5 alasan kenapa entuk iPhone SE minangka ide sing apik

Apple

Sawise ngenteni suwe lan akeh desas-desus sing wis bisa diwaca, dirungokake lan malah tahan nganti pirang-pirang minggu, Apple kanthi resmi menehi presentasi anyar iPhone SE. Smartphone anyar iki misuwur banget, nanging utamane kanggo layar sing mung bakal 4 inci. Sanajan ora akeh, isih ana akeh pangguna sing seneng piranti seluler kanthi ukuran cilik lan, contone, bisa digawa kanthi nyaman ing kanthong celana.

Aku kudu ngakoni manawa aku ora bisa duwe terminal kanthi layar 4 inci saben dina, nanging aku ora bisa nglalekake manawa iPhone SE anyar iki minangka piranti seluler sing apik. Uga lan yen sampeyan duwe pitakon, dina iki aku bakal nuduhake sampeyan 5 alasan kenapa entuk iPhone SE minangka ide sing apik.

Mesthine, yen sampeyan cetha yen iPhone kanthi layar 4-inch ora kanggo sampeyan, sanajan kuat, aja mikir entuk terminal Apple anyar iki amarga sampeyan bakal duwe masalah wiwit pisanan wayahe njupuk metu saka kothak.

Ukuran, kauntungan kanggo akeh wong

Nganti saiki, yen pangguna pengin tuku iPhone 4 inci, dheweke kudu milih iPhone 5S, sing wis ketinggalan jaman kanggo jaman saiki lan yaiku iPhone 6 wis duwe layar sing luwih gedhe. Kanthi tampilan ing pemandangan iPhone SE, sapa wae sing pengin bisa duwe iPhone, diadaptasi karo jaman anyar, lan nganggo layar cilik.

Mungkin kanggo aku utawa kanggo sampeyan, iPhone SE iki dudu pilihan sing apik amarga kita butuh layar sing luwih gedhe saben dina, nanging bisa dadi kauntungan kanggo wong liya. Layar 4-inch minangka kaluwihan kanggo sawetara lan kerugian kanggo wong liya.

Yen sampeyan nggoleki piranti seluler cilik, iPhone SE pancen pilihan sing paling apik sing bakal ditemokake ing pasar babagan kualitas, desain lan kinerja, sanajan regane mesthi adoh saka terminal liyane.

Desaine, cocog banget kanggo penyayang iPhone lawas

Apple

Sanajan kita wis maca lan ngrungokake akeh desas-desus babagan desain iPhone SE iki pungkasane wis berkembang sithik banget dibandhingake karo iPhone 5S. Malah bisa uga ujar yen nyelehake piranti kasebut ing meja, bakal angel banget kita nemokake bedane.

Iki bisa uga katon kaya kerugian, ora kabeh, lan rancangane iPhone 5S minangka salah sawijining desain sing paling disenengi sajrone sejarah lan bisa entuk maneh karo iPhone SE. positif banget. Kajaba iku, saiki kita bisa tuku iPhone anyar iki kanthi warna sing kasedhiya iPhone 6S, yaiku perak, emas, abu-abu lan emas mawar.

Ing njaba njaba, ana kewan sing kewan cilik

Sanajan ukurane iPhone SE iki, ing njero kita nemokake kewan nyata sing njamin kekuwatan lan kinerja sing bisa ditindakake kanggo nindakake kegiyatan utawa mbukak aplikasi apa wae.

Yen kita nggunakake iPhone anyar iki, kita bakal nemokake Prosesor A9, padha karo sing ditemokake ing iPhone 6S utawa 6S Plus, diiringi RAM 2 GB. Kanthi iki, kita bisa ujar manawa iPhone SE kaping pindho luwih kuat tinimbang iPhone 5S sing bisa diarani bisa diganti ing pasar.

Akeh sing nggandhengake ukuran piranti karo kinerja, nanging ing iPhone SE, kita nemokake terminal dimensi sing dikurangi, nanging karo kewan nyata ing babagan kekuwatan lan kinerja. Ukuran penting, nanging ing kekurangan smartphone Apple anyar iki, paling ora dadi masalah.

Kamera, apik lan dianyari

Apple

Kamera iPhone SE anyar iki wis apik banget dibandhingake karo iPhone 5S sing dipasang kamera iSight 8 megapiksel kanggo salah sawijine 12 megapiksel sing padha karo sing ditemokake ing iPhone 6S. Sepisan maneh ukurane ora pas karo kamera sing bakal menehi kita potret kanthi kualitas gedhe tenan.

