5 alasan kenapa HTC One A9 luwih apik tinimbang iPhone 6S

Samsung

Wingi iku dina sing kabeh ditandhani ing tanggalan minangka dina sing penting lan ing endi akeh perkara sing bisa owah ing pasar telephony seluler. Wingi iku dina sing resmi resmi diumumake dening HTC Samsung Salah A9, sing diklaim perusahaan Taiwan dhewe minangka piranti seluler paling apik ing pasar, ngungkuli malah iPhone 6S Apple.

Cher Wang, CEO HTC wis ngumumake dina-dina kepungkur yen dheweke yakin manawa HTC One A9 iki bakal ngganti iPhone lan ing sawetara aspek, kita yakin manawa ora tanpa alesan. Kanggo kabeh iki, dina iki kita mutusake nggawe artikel sing bakal dakkandhani 5 alasan kenapa smartphone HTC anyar luwih apik tinimbang iPhone 6S.

Fitur lan spesifikasi sing cocog

Sampeyan ora ketinggalan karakteristik Apple iPhone 6S, nanging tanpa mangu-mangu, HTC One A9 iki nyedhiyakake spesifikasi sing luwih apik lan ing ndhuwur piranti seluler ing pasar. Ayo ngliwati dheweke;

  • Prosesor Snapdragon 617 kanthi papat inti ing 1,5 GHz lan papat liyane ing 1,2 GHz
  • Layar AMOLED 5-inch
  • Memori 3 GB RAM (bakal ana konfigurasi liyane)
  • Panyimpenan internal 32 GB (konfigurasi liyane bakal kasedhiya)
  • Slot kertu MicroSD nganti 2TB
  • Kamera mburi 13 Mp ngarep 5MP
  • Batere 2.150 mAh
  • 44mm dawa x 70mm amba lan kandel 9,6mm
  • Bobot 157 gram
  • Speaker ngarep boomsound

Layar, kemenangan sing ora bisa ditolak kanggo HTC

Layar kasebut minangka salah sawijining aspek dhasar ing piranti seluler apa wae lan tanpa mangu-mangu, layar HTC One A9 bakal tugas, sanajan "mung" duwe resolusi Full HD. Resolusi jinis iki luwih saka cukup kanggo pangguna apa wae lan saka HTC wis bisa dipencet kanthi menehi Resolusi piksel resolusi 1920 x 1080 menehi kapadhetan piksel 440 saben inci. Ukurane, kaya sing wis dingerteni sadurunge, ukuran 5 inci.

Ing ngarep iPhone 6S, ing endi panel panel 4.7 inci kanthi résolusi 750 x 1334 piksel, dadi kerapatan piksel 326 sing adoh banget karo HTC One A9 anyar.

Ora ana sangsi Layar A9 adoh banget tinimbang iPhone 6S, nanging yen sampeyan isih ragu-ragu ing akun iki kanthi tambahan sing dilindhungi

Kamera HTC One A9; pinunjul karo kamar kanggo dandan

Samsung Salah A9

Ing istilah kamera sing bisa diwiwiti kanthi ujar manawa HTC One A9 iki entuk biji sing apik banget, sanajan isih duwe sawetara ruang kanggo perbaikan sing diarep-arep perusahaan sing dikelola Cher Wang bakal digunakake.

Antarane fitur sing paling luar biasa, kita bisa nemokake panyengkuyung nggawe gambar kanthi format RAW, minangka sing dihargai dening akeh pangguna amarga bisa diowahi kanthi cara sing luwih apik. Stabilisasi gambar optik lan modul perangkat keras sing ngimbangi getaran tangan minangka spek liyane sing luwih menarik.

Kajaba iku lan yen kabeh mau ora cukup, mula kita ngidini entuk gambar kanthi kualitas dhuwur kanthi cahya sithik utawa malah meh peteng.

Kamera iPhone 6S ora ala, adoh banget, nanging umpamane ora stabilisasi gambar optik yen sampeyan duwe piranti HTC. Sayange, kepiye asil pungkasan gambar sing dijupuk nganggo kalorone terminal bakal beda, nanging ing kertas piranti seluler perusahaan Taiwanese maneh ngalahake Apple.

HTC One A9 bakal dadi smartphone sing dilindhungi banget

Umume kita ngeculake smartphone menyang lemah, lan ing sawetara kasus rusak utawa ngrusak. HTC ngerti manawa proteksi piranti anyar kasebut penting lan mulane bebarengan Kanthi tuku A9 anyar, sampeyan menehi paket garansi sing luwih apik.

Sajrone 12 wulan pisanan urip sing migunani ing One A9, HTC yen ngalami kerusakan banyu utawa yen layar pecah, kita bakal ganti dadi anyar lan tanpa masalah. Yen iki minangka keuntungan cilik saka Apple sing ngisi biaya sing gedhe kanggo iPhone dilindhungi, HTC ngasilake sampeyan 100 dolar yen sampeyan ora nggunakake jaminan tambahan iki ing terminal HTC sabanjure.

