5 alternatif kanggo mbusak file sing angel mbusak ing Windows

mbusak file sing dikunci ing Windows

Yen sampeyan pangguna prihatin babagan kesejahteraan komputer pribadi Windows, mula sampeyan bakal ngaturake sampeyan navigasi saben direktori lan folder ing hard drive. Nalika semana sampeyan bisa nemokake file sing sadurunge dadi aplikasi sing sampeyan instal, lan sampeyan kudu enggal nerusake busak kanggo ngirit ruangan hard drive.

Nalika sampeyan ngilangi elemen iki, sampeyan bakal entuk kabar sing ora disengaja ing endi, yen ora bisa ngilangi amarga Idin Administrator dibutuhake kanggo nggayuh tujuan iki. Anekdot kabeh yaiku sampeyan mlebu log minangka Administrator lan nggunakake alat Windows asli kaya ngono. Sabanjure kita bakal nyebutake 5 alat sing bisa digunakake kanggo ngilangi file sing dikunci iki, sing bakal mbantu sampeyan nemokake sawetara ruang hard disk ing komputer pribadi.

1. FileASSASSIN

Yen sampeyan durung nate krungu jeneng alat iki, bisa uga saiki wayahe miwiti "nyoba"; nawakake pangguna antarmuka sing grapyak amarga sampeyan mung kudu navigasi menyang endi file kasebut sing pengin sampeyan busak lan sing diblokir miturut teori.

FileASSASSIN

Gumantung saka kekuwatan «said block», saka antarmuka sing padha «FileASSASSIN»Sampeyan bisa ngaktifake sawetara kothak tambahan sing bakal mbantu sampeyan nggawe tugas iki efektif lan tanpa rentang kesalahan.

2. LockHunter

Alternatif sing kasebut ing ndhuwur duwe efektivitas sing dhuwur, sanajan sampeyan bisa mbusak mung siji elemen (siji-siji) lan liyane ora, kabeh folder sing bisa diblokir, mula angel kanggo mbusak. Karo "LockHunter» watesan iki rusak, amarga alat kasebut bakal mbantu ngimpor kabeh direktori yen diblokir lan sampeyan ora pengin ing Windows.

LockHunter

Nalika proses mlaku, elemen sing bakal diilangi bakal katon; sing paling apik yaiku file ora "diobong" nalika semana nanging luwih becik, dikirim menyang tong sampah. Iki tegese yen sampeyan ora sengaja mbusak sawetara file, sampeyan bisa mbukak panggonan kasebut supaya bisa njupuk maneh menyang posisi asli.

3. IObit Unlocker

Pangembang alat iki duwe sawetara proposal ing situs web resmi, sing umume ditrapake kanggo nyoba Instal utawa mbusak file kanthi luwih gampang menyang konvensional.

IObit Unlocker

Sampeyan mung kudu nindakake karo "IObit Unlocker" yaiku nemokake papan ing endi folder utawa item sing pengin sampeyan busak banjur pilih salah sawijining opsi sing ditampilake ing antarmuka lan kalebu utamane mbukak kunci lan mbusak, ngganti jeneng, mindhah utawa nyalin.

4. BlitzBlank

Alat iki minangka solusi ideal kanggo wong-wong sing wis nemokake sawetara jinis malware sing nyusup ing komputer Windows. Ora kaya alternatif sadurunge, malware biasane minangka elemen sing angel banget kanggo dibasmi saka sistem operasi, sanajan kanggo «BlitzBlank»Dadi salah sawijining tugas sing paling gampang.

BlitzBlank

Yen sampeyan nindakake telusuran nganggo alat iki lan nemokake ancaman sing wis kasebut, proses ngilangi bakal diwiwiti nalika sistem operasi diwiwiti, amarga ancaman kasebut biasane dilindhungi file gumantung karo sistem operasi sawise diwiwiti .

5. Mbukak kunci

Yen sampeyan ora seneng karo alternatif sing wis kasebut ing ndhuwur amarga kangelan sing bisa ditampilake ing antarmuka kerja, mula solusine bisa fokus ing «Unlocker«, Amarga sampeyan bakal langsung nangani sawetara fungsi kanggo busak file sing dikunci saka menu konteks.

Unlocker

Iki tegese yen sampeyan pengin mbusak file utawa kabeh direktori, sekaligus sampeyan kudu milih kanthi tombol mouse nengen banjur pilih pilihan sing ditawakake alat iki. Saka kana sampeyan bakal duwe kemungkinan pilih ing antarane mbusak file, ganti jeneng utawa cukup pindhah menyang papan liya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)