Kanggo spesifikasi kamera liyane, kita kudu ngandhani yen bakal ngidini kita ngrekam video 4K kanthi 30 fps, video 1080p ing 60 fps, lan gerakan alon ing 240 fps kanthi resolusi 720p (utawa 120 fps kanthi resolusi 1080p). Ditambah uga sampeyan bakal bisa njupuk Foto Langsung, sing dadi salah sawijining kebaruan hebat sing digawa iPhone 6S.

Mesthine, kaya kamera mburi, kita bisa ujar manawa wis ngluwihi pangarepan, sing ngarepe ana sing mburine lan ora diganti dibandhingake karo sing kita tingali ing iPhone 5S. Sensor kasebut 1.2 megapiksel, sanajan njupuk selfie kadang-kadang luwih saka cukup.

Pungkasane iPhone "ekonomi"

Nalika Apple ngenalake iPhone 5C, akeh kita ngarepake manawa iPhone kanthi rega sing suda lan sing bisa digayuh saka kabeh pangguna pungkasane bakal tekan pasar. Nanging, ana kedadeyan sing beda banget lan kita nemokake piranti kanthi rega dhuwur sing umume ngowahi desain lan ngenalake pirang-pirang warna sing kasedhiya.

Saiki kanthi presentasi resmi iPhone S, para pangguna pungkasane duwe iPhone sing murah ing pasar. Mesthine, ora ana sing ngira yen bakal menehi, utawa kita bakal bisa entuk rega diskon, bisa uga ujar manawa ekonomi yen dibandhingake, kayata iPhone 6S utawa iPhone 5C .

Ing kene kita nuduhake sampeyan rega iPhone SE bakal diluncurake ing pasaran ing dina-dina mbesuk;

  • iPhone SE 16GB - $ 399
  • iPhone SE 64GB - $ 499

Iki dudu tawaran sing murah, nanging tanpa mangu-mangu kita ngadhepi iPhone kanthi rega paling murah lan ora lali menehi ciri lan spesifikasi sing padha karo iPhone 6S.

Mratelakake panemume bebas

Kaya sing wis dakkandhani sadurunge yen sampeyan butuh piranti seluler kanthi layar gedhe, iPhone SE iki ora kanggo sampeyan, nanging Yen sampeyan nggoleki terminal kanthi layar lan dimensi 4-inch sing ngidini sampeyan nggawa ing endi wae, iPhone anyar iki cocog banget kanggo sampeyan. Sanajan ukurane, kita bakal nemokake smartphone kanthi kinerja apik lan spesifikasi sing padha karo iPhone 6S.

Apa sampeyan bisa menehi alesan liyane babagan kenapa tuku iPhone SE iki minangka ide sing apik?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lope heitor ngandika

    Apik banget
    Dina iki sampeyan ujar manawa sesuk tuku SE SE iPhone sampeyan bakal ujar manawa ora apik, miturut sampeyan yen wong bakal tuku sing paling cocog. .. Aku ora arep ngandhani yen ala, malah, aku seneng banget karo Apple lan Samsung… sadurunge nggunakake Samsung, aku banjur pindhah menyang Apple lan saiki aku maneh karo Samsung, sing mesthi modhel mewah. .. Bali menyang iPhone digawe supaya bisa dadi smartphone sing apik lan apik, aku duwe iPhone 5 S tb Aku duwe 6 plus liyane sing nuduhake sing pertama kanggo aku, yaiku passada, mung cilik, bisa mlaku kanthi apik kanthong celana lis etç etç luwih saiki aku ndeleng kekurangan kanggo tuku smartphone 4 inci ... aku ora bakal tuku kurang saka 5.5 inci

  2.   Jose muñoz ngandika

    Hola
    Aku ora mikir sampeyan nyebutake sebab paling gedhe sing nganggep model iki bakal sukses, tendinitis.
    Amarga nggunakake IPhone 6, aku ngalami rasa ora nyaman ing driji, sing sawetara wulan kepungkur saya parah, aku menyang dokter sing diagnosa aku ngalami tendinitis, utamane tendon jempol lan driji indeks ing tangan tengen iku saya radha lan dheweke dadi rasa lara.
    Tanpa mangu-mangu iki kanggo iPhone 6, aku ora nate nemoni masalah kasebut sadurunge. Dadi kanggo bagean saya seneng karo warta kasebut lan yen wis kasedhiya aku tuku.
    Akhire aku mikir Steve Jobs bener yen iphone mung kudu 4 ″

bool (bener)