HTC One A9 apik banget, ditrapake kanthi cepet, lan terjangkau

Samsung-One-A9-vs-iPhone-6s-Plus

Kanggo ngrampungake artikel iki, sampeyan bakal ngandhani limang sebab kenapa HTC One A9 minangka piranti seluler sing luwih apik tinimbang iPhone 6S, kita bakal nambahake manawa ndhukung audio resolusi dhuwur, sing dikenani biaya kanthi cepet. uga duwe rega sing luwih terjangkau tinimbang terminal perusahaan sing berbasis Cupertino.

Minangka swara nganggo HTC One A9 kita bisa Puter file sing dienkode 24-bit kanthi rasio 192KHz sing dhuwur kapan wae. Saliyane, iPhone diwatesi kanthi kualitas 16 bit lan 44.1 / 48kHz, apa ana bedane, bener?

Senadyan kasunyatan manawa batere A9 (2.120 mAh) kayane rada sithik, kita wis yakin ora. Uga duwe kemungkinan ngisi daya kanthi cepet, sing bakal ngidini baterei bisa diisi kanthi mung sawetara menit. IPhone 6S mbutuhake conto 150 menit kanggo ngisi batere kanthi lengkap.

Paling ora, nanging paling ora, rega terminal HTC anyar luwih murah tinimbang iPhone Apple. Lan pangguna sing bisa dipikolehi Euros 599, sanajan rega kasebut isih bisa dikurangi nalika tekan pasar kanthi cara resmi. Kanggo entuk iPhone 6S, kita kudu mbayar luwih sawetara euro, kanggo terminal sing, kaya sing wis dideleng, ora ana gunane karo piranti seluler anyar perusahaan Taiwan kasebut.

Mratelakake panemume bebas

Mbok menawa akeh wong sing ngarep-arep luwih saka HTC One A9 iki, nanging ora ana sangsi manawa iku terminal sing luwih apik, sing uga ing sawetara aspek mung pinunjul, ngluwihi iPhone 6S saka Apple.

Sampeyan uga bener yen saiki kita wis nganalisis lan mbandhingake karo terminal Cupertino ing kertas. Saiki kita kudu ndeleng lan nyoba saben dina kanggo nyimpulake kanthi nyata lan nyata yen ngadhepi piranti seluler sing ngluwihi iPhone anyar.

Saiki sampeyan wis maca artikel sing menarik iki, saiki wis wayahe ngerti pendapat sampeyan lan critakake yen sampeyan mikir manawa HTC One A9 anyar iki kudu tugas lan luwih apik tinimbang iPhone 6S sing populer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   surce ngandika

    Yen sampeyan seneng eksklusivitas lan pengin telpon sing sampeyan ora bakal bisa ndeleng apa sing diduweni saka Gusti Allah, luwih apik.

  2.   Thanatos ngandika

    Miturut pendapatku lan kaya sing diringkes ing artikel kasebut, ing kertas katon luwih apik ... hahaha sanajan ing tagihan pungkasan iku luwih bisa ditrapake

  3.   Rodo ngandika

    Alesan kenapa ora. Android wis cukup lan iku kanggo wong sing kalah

  4.   Carlos ngandika

    Sampeyan sing nulis artikel iki ora duwe pikiran utawa apa ana masalah? Apa sampeyan kudu mbandhingake kabeh karo Apple? Saka kadohan) banjur sampeyan bakal ujar "kita ngarepake luwih akeh" ... Apa sampeyan ngrokok serius nalika nulis omong kosong iki? Goleki kerja nyata.

  5.   Daft ngandika

    Amarga dheweke ora bakal dadi komisioner karo Apple, yen sampeyan mung kudu ndeleng kepiye rupane, dheweke mung butuh apel lan dakkira desainer teras keset. Sampeyan kudu padha kaya Apple, kabeh coparías pengin dadi kaya Apple lan maksudku kabeh amarga Apple minangka perusahaan sing paling kuat lan apa sing diarani perusahaan lan Apple kanggo wong sing mampu, mesthi bakal dadi Apple amarga akeh sebab liyane saka ponsel.

  6.   Ludy ngandika

    Miturutku, aku ngira apel iku super grapyak lan cerdas lan nyenengake. Aku durung nyopir HTC nanging mbayangake nindakake apa sing ditulis karo wong iki, nanging ora gampang lan cepet kaya apel. Kompetisi iki apik nanging kanggo apel yaiku apel lan aku ora ngganti matur nuwun

  7.   Juanvi ngandika

    Ora sopan asli sing dakwaca ing kene, wenehi pendapat apa wae sing sampeyan karepake, nanging ngajeni pendapat wong liya, tanpa gagal.