudu ngekstrak, nalika aku nyambung maneh foto-foto kasebut rusak. pamirso gambar windows ngandhani yen gambar ora valid.

  4.   Kembang ngandika

    Riki kedadeyan sing padha karo aku, mikro sdku ngrusak foto lan video, disetujoni karo akeh program, nanging kabeh kudu pulih foto sing dihapus supaya ora pulih foto sing rusak dening mikro sd ... .. Yen ana sing ngerti carane ndandani rusak foto, tulungi aku. Iki minangka foto ulang taune putu loro, aku seneng banget

  5.   Kembang ngandika

    Riki kedadeyan sing padha karo aku, mikro sdku ngrusak foto lan video, wis dites nganggo akeh program nanging kabeh mau kanggo mbalekake foto sing wis ilang, ora kanggo mbalekake foto sing rusak dening mikro sd ... .. Yen ana sing ngerti carane ndandani foto sing wis rusak, tulungana aku. Iki foto ulang tahune putu loro, aku seneng banget

    1.    Carmen rosa ngandika

      Halo, kedadeyan sing padha karo foto ing kertu kanggo ditransfer menyang komputer, urip maneh dhewe lan aku ora bisa mbukak foto, lan ora kepiye pirang-pirang program ora nindakake apa-apa, aku kuciwa, sampeyan nemokake program kanggo mbalekake foto sampeyan, aku seneng yen sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun

  6.   Abraham ngandika

    hello, ing foto saya mbukak karo panampil windows, nanging garis-garis abu-abu utawa goresan katon ing foto sing dibutuhake, nanging ora ana program sing bisa ngatasi

  7.   Luis Miguel Copa Arias ngandika

    Minangka agi kanggo foto maneh aku menehi dheweke pindhah menyang kertu memori banjur gambar metu kanthi tandha amiracion lan ireng lan sawetara x potongan sing bisa daklakoni.

  8.   Pedro ngandika

    4 aplikasi gratis, nanging ati-ati, sampeyan kudu tuku lisensi sing dibayar kanggo nggunakake xD

  9.   Dani ngandika

    Kabeh wis dibayar, ora ana sing gratis, kabeh kudu mbayar lan ing ndhuwur iku umume ora ana gunane ...

  10.   Santiago ngandika

    200 MB GRATIS ING REVENSI SD DATA GRATIS, PROGRAM PALING LUCU lan ana uga sing padha karo SOFTONIC sing ngidini sampeyan nemokake luwih luwih 200 MB. Loro PROGRAM ING SOFTONIC.