5 Alat kanggo ndeleng Integritas CD utawa DVD ing Windows

ndeleng status disk CD utawa DVD

Sanajan kasunyatane saiki akeh wong sing biasane nyimpen informasi penting ing méga lan ing layanan sing wis sampeyan lengganan ing lingkungan iki, isih ana sawetara wong sing dheweke tetep nyimpen informasi penting ing CD-ROM utawa cakram DVD. Yen sampeyan wis suwe ora bisa mriksa informasi babagan disk iki, sampeyan bisa uga kudu saiki amarga bisa uga meh mbebayani.

Sawetara wektu kepungkur kasebut ing macem-macem warta ing web, manawa batere duwe kemungkinan wiwit ngrusak utawa ngrusak disk CD-ROM utawa DVD iki, sing amarga pangguna manawa disimpen ing papan sing ora cocog. Supaya sampeyan bisa ngilangi keraguan, ing ngisor iki kita bakal nyebutake sawetara alat kanggo Windows sing bakal mbantu sampeyan ngerti manawa disk bisa diwaca utawa ora.

Kepiye yen aku nemokake CD-ROM utawa disk DVD sing ora bisa diwaca?

Piranti sing bakal kasebut mengko bakal mbantu sampeyan ngerti manawa unit panyimpenan kasebut ana ing kondisi sing apik; Yen iki, bisa dadi ide sing apik yen sampeyan miwiti gawe serep informasi sampeyan menyang hard drive eksternal utawa menyang papan panyimpenan ing méga; Saiki, yen sawetara disk iki ora kondhang lan ing analisis sampeyan bisa ndeleng blok sing ala, sampeyan bisa nggunakake alternatif sing kasebut ing artikel sadurunge, sing bakal mbantu sampeyan njupuk informasi paling lengkap sing isih bisa diirit saka drive kasebut.

Inspektur VSO

Alternatif pertama sing diarani jeneng «Inspektur VSO«, Sing gratis lan nawakake akeh informasi kanggo ngerti babagan CD-ROM utawa disk DVD sing wis sampeyan lebokake ing tray komputer pribadi.

vso_inspektur

Rong tab pertama aplikasi iki bakal menehi informasi babagan jinis disk uga perangkat keras sing maca. Kothak kaping telu (Scan) yaiku miwiti njupuk tes maca lan nulis kanggo ngerti persentase reliabilitas sing ditawakake disk CD-ROM iki.

Pembaca CD 3.0

Alat iki jenenge «Pembaca CD 3.0»Uga gratis lan dilengkapi antarmuka sing padha banget karo sing bisa dideleng karo Windows Explorer.

pangripta3

Iki tegese sampeyan kudu milih disk saka sisih kiwa banjur pencet tombol «Waca» kanggo miwiti analisis ing wektu sing padha.

Priksa Disk Emsa

Kanthi antarmuka sing luwih apik tinimbang alternatif sadurunge, «Priksa Disk Emsa»Bakal mbantu sampeyan milih drive sing pengin dianalisis lan nemokake informasi tambahan ing situs web pangembang.

Priksa Disk Emsa

Alat kasebut gratis, sanajan sampeyan miwiti proses analisis sampeyan bakal diarahake menyang situs web pangembang kanggo entuk kode pangguna; sekaligus sampeyan kudu nyalin lan nempelake ing papan alat kasebut banjur digunakake anggere sampeyan pengin.

dvbencana

Alat sing diarani "dvdisaster" iki sejatine bakal nyoba nganalisa kahanan disk sampeyan, banjur diterusake menyang waras informasi saka iku sabisa.

dvbencana

Iki minangka alternatif sing bisa digunakake, amarga pengambilan informasi nggunakake kode koreksi kesalahan sing kanthi praktis nggampangake ekstraksi informasi, prekara sing bisa dipikolehi liwat file Rar sing dikompres.

Nero Disk Speed

Beda karo alternatif sing wis kasebut sadurunge, «Nero Disk Speed»Ditampilake antarmuka sing pangguna bisa ndeleng grafis sing apik lan sing kondhisi sing ora apik.

nero_diskspeed

Ing antarmuka sampeyan bisa nemtokake kacepetan sing pengin dianalisis; asil sing luwih apik bisa dipikolehi kanthi kacepetan kurang Kanthi cara iki, analisis bakal ditindakake byte.

Sadurunge nindakake analisis karo salah sawijining alternatif sing wis kasebut ing ndhuwur, sampeyan kudu priksa manawa CD-ROM utawa disk DVD wis resik ing pasuryan nalika diwaca, sing umume ijo utawa biru muda. Ana kalane bisa ndhaptar sidik jari ing wilayah kasebut, mula ora bisa diakses informasi amarga iki ditampilake minangka kesalahan disk. Yen sampeyan ngresiki nganggo kain sutra (jinis sing digunakake kanggo ngresiki lensa kacamata) sampeyan bakal ngilangi kemungkinan kesalahan sing bisa kedadeyan karo alat kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   heliopaner ngandika

    Banget, aku mung golek program sing bakal mriksa status CD lan DVD. Lan ora ana akeh info ing web.

bool (bener)