5 Alat kanggo ngerti kacepetan Maca-nulis pendrive USB

Tes kacepetan Pendrive USB

Yen bubar tuku pendrive USB lan dikandhani manawa iku minangka salah sawijining sing paling cepet lan paling efisien kanggo pakaryan saben dinane, bisa uga ora ngandel 100% apa sing dicritakake dening penjual, luwih becik, golek sawetara alat sing kudu dingerteni cara sing akurat, jarene informasi.

Kanggo iki kita arep nyaranake panggunaan 5 alat gratis, sing bakal ngandhani babagan kacepetan transfer USB drive drive iki, sing uga bisa digunakake kanggo hard drive eksternal (sing disambungake menyang port USB) amarga sing terakhir uga bisa dianggep minangka drive USB pen sing luwih gedhe.

Napa tes kacepetan ing tongkat USB?

Kanggo pitakon iki, wangsulan mesthi bakal diwenehake langsung dening wong-wong sing ngaturake awake dhewe mindhah akeh informasi saka komputer menyang piranti panyimpenan eksternal iki. Yen duwe kacepetan sing alon banget, yakin manawa sekitar 10 GB informasi bisa mbutuhake sawetara jam, tegese komputer pribadi sampeyan ora bisa digunakake nalika tugas iki lagi ditindakake. Saliyane, wong-wong sing darmabakti kanggo nyunting multimedia (audio utawa video) mesthi mbutuhake kacepetan gedhe ing piranti eksternal, sing langsung nyakup hard drive iki utawa flash drive USB.

USBDeview kanggo nindakake tes kacepetan

Alternatif pertama kita duwe jeneng «USBDeview«, Sing nduweni antarmuka sing cukup gampang lan langsung kanggo digunakake.

USBDeview

Sampeyan mung kudu pilih drive sing kalebu pendrive USB (utawa hard drive eksternal) lan wiwiti tes kacepetan. Asil bakal ditampilake langsung, sing bisa direkam ing dokumen kanggo dianalisis mengko yen sampeyan pengin.

SpeedOut kanthi antarmuka grafis sing apik

Alat sing kasebut ing ndhuwur duwe antarmuka minimalis kaya sing kasebut, nalika «Speedout»Nduwe sing luwih apik. Ngluwihi sing, alat iki kudu mbukak karo ijin administrator kanggo nindakake tes kacepetan tingkat rendah.

Speedout

Kanthi nyebutake "level sedheng" sing sejatine diarani analisis jero, sing bakal nyebabake alat kanggo nganalisa blok kanthi blok kanggo nyoba nemokake kesalahan utawa laku jina ing kapasitas USB flash drive.

Benchmark USB Flash kanthi informasi khusus pendrive USB

Piranti sing kasebut ing ndhuwur nindakake proses transfer informasi kanthi ukuran tartamtu file virtual sing disalin minangka bagean saka tes kacepetan iki. Alat jeneng «Tolok ukur Lampu kilat USB»Nawakake alternatif sing luwih apik amarga padha nindakake sawetara tes bebarengan kanthi file ukuran liyane.

Tolok ukur Lampu kilat USB

Tes kasebut bakal ditindakake nganggo file virtual sing bakal disalin menyang stick USB lan mulai saka 1kb nganti udakara 16MB.

Priksa Flash kanthi analisis jero babagan sektor kasebut

Meh padha karo antarmuka sing ditampilake ing aplikasi lawas nalika floppy disk diformat, «Priksa Lampu kilat»Nduwe mirip karo gambar kasebut.

Priksa Lampu kilat

Pangguna kudu netepake jinis analisis sing pengin ditindakake ing USB flash drive; dadi sampeyan bisa milih antarane a analisis cekak nganti analisis lengkap; Minangka sampeyan bisa nyimpulake, gumantung saka jinis analisis sing dipilih, bakal dadi wektu sing ditindakake kabeh proses, sing bisa dawa banget yen kita mriksa pendrive kapasitas gedhe (utawa hard drive eksternal).

CrystalDiskMark kanggo analisis khusus USB flash drive

Iki minangka alternatif pungkasan sing bakal kasebut amarga cara kerjane ing pendrive USB. Sawise milih unit sing cocog, pangguna kudu netepake kaping pirang-pirang sampeyan pengin pindai bisa mbukak lan uga, ukuran file virtual sing bakal disalin menyang piranti.

CrystalDiskMark

Kanthi alternatif kasebut, sampeyan bakal bisa ngerti, yen flash drive USB sampeyan duwe kualitas apik, yen duwe blok utawa sektor sing ora apik lan yen mbantu sampeyan nyimpen file sementara ing proyek editing multimedia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   victor gonzalez ngandika

    Halo, pitakon, sawetara wektu kepungkur aku tuku sawetara pena pena 2 (Tionghoa), aku nyoba nyalin film utawa file apa wae, nanging nalika nyoba ngasilake, aku menehi pesen »file rusak» …… Kayane aku wis nemokake solusi kanggo pendrive kasebut,…. Nalika nyalin informasi saka PC menyang pendrive, sampeyan kudu nindakake luwih saka 3 mps .. .. pitakonku ... apa ana program sing ngidini aku ngontrol kacepetan nyalin (yaiku, aku bisa nyalin menyang pendrive ing 3 mps)… Matur suwun

  2.   Miguel ngandika

    matur nuwun kanggo alat, sampeyan bisa ngrewangi 😉

bool (bener)