5 Piranti kanggo Ngidentifikasi Swara utawa Lagu sing Ora Dikenal

ngenali lagu sing ora dingerteni

Kanggo akeh wong, wis kedadeyan paling ora sepisan sajrone urip iki kita duwe lagu ing sajroning sirah kanthi unen-unen nanging kita durung ngerti jenenge lan panganggit sing nerangake apa.

Yen kita ngrungokake ing sirah kita wis duwe petunjuk sithik kanggo digunakake, Dadi, kita mung bisa menehi melodi kanggo kanca kita supaya ngerti apa jeneng lagu kasebut. Yen ora duwe kanca ing sacedhake, kita bisa nggunakake alat tartamtu sing bakal mbantu kita ngenali lagu-lagu kasebut, mung mbutuhake mikropon sing aktif supaya bisa dirungokake dening komputer.

Piranti sing disaranake kanggo ngenali lagu sing ora dingerteni

Nalika ngomong babagan alat minangka alternatif sing bisa mbantu kita ngenali lagu sing ora dingerteni utamane kita ngrujuk marang sing bisa digunakake saka browser Internet utawa sing bisa diinstal ing komputer pribadi. Yen dipandu karo aplikasi pertama (aplikasi online), kita kudu ngidini proposal kanggo nggunakake sumber daya sing dibutuhake kanggo ngaktifake pangenalan swara liwat mikropon. Umume aplikasi sing bakal ditemokake gratis, lan kita bakal dhaptar sawetara sing bisa digunakake kapan wae.

1. Midomi

Alternatif pertama sing bakal dakkandhakake ing wektu iki duwe jeneng «Midomi»Lan sampeyan mung bisa mbukak nganggo browser Internet. Sawise mbukak URL resmi, sampeyan bakal nemokake tombol sing padha banget karo sing bakal kita lebokake ing ngisor iki.

Midomi

Yen sampeyan menet, jendhela pop-up bakal katon takon ijin kanggo ngaktifake input mikropon lan kanthi mangkono, kenal apa sing bakal sampeyan lakoni nalika semana. Efektivitas alat iki cukup dhuwur, sing bakal nawakake macem-macem asil lan ing antarane sampeyan bakal nemokake lagu sing pengin dingerteni.

2. Shazam

Alternatif liyane sing bisa digunakake digunakake saka tangan «Shazam«, Sing cepet dadi populer dadi salah sawijining aplikasi Android sing paling umum digunakake dening wong-wong sing kudu ngakoni lagu. Saiki sampeyan bisa nggunakake ing komputer pribadi nanging mung ing sistem operasi wiwit Windows 8.1 lan liya-liyane.

Shazam

Iki amarga alternatif (Shazam) iki fnyawiji kaya "aplikasi modern" lan mulane, mung bakal katon ing area kothak sistem operasi Microsoft iki.

3. MusicXmatch

Alternatif liyane sing uga bisa digunakake kanggo ngenali lagu sing ora dingerteni duwe jeneng «musicXmatch«, Sing uga duwe versi kanggo komputer pribadi, mung karo sistem operasi Windows 8.1 kaya proposal sing wis kasebut ing ndhuwur.

MusiXmatch

Antarmuka mirip banget karo potret sing wis diselehake ing sisih ndhuwur, pangguna mung kudu nutul (utawa klik) tombol lan miwiti ngramu lagu sing pengin diidentifikasi.

4.Tag Audio

Yen wis bosen ngramu utawa sampeyan pancen ora pati ngerti, sampeyan bisa uga nyoba "AudioTag", sing beda banget tinimbang proposal sing wis kasebut ing ndhuwur.

tag audio

Iki amarga alat kasebut bakal mbantu sampeyan ngimpor lagu (ing format sing diidini) menyang antarmuka kanggo nggoleki basis data udakara 15 yuta alternatif. Ora diraguhi, iki dadi pilihan kanggo wong-wong sing, pengin ngerti jeneng panganggit lagu kasebut uga jenenge, saupama ora terdaftar karo sing asli.

5. WatZatSong

Alternatif pungkasan sing bakal disaranake saiki duwe jeneng «WatZatSong«, Sing nggabungake bagean fungsi alat sing kasebut ing ndhuwur.

WatZatSong

Yen sampeyan nggatekake nyekel sing wis diselehake ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa nyadari. Ing kene sampeyan bisa pilih "hum" kanthi pilihan sing bakal mbantu ngrekam swara, utawa sampeyan uga bisa ngunggah file musik sing wis disimpen ing komputer; sawetara opsi tambahan ana ing sisih ngisor aplikasi iki, sing bakal mbantu sampeyan ngenali lagu sing sampeyan coba luwih cepet. Contone, sampeyan bisa netepake jinis genre musik uga basa sing dituturake utawa ditembangake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.